|
Нашата душа во огледало-имате ли храброст |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хм... не знам зошто не сум почувствувала потреба за да погледнам,.... огледалото го дава само имагинарниот лик, НО... истовремено и тооолку прецизно вистинскиот... ќе се потрудам,... но
можеби по толку време поминато и потрошено на нешто невредно, време беше да почнам повторно да ми станува значајно местото на љубовта во животот..... можеби не највистинска љубов, но нели, вреди да се проба... и помислувам дека зад сиот мој цинизам и сета моја иронија се крие и срамежливо ѕирка во огледало ликот на оној до мене... |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Steta...ke bevte podobri nego vcera...odi temata vo zborav i nasite dusi so nea...
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neeeeeeeee ne bese za tebe toa...sorry
Znae to ja zkogo e upateno toa...fiks cekam ogledalo... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо Фикс црв? Ова ти ме навредуваш или имаш нешто да кажеш? |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na nekoi dusi im e se oprosteno in advance...ti si crv i tvojata dusa e pod lupa...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок Џошуа чини како што мислиш дека треба.
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кажи што сакаш да дознаш ........полесно ке се огледалиме.... |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moite golemi bukvi se samo za mene i ne se vikanje...
Pravilata na net se moi.. Veruvam deka ke mi gi zatvorat temite... Jas ne sum net i nikogas nema da bidam...forumot e za slobodni umovi....NELI? |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За да стане некој подобар човек,прво треба да ги согледа сите свои негативности и да почне елиминација на нив едно по едно. Иначе Џошуа не знам дали знаеш но не пишувај со големи букви во постовите,тоа се смета за викање,и јас така пишував на почеток се додека не дознав за тоа Прифати го ова и стануваш одма со една негативна работа помалку,стануваш подобар човек |
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Namera mi e so ovaa tema da se napravime podobri lugje...
Da diseme od ovoj vozduh ovde i da ucime eden od drug... Zarem e toa loso? CEKAM DA GO VIDAM TVOJOT LIK VO OGLEDALOTO...GLEDAM DEKA SI OKAY |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ти треба моето огледало Џошуа.
Во него може да пишам се и сешто,и пак да не знаеш какво е. Може да го исмислам,да го накитам да има совршен кристално чист одраз,исполнет со милост,добрина и убавина. Мојот одраз на форумов ти е преточен во овие 17733 поста. Многу е знам,ама ако почнеш да читаш барем наназад неколку месеци ќе си формираш една визуелизација на моето огледало. |
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dusata e gospodar na ljubovta...
Temata e ubava ama nikoj nema "guts" da pise za nea... Sme se zatvorile i nemozeme da bideme podobri negoli vcera... Napisi go svoeto ogledalo sega fiks...ke bides podobar covek utre! Znaes...filozofijata i umetnosta na ziveenjeto se brat i sestra |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нарцисот знаеме како завршил,јас реков само одење по негови стапки ништо друго,доброто или лошото во тоа секој нека си го пресмета и нека си го разбере на свој начин.
Јас се раководам од митот Џошуа темава е дефинитивно за во Филозофија,абе сигурен сум. Морфолошки сите сме луѓе,ама духовно малку мина од нас можат да речат дека ги исполнуваат стандардите за Човек,и со дела и постапки. |
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |