![]() |
|
Зоран ЗАЕВ... одново се ЗАКАНУВА !? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Автор | |
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Колумна на Стевчо Јакимовски: Веш машина![]() |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sdsm posledni dve godini pravi samo imbecilni potezi
pa zosto se cudis, so se slucuva nemet objasnuvanje vo svetskata nauka za imbecilizam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Зоран Заев... се кандидира па се повлекува??!!! ![]() Што по ѓаволите се случува во СДСМ?! |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Никој не му се плаши на Заев, но таквите луѓе секогаш мора да се држат одговорни за своите зборења и постапки. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...де бре ама му се плашите па вие на еден Заев. Си заборавил на ваквите финти...колку пати браќата го палат собранието..го рушат па ништо од тоа ниту од нив во дело,ниту од позицијата реакција како за Заев ..па војна па делби па голем ваков или онаква.... СДСМ е ситна риба...и самите кажавте,немајте гајле.Мене ме плаши повеќе инаетот во народов..тоа врие...врие..е ако претече...лошо ќе е. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Треба, како не треба ?!?! Некој му се заканува на народот со граѓанска војна, со крвопролевање, со насилно уривање на поредокот, со ништење на демократијата и македонскиот Устав, а ние треба да се однесуваме како ништо да не се случува ?!?! ![]() Зошто да да не се расправа за тоа ? Затоа што е втор човек во СДСМ и тоа не се рефлектира убаво на таа партија ? Ако народот не слуша и не коментира за тоа што говорат лидерите на партиите, ако нема на ум дека некој повикува на "одење до крај", на "пукање", на "јадење живи луѓе", на "тепање мажи и жени", на "пролевање крв по улиците", на "рушење споменици" и други такви гнасотии, тогаш што треба да прави, да се биде наглув, да му се избриши меморијата и да легне да спие за да може да биде разбуден од реализирањето на таквите најави ??? ![]() Бог да чува и да брани ! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...така гласат графитите по Скопје-то..ваљда Заев не ги изнапиша. ..а и што па се плаши-Ме од некој-си,помина времето нивно нели,не треба ни расправија за тоа. |
|
|
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
маааааааааа неееееееееееееее какви се тие работи, па тој е жива поштењачина, тоа гнасните вмро-ооовци измислуваат во стил на Гебелс. па нели се фашисти, нацисти, диктатори, тирани и сл. а и малку да те исправам, не кажа вмро него зајко-министерот за лов во обид, тој кажа
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
ansasho ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Од кога тревопасно ... прејде во крволочно ... па да јаде живи луѓе.
|
|
![]() |
|
Извини, Заев кажа дека ќе се пука доколку владата организира избори и ВМРО излезе на нив. Се разбира тој потврди дека опозицијата нема да излезе на тие избори. Бидејќи нема логика некој кој организира избори и се појавува на нив да пука во било кој за да ги расипе истите, тогаш јасно е на што мислел Заев. Мислејќи дека говори со член на својата партија Заев ги потврди Бранковите зборови дека овој пат опозицијата "ќе оди до крај" - ќе започне граѓанска војна. zagor, извртувањето и криењето на работите не води никаде. Уште повеќе што знаеме дека тоа доаѓа од човек кој изјави дека опозицијата ќе јадела живи луѓе кога ќе дошла на власт. Тоа го знае и надворешниот фактор и затоа не го подржа Бранко во неговиот братоубилачки повик. Ниту еден надворешен државник или повлијателна организација не му пружи рака за подршка, туку му порачаа да се врати на вистинската демократија наместо на онаа неговата која претпочита уличарски собири, непризнавање на Уставот, Законот и Претседателот на државата, како и на Собранието во кое седат претставниците на македонскиот народ. |
|
|
|
![]() |
|
Зекси еве ти тема ВМРО кажа дека Заев ќе пука во народот.Тоа е не така најново ама актуелно.Дали така кажа или е само нов обид на противниците за дискредитирање на Заев од политиката. |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Заев: ВМРО-ДПМНЕ многу добро знае зошто ми треба обезбедувањеЗаев доста си филозофирал ами им кажи на граѓаните зошто ти е обезбедување .Штом си одлучил да имаш такво значи ти е страв од нешто .Нешто лошо си направил и сега те гризе совеста и си си земал обезбедување за да те чува од народот .
|
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Овде морам да му признаам алал да му е се гледа строго по партиска линија и нема што,принципиелни си се луѓето,а за изјавата па не е тоа ново,сега само е искажано ,гледај ти чувај се како што е народски речено од - кучето што не те лае ама каса- како што прават дпмне-овците.
Еве како пример кај мене во градот,координаторот дпмне-овски има купено диплома за лекар од бугарија(натурализиран б,лгарин),заедно со градоначалникот(си се закумија)си вработуваат - гледај сега смешка ем б,лгарски студенти ем со партиска книшка на сдсм,ама,демек им велеле пред тоа да ја искинат книшката на сдсм и така станувале дпмне-овци,е тоа ти е пример на јадење живи луѓе. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
|
VaZoLjIN ![]() Група ![]() ![]() господ Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Ајде мајката.... ако се ослободиме од овие актуелниве кој ќе ја води државава??? - ТИ? Планот е јасен грујо да падне Бц да седне во фотеља.Ако седне бране,никој жив веќе не го станува.А богами и заев ќе го аболицира секој ден.Така да,за мене е ОК да падне грујо само ме фаќа страв ако ја фати фотељата БЦ.Доста ми беше од неговата политика.А тоа "na bilo kakov nacin" можеш у Египет/Тунис не овде.Не се будали албанците повеќе да гинат како во 2001 за некој да си го стави газот во фотеља. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |