|
Задоволни ли сте од програмите на медиуми |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само хрватската телевизија и телма ги гледам...друго кај и да пуштиш турци и индијци рикат како магариња на секој пола саат.
За тоа со квизовите се сложувам дека само тркало на среќата ми се допаѓа ама и се или нешто не е толку лошо...ама лесни пари?!?!?Со тоа "пеачката" што дробе непотребни работи со бендот,заникаде водител,расфукани негови придружнички и.т.н. Што со нив?Пак емисијата е за никаде ми се оди во WC кога гледам. |
||
I just wanna feel real love.
|
||
ManWithoutSoul
Нов член Регистриран: 26.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Воопшто не сум задоволен.
1. Многу е монотоно што даваат само едно исто. - Кога дојде манијата со Венецуелски филмови, сите македонски т.е. Балкански телевизии даваа само такви. Во ред, нека даваат Венецуелски, нека даваат Индиски, ете и турски нека даваат, но нека бидат тие со добар квалитет, а не нискобуџетни како на индиго прравени серии. - Единствена серија што беше нешто поразлична во Македонија беше „Un paso adelante". - Има толку Шпански, Англиски, Хрватски и какви уште не серии - малку поскапи, но доста поквалитетни. - На крај, зошто да ги кривиме медиумите? Ние дозволуваме да не понижуваат како гледачи и да ни сервираат само ѓубре а ние како лудаци да се заразуваме. 2. Документарните програми се преземени и сихронизирани, нема ништо ново и интересно. - На канал 5 оди една емисија што на други странски телевизии сме ја гледале пред 10 години. Зевзекманија, оди веќе 5 години а може и повеќе и секој нареден продолжеток е помал со нови идеи, можам два дена да бројам една иста реченица во колку продолжетоци ја имаат дадено. - МТВ да не зборувам, една документарка за тоа како во Индија има хотел за кучиња ја гледам од дете кога бев...(а оддамна бев дете) 3. К-15, Еднооки, и сличните - и тие ми стануваат досадни. Знаете кога едно само исто има...кога немаш многу избор и тоа што било интересно станува досадно. 4. Играните филмови - Леле тука сме најзаникаде... Самрак на Сител го даваат 10 пати...наместо да ги дадат сите делови тие првиот дел 10 пати. Во ред, што сакате да постигните? Да ги научиме сите реплики на памет, за да ни биде поинтересен вториот дел? Или немате пари да ги купите и другите делови? - Најновиот филм што одел на Македонските канали е од 2007 година... 5. Квизовите и реалните шоуа. - Од тркало на среќата сум задоволен - и како не би бил кога единствениот шоумен во македонија го води... Се друго е гола вода... - а што може да очекуваме? Досадна држава, досадни медиуми. Сакам да кажам досаден регион(цел балкан)- досадни медиуми |
||
Оној кој позајмува книга е идиот.
А оној кој ја враќа позајмената книга е уште поголем идиот. |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас сум крајно изреволтиран што оваа сезона ќе нема да можам да следам Formula1 на македонските телевизии... и за тоа плаќаме радиодифузна... катастрофа е државава, во пакет со нејзините медиуми!
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам дека е правилно МАЖИТЕ ама во нашата средина инаку викаме.Фала што ме поправи.
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Седи-единица за множина кај именките Ма и репризата од Буба Мара ќе ја гледам сега во недела Искрено ми се крева коса на глава од репризи и од вести-ретко некоја емисија да ти “легне“ на душа |
||
FosterThePeople
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е!Преку глава ни се плачки и кукулелења за децата и мажевите. |
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дали сум задоволен? понекогаш ми иде да си го запалам телевизорот и да се преселам во пештера, на највисоката планина...
фала му на бога што денс постои технологија што дава повеќе програми |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па сум Ќе си пуштам на нет и си гледам. Селективно
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...... |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу задоволен!!!
Како и сите останати. Гледам на интернет само тоа што ми се гледа. ТВ скоро и да не вклучувам.
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хммм...овде имало натпревар...
А сега и јас да се произнесам на темава со нескриено незадоволство. Имено и на мене ми е преку глава од серииве , без разлика дали се шпански,турски,за индиски па ич не сакам да зборам. Поквалитетно перење на мозок не е измислено,па претеризам...серија врз серија,плачки ,лигавења,никој не знае ни која му е мајка,никој не знае дали и колку деца има,аман више. Последно нешто што со внимание и апетит гледав беше Златна Бубамара,ете Сашко е мулти талентиран дечко ,со голем смисол за хумор,со слух за музика,снаодлив на сцена,спремен за одговор на скокотливи прашања...уфф изгледа на нас ни фали нешто што ќе не оттргне од секојдневието,ни фалат насмеани лица кои умешно и на свој начин знаат цела една сала да насмеат до солзи. Сашко ,остани таков ...ни требаш! |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
FosterThePeople
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се предавам,победи!
|
||
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убаво е што имаш став... .......само ти требаат повеќе аргументи... да те посоветувам како постар форумски колега. |
||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |