![]() |
|
ШО ЧЕ ДА Е ОВА??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | ||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
PODAROK
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Ke pocne da trca ako mu znacis nesto. A togas ke bidis siguren sto treba da pravis. pozz |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
isto e i so mashkite,igranje toplo ladno vazi za site,se dodeka trchash po neshto i nekoj ne te primetuva,svrti mu grb ke vidish kako ke trcha po tebe Изменето од Enigma - 12.Јуни.2009 во 22:35 |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
|
Ke igras toplo ladno koga oseti deka se ladish taa ko sekoe zensko ke se zagreej
|
||
![]() |
||
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
|
![]() Изменето од luckyboy - 12.Јуни.2009 во 19:46 |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Abe vo sekoja vrska treba da se dade prostor na partnerot. Da moze slobodno da disi. Ako oseti deka nema dovolno sloboda, brzo ke dojde krajot.
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
luckyboy znaci te saka ama sepak se dvoumi dali treba da napravi neso poveke.... daj i vreme... se ke bide ok... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
|
ne we ne i sum prv... pred mene imashe vrska 1.5 godina... ama sea nemaat bas nikako kontakt so tipot
|
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
хехехе прпрпр.... А како се цврсти врската ако не си заедно??? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
I jas mislam taka, ne ja baraj...ostavi ja malku da se zazhelee, ako ti se javi, pravi si drugarski razgovor i ne ja vrakaj temata nazad na toa shto se sluchilo predhodno.......potoa rechi i deka morash da odish nekade pa prekini go razgovorot,
![]() ![]() p.s. Za da mozhesh ova da go izvedesh, treba sepak da bidesh "cool" i probash da ne gi pokazhesh naednash tvoite chuvstva, jas taka mislam, podobro ke se osekash podocna ako i pokraj se' se rabotelo samo za nekoja momentalna slabost.
![]() |
||
![]() |
||
|
ej fala mn za sovetive che mi se najdat mn... :)
|
||
![]() |
||
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
|
А да не сме размислувале слично, да не речам исто со Evangelos?
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
|
Никој ДРУГАРСКИ не е со некого 2 месеца и по 24 часа на ден. Ај првиот пат, ама ако пак сте се смириле и сега пак така ти вика, тоа е затоа што она не знае во моментов што сака. дека е само другарски, се сомневам... мислам...што другарство ќе беше тоа?
Ако повторно те побара и сака да биде со тебе, треба да ја здрмаш малце со посериозен муабет, да си размисли што сака, а не да се зафркава со тебе. Нејзе може и е интересно со тебе, па после ќе и здосади, па после пак со тебе и така...е не може тоа така. а твоите чувства????// Изменето од bla bla - 11.Јуни.2009 во 20:09 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |