|
Луѓе, хелп ми!!! |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |||||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Девојче треба да се срамиш од себе. Како можеш да се заљубиш во професор? Негде си напишала дека не е многу стар само 36 години?
36 години? Ај најди си некој твој врсник остај го професорот... Врска помеѓу возрасен и малолетник е забранета и е кривично дело. Тој е твој професор и ништо повеќе од тоа. И да не заборавам-одма да разговараш со мајка ти...таа може да ти помогне повеќе од нас форумџиите |
|||||
zaljubena izgubena
Група Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
deneska si sadevme drvca u shkolskiot dvor :P hahaha :)) ama imashe epten guzhva inaku kje se kutnev vo dupka za da me vadi |
|||||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
aj ke se odljubis mome
|
|||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...a da si pojde negde na drugo mesto....da ne ne zeza ovde nas..
kolku vakvi pacienti pominale niz nasi race ......nie ozbilno....kubeme kosi ....koga ONA si pravela bajram na pametot!.
|
|||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
девојко, ако малце подобро разгледаш низ подфорумот ќе забележиш дека има тема врска помеѓу ученик и професор бидејќи не можам да префрлам 5 страни со постови ( од кои поголемиот дел се офтопик инаетење ),... ќе ја оставам темава уште некој ден со надеж дека ќе се развие нормална дискусија и потоа ја затворам
|
|||||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
па џабе мислите без логика. професорот нас не учи дека логиката е најбитна! |
|||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
е па , во тој случај поразговарај првин со мама ти ....... тука гледаш дека мислиме дека се мајтапиш Изменето од МАРШАЛ - 11.Ноември.2009 во 20:38 |
|||||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ја на терам мајтап него сум смртно озбилна :) а ако на некој му е до мајтапење негов проблем :) |
|||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
НЕ !!!!!!!!!!! ..... на таа која е отворила темава
|
|||||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ова на мене се однесува? |
|||||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
девојче .... ај не терај мајтап тука ......... тука е место за сериозни теми ............
|
|||||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Девојче, а од каде знаеш каков е карактерот на твојот професор, па си се заљубила во него? Ти не го имаш видено каков е... ти го познаваш само од часовите, каде што мора да биде професионален, сериозен и да се посвети на тоа да ви ја предаде лекцијата најдобро што може - а тоа нема врска со она каков е приватно - така што не можеш да тврдиш дека си заљубена во него поради карактерот...
инаку, верувај ми - занесеноста, залуденоста може да трае и со години - посебно ако објектот на твоето обожавање го гледаш скоро секој ден - а ти го гледаш... |
|||||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ja ne sum od tie osobi koi se zaletuvaat samo, i na koi zanosot po nekoi lugje im trae 2 do 3 nedeli, 2 meseca maksimum... jas koga kje se zaljubam vo nekoj ne se zaljubuvam samo vo negoviot lik ami i karakter, ponashanje... i stvarno ne menjam lesno nishto vo zhivotot! i toa sakam da kazham deka ne sum samo zaludena... poshto ipak toa trae pokratko od ljubov... |
|||||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
a ako pomognes na nekogo avtomatski podobro se cuvstvuvas...si napravil dobro delo
|
|||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||||
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |