|
Неверството вечна енигма |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stravot od neverstvo e mnogu pogolem na pocetok na vrskata ili brakot. So vreme za toa duri i ne se razmisluva. Na pocetokot se sledi sekoj pogled na partnerot, nasmevkata upatena na druga osoba bode pravo vo srce i boli. So vreme sama go podbucnuvash so laktot ili so kolenoto da pogledne nekoja malku porazgolenka, pozgodnicka ili nevkusno oblecena. I ne ni zabelezuvash kako s eodnesuva.
Zatoa verojatno i neverstvoto e moznost koja mnogu povekje moze da se realizira na pocetok, dodeka nema edna cvrstina vo vtskata/brakot.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam ne e vecna enigma,koga togas ke se otkrie samo ako se saka.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До неверство може да дојде поради многу причини . Зависи од човекот . Зависи од врската .
Јас лично никогаш не изневерувам , бидејќи тргнувам од себе дека низ се можам да поминам , но низ неверство колку и да се трудам неможам. Тоа ми е најголема казна која што може да ме снајде . Знам и многу да толерирам и да имам разбирање за многу други работи . Се трудам да сакам најдобро што можам . Ние, па други , па трети, не ми иде ...... Што се однесува до бракот , мислам дека тука децата си го прават своето и луѓето се малку пофлексибилни , но секако под услов со тоа да се престане . Сметам дека ниеден човек кој има доволно самопочитување , независно дали е маж или жена би дозволил да биде изневеруван . |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа некогаш било де, сега нема такви работи |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ми е со сомнително потекло и сомнителна веродостојност |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sram da mu e prevarant eden...sklepal deca pa sea lile lile...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај ја најде песнава жити леб, никојпат ја немам чуено Во народните песни нема многу спомнувања на неверството и да не се вадиме на традицијата. Нека биде поарно она -Што е ’’крадено’’ и на комшијата му е драго |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo kuceto e verno
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,Жена и деца оставам, тебе Лилјано да земам,
- да, бе, порано немало швалерај...утре сабајле |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa neznam bas ...... u anketava ne se podeleni na masko / zenski izneveruvanja ..... nekoi se tipicno zenski a nekoi se tipicno maski ..... ama sekogas se razlicni pricinite ..... znaeme deka sekoe Zosto ima svoe Zatoa .... as toa Zatoa e individualno .....
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
DeepBlue
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imalo,ima i ke ima
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е енигма.........на крај се се дознава.......
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |