![]() |
|
Корицата на книгата |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne mi igra golema uloga.........
neodamna procitav kniga so nikakva korica,no bese fenomenalna.
vazno e toa sto e vnatre napisano
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Корицата учествува со 1/4 од вредноста на книгата. Колку поквалитетно изработена корица, толку е и цената на книгата повисока. Но дали квалитетот и содржината на корицата се еквивалент на квалитетот на содржината на книгата е сосема друго прашање. Корицата денес повеќе има значење на маркетиншка вредност. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Наградно прашање за тебе знаеш ли да броиш?
Награда-Абакус т.е. сметалка.
|
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
ТАКА Е.
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Корицата на книгата во голема мерка зборува за авторот на книгата.
|
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
САКАМ КНИГИ СО ДЕБЕЛИ КОРИЦИ.
|
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
eee,samo da znajte kolko korici sum procital mi nema ramen
i toa samo naslovni
veke i ne gi brojam
![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
и јас имам навика да забележувам убава корица
![]() |
|
![]() |
|
Bufce ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
ja ko bef treto odd si kupif kniga "zbogum moi petnaeset godini" samo zasto devojkata na koricata bese mnogu ubava! |
|
put crepe bows round the white necks of the public doves...
|
|
![]() |
|
UK25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Toa ne e kniga, sex slikovnica e :) Gledam vo avtor, gledam vo naslov (koja kniga e), gledam vo recenzija, pa gledam koj e izdavacot (najbiten element od detalite), pa gledam korica... najcesto biram hardback - onie debelite, cvrsti koi gi kazuvate... dobra kniga, vredi da e vo takva korica... da stoi na polica i nit vreme nit nisto da ne ja abi... dizajnot na paperback... boze pazi, ako mi e do dizajn ke otidam na nekoe graficko show ne vo knizara. .. al da, dobri dizajni ima na primer Susan Sontag, za potpaluvanje ogrev pomaga toa bojata. |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Викаат Don't judge a book by it's cover.... Ама мене ако не ми се свиѓа
корицата (не мора да е со дебела корица, може да е и извиткана,
искината, битно да ми изгледа интересно, да ми остави впечаток) тогаш
немам мерак да ја читам...
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
не ми е битна корицата туку она што е внатре во неа
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Корицата на книгата воопшто не ми е битна...уствари најмногу сакам да читам такви стари изветвени книги,некако ми прават поголем мерак.
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
da se nadovrzam na Butel2 i na koi vednash im se odlepuva koricata a stranicite si se dvojat
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |