IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Хуманост на дело
  Активни теми Активни теми RSS - Помош молам!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош молам!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
arnavut Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Февруари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arnavut Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2010 во 20:05
Türkçe:
Benim ailem uzun zaman önce Türkiyeye Makedonyaya göç etmiş, Ben ordaki kardeşlerimizle fikir alışverişi yapmak istiyorum. Ailemin yaşadığı yerleri bilen birileriyle görüşmek isterim. Uygun bir site varsa burdan yazım lütfen. Herkese teşekkür ederim.
MSN :arnavutbirol@hotmail.com
English:
My family came to Turkey from Macedonia many years ago. I want to learn some informations about their villages in Macedonia. If somebody or some where to help me ,please help. Thanks for help...
MY MSN:arnavutbirol@hotmail.com
Makedonian
пријатели моето семејство се пресели во Турција од Македонија.сега сакам да разговарам со тебе дека учеството со брат ми.Знам дека ова е форум.Дали знаете да ми препорачате неколку сајтови.Јас би ги претвора во речникот.како да сум 'm sorry ако зборот грешка. Ви благодариме за сите
MSN : arnavutbirol@hotmail.com

Изменето од arnavut - 27.Февруари.2010 во 22:13
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,264 секунди.