IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 11>
Автор
Порака Обратен редослед
Goran71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 99
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goran71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 02:28
Ovde na forumov povekjeto ste za lecenje ili pak za zalenje. I toj sto go stavil klipot na net, i vie sto se sitite na tudji nevolji, i ovaa dzukela pogore koja uste i kazuva kako se vikaat, i kaj rabotel tipot.
A veruvam deka povekjeto od jakite mazista ovde go imaat istoto toa praveno, ako ne i beter. Samo imale srekja da nikoj za toa ne znae ili pak mnogu mal broj na lugje se svedoci, pa ne znae cela drzava.
A za zenskite ic da ne zboram, toa im e sekojdnevie. O..spiska rabota sto ke pravis.
Zatoa pokrijte se u sopstvenite ligavi kjebinja i tisina.
Кон врв
ZvEr4e001 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2009
Локација: Macedonia
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZvEr4e001 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 19:57
ама тој не е здрав...плаче по женско како нездрав...а и таа па не е толку вредна да плаче по нејзе
Кон врв
10101 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2009
Локација: Jamaica
Поени: 963
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 10101 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 18:43
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

Originally posted by Buli Buli Buli Buli напиша:

Originally posted by GoXI GoXI напиша:

vo koj kafic raboti, gravo li go vikas, toa ime mu e ili.... vo koj kafic e da odime da go zaebavame malku :)))

mislam deka raboti vo Simbol
.......газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењематичен број ?? дата на раѓање ?? татково име ?? мајчино моминско презиме ?? сте испуштиле да дознаете газење%20од%20смеењебоже господе..... газење%20од%20смеење

vo simbol raboti toj, zenskata(sonceto) se vika nina. pred simpo se istepaja i taka dojde do razgovorov.

Изменето од 10101 - 19.Јуни.2009 во 18:43
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
Кон врв
10101 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2009
Локација: Jamaica
Поени: 963
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 10101 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 18:41
lele sramota si e** majkata od placenje
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
Кон врв
гјувеза Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гјувеза Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 15:06
Kolku golema reklama mu udrivte...kolku mnogu gi ima kako nego...boli glava
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2009 во 15:11
ко оваа да е единствена врска на светов , сите се тука за терање сеир, ко на никој друг да му се нема случено вакво нешто намигнување
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2009 во 13:56
Originally posted by Hyperborean Hyperborean напиша:

Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Браво бе, кога ја удрил бил маж а...?
Значи кога ќе удриш жена си МАЖ, овие другиве што не тепаат жени се СЛАБАЦИ?

Маж е човек што може да си дозволи да удри, дете како типов мава од страв и потоа плаче по вжештени гасовити топки на небото.

Mnoggu fer be ti, pa so ne ja stolcis od kjotek maz si ili so si... Of mori majko tipicno patrijarhalno vospituvanje....изненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
shopaholica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јуни.2009
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shopaholica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2009 во 00:35
CISTI GLUPOSTI !!!
Кон врв
Hyperborean Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2009
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hyperborean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 22:37
Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Маж е човек што може да си дозволи да удри, дете како типов мава од страв и потоа плаче по вжештени гасовити топки на небото.
Кон врв
nali5555 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2009
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nali5555 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 19:38
ovoj zabegal cisto kakava e taa ljubov za 2 nedeli????nezdrava rabota ama stom udril samari ne treba nikogas da mu oprosti,ama taa mu se vratila da ja dotepa nekoj den!!!!!!!!!

Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 17:42
Originally posted by Hyperborean Hyperborean напиша:

Типов бил еден момент маж (кога ја удрил) и после мораше да се посере со маратонско плачење по телефони.

Изменето од Lithium - 03.Јуни.2009 во 17:55
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
fatmir Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 01.Јуни.2009
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fatmir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 17:37
Tipot pred nekoe vreme pustil nekoe klipce so nekoe devojce od nekoe selce vo bitolsko znam samo deka se se vraka pa pazete koga gledate seir na ova tipce da ne ve snajdi istoto kaj mie be sonceto da vikate i vie
Кон врв
Hyperborean Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2009
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hyperborean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 16:24
Типов бил еден момент маж (кога ја удрил) и после мораше да се посере со маратонско плачење по телефони.
Кон врв
Buli Buli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 31.Мај.2009
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buli Buli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 10:51
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

Originally posted by Buli Buli Buli Buli напиша:

Originally posted by GoXI GoXI напиша:

vo koj kafic raboti, gravo li go vikas, toa ime mu e ili.... vo koj kafic e da odime da go zaebavame malku :)))

mislam deka raboti vo Simbol
.......газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењематичен број ?? дата на раѓање ?? татково име ?? мајчино моминско презиме ?? сте испуштиле да дознаете газење%20од%20смеењебоже господе..... газење%20од%20смеење

epa mislam deka zasluzi de4kovo da bidi zapameten i sekoj da go znaj i da se srami dodeka se seta po sirok sokak so prst da go pokazuvat posle ona sto go napravil..mene ne mi e deka toj mu pla4el na telefon gla neka krsi ama se nadevam deka povekje nema da se pravi farer znaeme deka toj e samo dvorki sut..pa use da maval na zensko.c c c..ova si go zasluszi          

Изменето од Buli Buli - 03.Јуни.2009 во 10:53
I am me , let me be!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.