![]() |
|
Самопотемнување??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
more pocrvenuvanje zavisi od prethodniot ten na KOZATA
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Probaj so selftening krema ili sprej od Avon,jas sum koristela i zadovolna sum.
Ama vnimavaj ptehodno da napravish piling zadozitelno za da bide ramnomerno potemnuvanjeto,vo sprotivno moze da se pojavat fleki. |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Добра е оваа Нивеа што ја предлага Марија1000 и Џонсон за сампотемнување и Гарниер спрејот е фин.
Прво многу е битно да се одбере крема/спреј која одговара на природниот тен и да се нанесува рамномерно и не повеќе од препорачана доза. Не може да се очекуваат резултати како при природно темнеење на сонце. Има многу срања што се продаваат скапи а неефектни. Јас не сум нешто луда по темен тен. Предноста на кремите е што се на бета каротен-ска база, колку-толку природно ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
моја препорака ,од лично искуство nivea body summer beauty
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() ми се чини уште го помнам мирисот ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Marijaana ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 52 |
Чаре има, ке потемниш, ама имај предвид дека кожата ќе потемнува повеќе ако ставиш повеќе крема, и обратно, значи веројатноста да не нанесиш рамномерно и да се направиш шарена е многу голема, сепак на сите тоа ни е од искуство.
|
|
![]() |
|
emilyXX ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Значи нема чаре у кремиве...
![]() |
|
Just Be Who You Wanna Be...Not What Others Wanna See!!!
![]() |
|
![]() |
|
Marijaana ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 52 |
И јас се зезнав со таква крема, ај што бев шарена, па и тоа кремата имаше мирис на кокос, ама за жал само првите пола саат, после почнува да смрди кожата како 3 недели немиена..
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
А мислиш дека денешново сонце е многу поздраво од солариум? Не си играј со кремите да не седиш дома неколку дена.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
a kremata ne e stetna? ne zezaj. ako sakas temneenje odi vo solarium so ova ko dalmatinec ke se storis samo
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
А наместо да даваш пари за крема да си идеш фино лепо на солариум,бар ке потемниш подеднакво насекаде.Со крема ке ти се ишара цела кожа и лошо изгледа.
|
|
![]() |
|
emilyXX ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Нејќам у солариум пошо е штетно бајаги ![]() |
|
Just Be Who You Wanna Be...Not What Others Wanna See!!!
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
pred 2-3 godini kupiv od Oriflame gel ili nesto takvo slicno bese ni mi ni teknuva...se ok, potemnuva za nijansa za nekolku casa, ama naredniot den celata koza e sarena pa morav da ja trijam kozata za da padni bojata ..se namackav 2-3 pati i direktno vo kantata..
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ke se zeznes. gitla u solarium.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |