|
Има ли (некакво) ГРЕВЧЕ кај другарот Стев |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам една колешка на работа од Карпош, денес вика, никој не го сака Јакимовски, сите се чудиме како доби на избориве ... !!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа Стефче нема гревче. Или можеби има ептен голем грев.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наскоро..и УЈП ќе ги доиспита докрај сите трансакции на „штедилницата„ МОЖНОСТИ..каде нашиот успешен (досега) градоначелник е акционер..со ни помалку ни повеќе од 300 Милиони Денари..секако Македонски ..
Е...сега ккао е до нив дојдено..затоа е и оформена Управата..и други органи..кои непрекинато се обидуваат да одгатнат..КАКО некој кој... доаѓајќи угул сиромав од с.Подржикоњ..за кратко време (сепак е тоа релативен поим) стасал до тој и таков (чесно заработен) имот..каде не е вброен и плацот покрај куќата во селото (сега и населба) Злокуќани ..
И чудно е што покрај тој плац..до самата река Вардар..сега..односно за неговиот мандат е изграден и Пешачкиот Мост кон Карпош 4...со што е енормно (по)дигната цената на земјиштето таму..а и станарите од Карпош 4 велат дека со мостот е отворен и патот на бројните просјаци..кои надоаѓаат секидневно по тој ..пократок и полесен за нив пат..
Изменето од novace - 07.Април.2009 во 13:36 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто труе во Карпош!!!
Само кога ќе се покаже што е тоа? |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мора да има бар малку гревче. Неќе да е чист. Инаку ќе си останеше грасдоначалник до крај. Немаше да оди во министри..
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стевче Јакимовски како градоначалник на Карпош се покажа во добро светло. признале не признале беше добар градоначалник. Негова грешка е што се полакоми за поголема функција па како министер некако не се покажа.
Инсинуациите за мега кражба ми се предизборно девалвирање бидејки ако имаше ронка вистина тој ќе си имаше сребрени брезлети на рацете и ќе ја променеше до сега адресата на живеење. |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од вистината не се бега. Таа вистина не оддалечува од светот. |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Димиќ и Јакимовски со највалкани кампањиВо крајно напната и тензична атмосфера поминала едночасовната средба на евроамбасадорот Ерван Фуере со двајцата кандидати за градоначалник на Карпош, што се одржа утрово зад затворени врати во хотелот Карпош. Според извори на А1, уште од самиот почеток на состанокот, Димиќ и Јакимовски почнале меѓусебно да се навредуваат и да си припишуваат разни обвинувања за криминал и корупција. Фуере, според информациите, речиси и да не успеал да дојде до збор. Останал непријатно изненаден од нивото на комуникација меѓу двајцата политичари, претенденти за градоначалник на една од најпрестижните општини во метрополата. ---------------------------------------------------------------------------------- Повеќето кандидати имаа валкани кампањи, без програми, исклучително базирани на плукање по конк*рентот, ама овие двајцата се сотреа од обвинувања и навреди. |
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Читам и се чудам..поставено ..МНОГУ ЈАСНО прашање од:
Димиќ вчера на прес-конференција побара од Јакимовски да каже дали бил основач на штедилницата „Можности“ со капитал од 5 милиони евра и како ги заработил тие пари. А ..ете (му) следува одговор: Пет милиони евра, за мене се само мислена именка. Да се тврди дека функциите сум ги користел за лично богатење и оти сум префрлал пари на домашна сметка, навистина ги помина сите граници на недозволено однесување Повеќе овде: http://www.idividi.com.mk/vesti/Izbori2009/517557/index.html Изменето од anastea - 06.Април.2009 во 02:00 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |