IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Луѓе, хелп ми!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Луѓе, хелп ми!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
Автор
Порака Обратен редослед
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2009 во 20:18
Девојче треба да се срамиш од себе. Како можеш да се заљубиш во професор? Негде си напишала дека не е многу стар само 36 години?
36 години? Ај најди си некој твој врсник остај го професорот...
Врска помеѓу возрасен и малолетник е забранета и е кривично дело.
Тој е твој професор и ништо повеќе од тоа.
И да не заборавам-одма да разговараш со мајка ти...таа може да ти помогне повеќе од нас форумџиитенамигнување
Кон врв
zaljubena izgubena Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 79
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaljubena izgubena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2009 во 18:03
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

aj ke se odljubis momeнамигнување

deneska si sadevme drvca u shkolskiot dvor :P hahaha :)) ama imashe epten guzhva inaku kje se kutnev vo dupka za da me vadi голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 13:33
aj ke se odljubis momeнамигнување
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 13:17
...a da si pojde negde na drugo mesto....da ne ne zeza ovde nas..
kolku vakvi pacienti pominale niz nasi race ...голема%20насмевка...nie ozbilno....kubeme kosi ....koga ONA si pravela bajram na pametot!.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 11:27
девојко, ако малце подобро разгледаш низ подфорумот ќе забележиш дека има тема врска помеѓу ученик и професор бидејќи не можам да префрлам 5 страни со постови ( од кои поголемиот дел се офтопик инаетење ),... ќе ја оставам темава уште некој ден со надеж дека ќе се развие нормална дискусија и потоа ја затворам
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaljubena izgubena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 22:23
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

Originally posted by zaljubena izgubena zaljubena izgubena напиша:

Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

девојче .... ај не терај мајтап тука ......... тука е место за сериозни теми ............смеење

ова на мене се однесува?

НЕ !!!!!!!!!!! ..... на таа која е отворила темава голема%20насмевка

ја на терам мајтап него сум смртно озбилна :) а ако на некој му е до мајтапење негов проблем :)

е па , во тој случај поразговарај првин со мама ти ....... тука гледаш дека мислиме дека се мајтапиш голема%20насмевка

па џабе мислите без логика. професорот нас не учи дека логиката е најбитна! плазењеплазење
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 20:38

девојче .... ај не терај мајтап тука ......... тука е место за сериозни теми ............смеење

ова на мене се однесува?

ја на терам мајтап него сум смртно озбилна :) а ако на некој му е до мајтапење негов проблем :)

е па , во тој случај поразговарај првин со мама ти ....... тука гледаш дека мислиме дека се мајтапиш голема%20насмевка

Изменето од МАРШАЛ - 11.Ноември.2009 во 20:38
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaljubena izgubena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 20:36

ова на мене се однесува?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 20:33

ова на мене се однесува?

Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 20:32

ова на мене се однесува?

It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 20:30
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 20:28
Девојче, а од каде знаеш каков е карактерот на твојот професор, па си се заљубила во него? Ти не го имаш видено каков е... ти го познаваш само од часовите, каде што мора да биде професионален, сериозен и да се посвети на тоа да ви ја предаде лекцијата најдобро што може - а тоа нема врска со она каков е приватно - така што не можеш да тврдиш дека си заљубена во него поради карактерот...

инаку, верувај ми - занесеноста, залуденоста може да трае и со години - посебно ако објектот на твоето обожавање го гледаш скоро секој ден - а ти го гледаш...

It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaljubena izgubena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 19:21

ептен сум заљубена во мојот професор по математика незнам што да правам веќе... математика немав поим ама почнав да се трудам ради него, а и целокупно во училиште повеќе работам ради него за да го импресионирам... дај кажете нешто :( не можам повише вака ова веќе втора година по ред ми е :((

втора по ред во ист или во друг ? ........... збунетост

vo ist bre, jas ne menjam lesno simpatii i ljubovi :) vo osnovno, eden dechko mi se svigjashe od 3to do 7mo odd, pa posle se preshaltav na ovoj, so mala pauza vo osmo odd

уф . ти си била верна особа ....... мислам да знае професорот колку си верна , не би размислувал ни минут голема%20насмевка

ja ne sum od tie osobi koi se zaletuvaat samo, i na koi zanosot po nekoi lugje im trae 2 do 3 nedeli, 2 meseca maksimum... jas koga kje se zaljubam vo nekoj ne se zaljubuvam samo vo negoviot lik ami i karakter, ponashanje... i stvarno ne menjam lesno nishto vo zhivotot! i toa sakam da kazham deka ne sum samo zaludena... poshto ipak toa trae pokratko od ljubov...
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 19:08

па не е ни моја ......... што има јас да и’ солам памет збунетост
ne e toa solenje pamet ako i ukazes na greskiteнамигнување

a ako pomognes na nekogo avtomatski podobro se cuvstvuvas...si napravil dobro deloголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.