|
ПЕНЗИИ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ НА ОНА, БОРЦИ НА РМ |
Внеси реплика | страница <1234 24> |
Автор | ||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си играат....оти не им дошло јајцето на г....
Ама ако некогаш се појаво повторно потреба за собирање....незнам дали ќе биде исто....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Судот работи по директива. Значи од ПРОЦЕСОТ не очекувајте завршница- разрешница. Но, што е нај интересно од денот на мајската тајна вечера на грујо со али, УЧК-ите земаат не пензии него месечна трауматолошка инвалиднина. И нормално штом не е пензија или воена инвалиднина бидејки тие немаат во македонија воени инвалиди.........нема закон ни за Борците на РМ кои самата РМ соглано законските одреби ги повика да ја бранат. Е, ај сега нека не ти пукне к**** од мука........си играт со борците као сакаат. Изменето од Анастеа - 17.Ноември.2009 во 23:45 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Борците очигледно ја одбраа погрешната стратегија, мислејќи дека Владава ќе се засекира и ќе им излезе во пресрет на проблемите. Деновиве во Битолскиот Суд ќе почне и постапката против семејствата на загинатите во масакрот во с. Вејце....додека извршителите на масакрот удобно си чекаат на остварување на своите права и обврски ( во согласност со постоечките закони).....
Очигледно на оваа Влада и треба нешто пожешко...за да ја сфати сериозноста на ситуацијата....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марш на толеранцијата во Скопјe,
На пет минути до 12, невладини организации од Македонија се собраа во центарот на Скопје повикувајќи на толеранција. Ова беше првиот „Марш на толеранцијата“ на кој невладиниот сектор ја повика Владата побрзо да го донесе законот за заштита од дискриминација. А, борците од војната 2001 година се повеќе од дискриминирани.............затоа погледајте и коментирајте...... http://www.bbc.co.uk/macedonian/news/story/2009/11/091116_tolerance_macedonia.shtml |
||
|
||
mornar
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Борците на УЧК си земаат парички.
|
||
,,ALEA JAHTA EST,,
|
||
Zorge
Група Регистриран: 05.Мај.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A Buckovski, Brane, Ljubco, Fazli i Ali kolkava penzija ke zemat?
|
||
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Друже............. Ако изопште во се ова имам некоја утеха и верба е тоа што ШАРЛОТА е со мене и со неа ќе го победам ШАРЛО......... |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ах бре орлич ........ ти си е работиш работата ама какво фајде кога шарло не е на твоја страна туку на страна на тие кои со оружје во раката го сменија дури и уставот
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не би се рекло......... Додека ти сето ова го валоризираш јас само си ја работам својата работа. |
||
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prashaj go aLbaneso
toj izgleda znae, go gledam kako da saka neshto da kazje ili da demantira...........
|
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чекај чекај, кој ја бранеше државата, терористите или нашите борци
ех, ме збунија сега |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За жал има и такви кои нашите борци ги изедначија со терористите. А, Драго Маневски како лидер н посебната МВР интервентна единица кој коректно и чесно си ја вршеше работата на многумина им сметаше па може таа единица и да беше планирана загуба......... Дај боже да грешам..........Но уште тогаш имав некое некое такво предчувство, кое ме прати до денес............. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |