|
Помош молам! |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
arnavut
Нов член Регистриран: 27.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Türkçe:
Benim ailem uzun zaman önce Türkiyeye Makedonyaya göç etmiş, Ben ordaki kardeşlerimizle fikir alışverişi yapmak istiyorum. Ailemin yaşadığı yerleri bilen birileriyle görüşmek isterim. Uygun bir site varsa burdan yazım lütfen. Herkese teşekkür ederim. MSN :arnavutbirol@hotmail.com English: My family came to Turkey from Macedonia many years ago. I want to learn some informations about their villages in Macedonia. If somebody or some where to help me ,please help. Thanks for help... MY MSN:arnavutbirol@hotmail.com Makedonian пријатели моето семејство се пресели во Турција од Македонија.сега сакам да разговарам со тебе дека учеството со брат ми.Знам дека ова е форум.Дали знаете да ми препорачате неколку сајтови.Јас би ги претвора во речникот.како да сум 'm sorry ако зборот грешка. Ви благодариме за сите MSN : arnavutbirol@hotmail.com Изменето од arnavut - 27.Февруари.2010 во 22:13 |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |