![]() |
|
Дали музиката го одредува стилот на една личност? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
па шо знам можи е наметнато
кај мене тоа не важи ![]() слушам рап ама не се облекувам како рапер (мене ми е смешно тоа) не зборам во стилот на раперите или на пример со гестикулации да мафтам со рацете па и со нозете вака така ти рече ми рече а за пцуење понекогаш пцујам ако се изнервирам ![]() можи ова е оти не сум вистински рапер (да слушам само рап) туку слушам и поп хаус техно транс...... (ама не пси транс) па затоа изгледа не се понашам како рапер ама па и само рап да слушав пак немаше да се облекувам како рапер......истурен во пантолоните со синџири како од дома да имам избегано ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не зборам само за стил на облекување, туку и за стил на однесување, зборење итн.
``Нормално`` е ако човек е рап фанатик, да носи широки фармерки, скејтерки, да пцуе итн. ``Нормално`` е и ако човек слуша метал, да носи црна боја, да има долга коса, да е аутсајдер итн. И да не набројувам останато... Што мислите вие? Има ли врска музиката и стилот? Или тоа е само наметнато? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |