![]() |
|
И жените се фалат со списокот на љубовници! |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glen, sum gledala nekolku (ne bash sledela kako "big-fan") epizodi od taa serija i kolku shto se sekavam ni drugata Jesika Parker, ne manjkashe mnogu vo brojnost, a duri i zarabotuvashe t.e. toa i beshe kako profesija - pishuvanje vrz osnova na sopstveni memoari...koi gi pretochuvashe vo ljubovni sluchki i dozhivuvanja i prodavashe kako nejzini knigi.
![]() Pa sega se prashuvam, koja li e razlikata izmegju niv dve, vo primerov? I koja od ovie dve e "poshtena i stabilna" a koja e "neposhtena i nestabilna"? Ako go zememe faktot deka I DVETE go pravea toa od zadolovostvo...t.e. zatoa shto sakale?
![]() btw. Chisto diskutabilno prashanje.
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
tolku pisuvanje a niedna dosega ne se pofali ... da iznese nekoj spisok ... znaci daklem , ili ne e tacno ili dobro se krijat spisocite ... podobro duri i od onie na staljin ... za deportacija
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Jas samo se zalam.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Лоу , не памтам броjката но ми беше силен впечаток списокот...и се си мислам дека беше мегу 150-200 .. но тоа ти кажувам само за годинава во коjа бевме познати. ![]() ![]() Изменето од pagane - 02.Јуни.2009 во 21:04 |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Кај машките најчесто списокот колку што е подолг толку е и повеќе за фалење, а кај женските пак треба да биде што пократок. Така се раководи денешницава
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
a sto e za falenje?
demek ima samo trojca na spisok, i bila stabilna ili ima 50 pa e "ne"stabilna...da ne upotrebuam mozni navredlivi izrazi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
samo nek' mi se pofali,...
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Им се сака, и уште ако им се може, си прават како ќе им дувне.
Жени што спијат со мажи чисто од задоволство, нагон и самодокажување се жени кои не сакаат да си го губат времето на „бркање„ на истите. Не ги презирам, зашто како растат годините растат и сексуалните потреби а секој со кој што можеш да имаш секс не значи дека е и материјал за врска. Оваа појава не мора стриктно да е врзана со собирање поени или „трофеи„ туку за самостални сексуално ослободени жени кои немаат обврски спрема никого и ништо го живеат животот онака ко што им одговара. Чист пример-Саманта од Сексот И Градот. Ова мора и таков да си скроен, не може секој. ![]() Уште едно нешто-кога сте осамени и со години се трудите да си најдете некој на поштен начин, преку културен флерт и состаноци, работите се одвиваат толку бавно чиниш децении ти треба да сретнеш некој што ти одговара. Сексуално агресивните жени имаат многу поинтензивен и побогат друштвен живот и сигурна сум 100% дека мажите повеќе ги сакаат таквите ![]() Изменето од GlenKlouz - 02.Јуни.2009 во 16:46 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Ne sum nekoj avanturistichki tip i koga go pravam toa go pravam (ili pravela) od shto sakam/sakala a ne za da go zbogatam "spisokot". Evidencija isto taka ne mi potrebna, toj shto trebalo sigurno e deka se pamti i tamu ke ostane vechno, pa ne mi treba da si zapishuvam.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
а кој го проверува списокот
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
pravenjeto spisok si e licno...mozebi si go pravis kako dokaz sprema samiot sebe
a falenjeto kon drugite...e toa e veke kako sto rekoa clenkite nad mene, dalku pokompleksen problem koj vo sebe gi sodrzi gorenavedenite problemcinja
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
И jас тоа го приметив. ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Pagane...istomislenichki sme na povekje polinja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Таке, Рени.По комплексен... се омешани ниска самодоверба, суета, себичност, танатосов нагон, при некои просто болест- нимфоманиjа
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |