|
Мозочна блокада |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја сум секогаш збунет, несигурен, се сопнувам, ми паѓаат работи, имам две леви раце...па што ?
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си се заљубил, ама по се изгледа не си свесен. Тоа што ти го опишуваш им се случува на вљубените. Многу вообичаена појава. Таа девојка можеби не е најинтелигентната личност на светов, или е сосема просечна, ама за некој да не привлекува IQ-то (коефициент на интелигенција) не е единствен услов. Дури, тој „услов“ знае да биде на којзнае кое место...преиспитај се и пробај да бидеш искрен со себе Изменето од chuchuliga - 01.Март.2009 во 00:16 |
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze da me muci da me voli da me koli il sece vene ona me blokira ona me blokira tesko e koga nekoja zenska ke te blokira vi nema spas zatoa vnimatelno
|
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе вкупно 50% од се. Куку њоњее
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако тие 50% што ти ги снемува се оние вулгарните... јас ќе ти препорачам почесто да се дружиш со таа личност |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ој на психијатар.
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е затоа е посилно од тебе...зш дозволуваш да те нервира...смири живци мало пушти мозокот на пасење ќе вииш после гарантирано
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе не се предавам,ама не е нормално то,ме нервира.Посилно од мене е,како некоја парализа на раката ко ќе ми е згрчена и неможам да ја движам ама сега ментална.
|
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чим те снашла таква беља брат.....тешко дека спас има....али не се предавај никад
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ти оди крв во мозокот
,..арно вика мојата дијагноза,..ти скрена! |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали некој знае што ми се случува?
Прво,јас не сум личност која некогаш би останала без зборови.Зборам како на батери,и ко ќе треба и ко ќе не треба,освен кога сум во минус фаза тогаш само ќутам. Но сега не се работи за тоа. Кога сум во присуство на една личност доживувам целосна блокада на мозокот,да ви опишам што точно ми се случува: Мојот фонд на зборови се намалува за 50%,се случува да изгубам контрола над зборовите кои ми излегуваат од уста и ми се случува да останам без збор воопшто. Претходно опишаното е опис на,во нормални услови личност СОСЕМА споротивна од мене. Да напоменам дека немам никакви посебни чувства кон таа личност,доста е глупава,површна и сум неопишливо попаметен и поинтелегентен од неа. Овај парадокс неможам да си го објаснам. Изменето од ZoraNaSlobodata - 28.Февруари.2009 во 00:42 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |