![]() |
|
Тинејџери |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 12> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Луѓе... сега ја исчитав цела темава.... значи колку глупости (не буквално) се кажале тоа чудо некое
![]() Хахаха.... постот на ПодВодно ... со „рецептите“ и тинејџерот... Ми текна кога прв пат по „гумени чорапчиња“ (кондоми)... вау... шоу беше... Како само ми се опули продавачот.... ![]() Пробав еден и пак му се вратив... : На' овие,викам, (остатокот, 3 беа во пакување...) ти да си ги клајш, мене мали ми се.... ама озбилно тесни беа... ![]() И... прв пат ко се опијанив, ко не признавав дека сум пијан... летав скроз, не знаев кај сум... Не сакам да се тепам, имаше еднаш ептен жестоко во 8мо и годинава ама со слаб интензитет... Цигара дури годинава запалив.... на одмор Уау... потоа ко ме учеше другар ми да тргам навнатре... со повлекување и „ииииии , татко ми “ финта ![]() ![]() И така.... За чкртање, потпишување и шарање до кај ќе стасам... ![]() |
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Не сум пробала цигара, а и не планирам, што ќе ми е...Како Тиги, знам и јас чашка пивце за ручек, а некогаш кога ќе и кажам, мајка ми ми дава и вино, или виски.Но, е тотално против тетоважи, а на нејзино незадоволство, јас планирам да си се ставам.Е сега, викам ај да не ја секирам тука, ќе си направам тетоважа покасно, кога ќе излезам од тинејџерскиве години.Пирс не сакам, па не сме зборувале, ама сигуна сум дека и тоа нема да прифати
![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Првиот чад од цигара го повлеков од цигарата на мајка ми.
Јас се закашлав, кашлав и пафтав со рацете ко блесава, а таа се цереше од спротивната страна на масата и ми рече: -И госпожа Милице, ќе пушиш ли цигари сеа? По некое време у друштво пробав пак, онака ги пуфкав, мајка ми ме примети и памтам дека ми удри клоца, а јас се окезив и и реков дека нема више. И сварно -толку беше моето пушачко искуство. Пиво пијам и она знае, еве сеа пред малце со неа чашка се напив со ручекот. Само ми вика да не претерувам. Секад е тука за мене, се смееме, се караме, се глупираме. Како другарка ми е. Плус, либерална е, не е заглупавена (ко татко ми). Она е првата што ми дозволи пирс и што ми рече дека ако ставам некад тетоважа да не биде на струк, пошто било турбофолкерски. Имам најѕвер мајка -само тоа ќе кажам. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Инаку, ако збориме за „пороците“, првиот чад (од цигара
![]() ![]() |
|
![]() |
|
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Јас кога бев тинејџер не бев толку терсене како некои други.
Не сум пропушил,не сум се опијанил,не сум се дрогирал,не сум урлал како некоја будала навечер,не сум се плашел од алфите дека ќе ме фатат пијан во парк (сум немал зошто),не сум правел големи проблеми на мене и на другите околу мене,не сум им правел големи нервози на родителите и така тоа........ Е сеа не викам дека сум бил цвеќе за мирисање,сме правеле глупости со друштвото али сме биле нормални тинејџери,не ненормални. Пример еднаш му ставивме петарда пред врата на едно плачипиче од маалото,сме се враќале во 6 сабајле,сме провалиле неколку пасворди на другари,сме оделе групно во друга населба да се одмаздиме,сме чекале од некое место да дојдат некои копиљаци и да ги заебаваме и тако даље. А во школо па да не се бројат глупостите. Кецови, неоправдани,бркање од час,заебавање на некој професор,па за време на избори партиски обележја во школо,сме шарале по зидовите името на партијата,разни слогани,знамиња,приврзоци и тако даље. Значи не сум бил цвекенце ![]() ![]() Сега кога ќе се сетам на овие работи ми иде смеење,колку сум бил чуден да не речам глуп ![]() |
|
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Знам само дека моите имаа многу непреспани ноќи, дека сите комшивки (озборувачки) секој ден пиеја кафе со мајка ми, кажувајќи и дека сум се вратил рано на сабајле (небаре мама не знаеше), па дека сум бил под тешки дроги (а јас пушев само цигари :-)).
Најредовен муабет беше тоа дека мора да се сменам, а факт е дека само родителите се сменија во мојот тинејџерски период. :-) |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Да бе, поготово е лошо да си пубертетлија во маало во кое што има многу италијанки.
![]() |
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Период на такозвано ‘зреење‘ ...
Премин од дете , во возрасен... Период кога многу ‘зрее‘ особито егото , а оној вистинскиот дел од нас - скапува... Брее , го мразам емотивниот коктел кој што доаѓа во пакет... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Ај сеа по ред:
ПодВодно, знам дека напиша во контекст на тоа дека сега сме пошашавени по облеки, итн...сакав да кажам дека јас не сум, односно, ти фино си напиша-не ми значат пердувите, повеќе личноста... ![]() ![]() Тиги, секако дека не си сама, и јас баш заради пробувањето не го сакам шопингот ![]() ![]() |
|
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
Леле, чарм и ја мрзам шопинзи.
Мислев сум едино женско што мрази на мои години да се шнура по бутици, ама гледам i'm not alone... ![]() Мразам, мразам и мразам да пробувам, бидејќи огледалото периодови ми е еден од најголемите непријатели. Ми ги набива во нос сите недостатоци... и вишоци. ![]() Кога сме веќе кај облекувањето... Не се носам “фенски„. Мразам фенси. Се облакам како ќе ми дојде. Фармерка и маица. И имам некоја чудна опсесија со машки карирани кошули и со машки дуксери. На пример, вчера, другар ми беше дојден кај мене и без да го прашам ми ја даде кошулата и остана само по рамбовка. Тоа е очигледен доказ дека сум претерала со барање на нивните кошули и дуксерици. И бтв. обожавам искинати фармерки. ![]() А не ги сваќам женските на мои години кога ќе облечат маица со деколте... Што е финтата? Немаат цицки и онака. |
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ме потсети, еднаш една форумџика ми реплицираше „Ти женско си?“, хехе. инаку, коментарот ми беше со цел дека тинејџерите се во фаза кога се и премногу оптоварени со изгледот и имиџот. за некој клучот на успехот е нова тренди облека, а за некого во бунтовниот став кон модните диктатори. ти си по се` изгледа поборник на духовна надградба, а не на пердувите ![]() ![]() |
|
![]() |
|
еј, ПодВодно, да ти кажам, толку мразам купување облека, што ич не ми е гајле каков прекар ќе добијам... ![]() |
|
|
![]() |
|
уште 12 дена до 1 септември.
кој не сака да добие прекар Дежа ВУ ![]() ![]() |
|
![]() |
|
еее, ја да почнев да наплаќам за совети што сум ги давала, досега ќе бев побогата од Бил Гејтс
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |