|
Патување според вашиот карактер |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Санкт Петербург Изменето од evangeline - 24.Февруари.2015 во 23:54 |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mojot karakter india i amerikavo amerika sum bila vo india ne
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто што би го вклучило и ова |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-saka da kaze...prema vashiot djeb!
...jas barem,...karaktero, ...ne mozam da si go....dozvolam! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.airpano.ru/files/Taj-Mahal-India/2-2
...tokmu ovde... kako prva destinacija... a potoa kje go sledam...karakterot...kade i da me odnese...nema da se bunam...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Примерот се заинатил и несака да се покаже и баш ми е жал што не можете да видите за какво интересно место се работи.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e,...kaj ti e primerot?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам необични дестинации,да се соочам со мистиката,да се доживее возбуда од уникатноста на местото и да го задоволам мојот анатуристички дух.
Еве на пример оваа дестинација многу примамливо ми делува. Ресторан на врв од вулкан на канарскиот остров Ланзароте и се вика Ел Дијабло. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Преферирам да патувам на места познати по своите природни богатсва,сепак не велам дека не ја сакам архитектурата многу,ја сакам но само што душевно ме исполнува кога ќе здогледам природа.
На пример ако ми се појави можност да патувам на остров на езеро или море,или до планински/ридски предел,прво што би направил е да го посетам местото со кое што регионот би се пофалил со неговата природна убавина. Само да ми се појави можност... |
|
I just wanna feel real love.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За денес порталот Идивиди ни вели...
Дестинацијата зборува за карактеротКаде би сакале да отпарувате оваа година? Местото кое што ќе го изберете ја крие приказната за вас.
Авантуристите најчесто ја избираат Индија, оние кои сакаат добра забава се за Мексико, а Париз е вистински избор за уметнички души. Доколку сте го избрале Париз за своја дестинација од соништа, маѓепсани сте од животот кој што се живее таму и уживате во добро кафе. По природа сте голем романтичар и уживате во уметноста. Според истражувањата најголемиот број луѓе што доаѓаат во Париз сакаат да го посетат Дизниленд, а дури потоа Ајфеловата кула и Лувр. Хаваи е рај на земјата за луѓе кои имаат лежерен дрес код, размислуваат едноставно и не сакаат да се напнуваат со секојдневни грижи. Токму затоа сончањето на километарските плажи далеку од цивилизацијата е идеалното место за одмор. Одењето во Индија за многумина е храбар потег. Не само поради тоа што е далеку туку и поради фактот што е една сосема поинаква култура. Авантуристите и луѓето желни за возбуда најчесто ја избираат токму Индија како место за патување бидејќи им нуди многу возбуда и егзотична забава. Мексико е местото каде што ќе го добиете заслужениот одмор. Иако некои патуваат таму за да се запознаат со древните култури и да научат нешто повеќе за нив, најголемиот број туристи го избираат ова место за да се релаксираат и забавуваат. Она што најмногу им се допаѓа се разбира се групните забави и вкусната храна. Ако вашата дестинација е некое место кое одвај се наоѓа на карта, а уште помалку е познато на пошироката јавност, имате желба да го откривате непознатото. Не ве возбудуваат класични туристички тури, па често барате места за кои малкумина знаат. Сакате да докажете дека навистина сте го пропатувале светот, а не дека без врска шетате од едно до друго место. |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |