|
ТВ Пинк влегува во Македонија |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само прост одраз на СЕЉАЧАНСКАТА конфигурација на овие простори,види каде се емитува и ти станува јасно,зашто се уште сме во мрачен среден век,Жално.
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako produkcija bi se soglasil deka se najdobri na balkano i tv ama toa sto gnavat so turbomanija e uzas .... |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Konecno dobra TV stanica vo MK
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега по цел ден гледајте го боки изродот
|
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
vlako088
Нов член Регистриран: 20.Ноември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одличен избор! Конечно на раат да гледаме Пинк.
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obicno kako vikaat moknite ljuge drzat televizii a za pink ne e problem samo da ne pocnat so turbo sok strasno ke bide
|
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај мене веќе влегла ненајавена, барем да заѕвонеше, некултура
пред малку видов дека на местото на пинк плус ја ставиле пинк 15...
не дека се разликува по содржините во она што го видов
на поминување, само знакот го промениле наместо плус сега е -15.
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Монотонија невидена фармата ќе ја има на три програми А1, Пинк 15 и Пинк
а можеби на BOOM tv ќе треба да се доплати за да ја гледаш новава тв ама за тоа мало морген Изменето од Schatzii - 17.Ноември.2010 во 19:36 |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што ќе биде со тие луѓе што немаат кабловска или тие други пакети....Не ја знам статистиката, колку се на обична антена и неможат да ја пратат таа програма,ама мислам дека ги има доста такви.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пинк 15 стартува во петок
За почеток, ќе се емитува комбинирана верзија со пренесување на главните шоуа на Пинк како Гранд, Сити, Фарма... Планот за понатаму е 60 проценти од програмата да биде произведена во Македонија. Митровиќ најави инвестиција од 5 до 8 милиони евра во првите 18 месеци. Засега не се открива изборот за главните функции во телевизијата, кои ќе бидат познати до петок. За останатите ангажимани ќе има јавни огласи, а целата екипа треба да биде комплетирана за околу 2 месеци. Митровиќ вели дека се одлучил за К-15 телевизија поради пријателството со сопствениците и условите за купување. Тој призна дека преговорите со ТВ Алфа биле во завршна фаза, но не кажа зошто дилот пропаднал во последен момент. |
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koga pocnuva so programa pink
|
|
|
|
foerbah
Група Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
интересен податок за оние кои го следат македонскиот тв етер.најпродаваната тв фрекфенција во скопје.започна меѓу првите медиум во градот,со почетокот на отварањето на првите приватни телевизии...мс или макспот телевизија со локација во просториите на денешна телма...потоа е продадена на трифун костовски и се сели во гтц,а потоа трифун ја продава на к-15 продукција,која гледајќи дека телевизијата е скапа играчка успеваат повторно да ја омажат.сега се чека да се види што ќе понуди новиот газда на оваа тв фрекфенција...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а само што помислив дека конечно почна прочистување на програмите...пак ли ќе ја вклучат розе телевизијата
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |