|
Софи Караќаева |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | ||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Имала силикони ... ова она ....големо чудо...!!!
па која нема од ... познативе фаци.....
Мене баш ми е симпатична ....
|
||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе врти-сучи да и позавиди човек хе, хе
|
||||
Beauty fades, dumb is forever
|
||||
Нов член Регистриран: 18.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ubavina soodvetna na mentalitetot na malograganskata sredina
Изменето од Avatar23 - 13.Јули.2010 во 11:54 |
||||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jas kako da sum padnala od marsssssssss,ne ja poznavam.............i ne znam zs tolku diskusii za nea, so saka neka pravi nejzino pravo...........
Изменето од sneska_v - 06.Јуни.2010 во 19:23 |
||||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Има силикони,устата и градите |
||||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Еве ја,риба е нема збор тука Само што тука ме потсетува на копија од Сека Алексиќ |
||||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ова најсериозно:
ПРВ ПАТ СЛУШАМ ЗА СОФИ КАРАЌАЕВА Ако може фотка да видам која е и во кој медиум е? Изменето од zamislena - 05.Јуни.2010 во 22:12 |
||||
Eva10
Нов член Регистриран: 13.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Komsika mi e, i na cickovcite od maalo im go zavrte umot. No, za nivniot mentalen sklop da ne vi zboruvam, na vremeto glavna zenska im bese Blagica Pavlovska. Sekoja posofisticirana licnost, so malku poprefinet vkus vo nea ke vidi obicna balkanska selanka i nisto poveke. Pa samo napravete sporedba sto e ubavo vo svetot: Adriana Lima, Zizel, Natalija Vojdanova, Keira Najtali i kaj nas: Sofija, Lila, Suzeto, Melita.........i se e jasno kako den.
edit.... Изменето од NRGMKD - 01.Јуни.2010 во 15:53 |
||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Теткица од 30 години си прави филмови дека е Парис Хилтон vol.2
За изгледот не коментирам, одсекад сум ценела природна убавина, а она не е природно убава, па тоа е најверојатно причината за лупање силикони во задникот, градите, устата. едит... Изменето од NRGMKD - 01.Јуни.2010 во 02:21 |
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
за тоа "кај toj" - точен збор со таа косата како перика да му е хахахах (вртам од време на време кога ќе сакам да се насмеам малку) никаква организација ама тоа е типично за погоре спомнатиот а за нашата "џет сетерка" можам само да кажам дека е бомба (иако со силикони на градите и на задникот) хаха еееееее и ние имаме џет сетерки..... (секој кој има мобилен од 2-3000 евра со дијаманти позлатен или не знам каков е "џет сетер") свашта....... не е ни прва ни последна на ТВ (која е таму колку само да ја има на емисија) editirano... Изменето од NRGMKD - 31.Мај.2010 во 15:19 |
||||
|
||||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
aaa jaka KARIERA.. nema sto... kaj toj u emisija da bides.. postot ti go editiram i ke te zamolam vo idnina da se vozdrzis od javni navredi kon licnosti.... pozz Изменето од NRGMKD - 31.Мај.2010 во 15:18 |
||||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
озбилно,таму се фрцка |
||||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
OZBILNO?????
|
||||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
извинете дечки она е ЏЕТ СЕТ...ви се молам
|
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |