|
За јазикот на античките Македонци |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мрш бе таму,власите беа првите шо се собраја и почнаја да прат колекции од бугарски пасоши,ко ќе се пари во прашање за влав нема ништо свето.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене????
е ова е дрско.... јас и ден денес сум член на нашто здружение „Луњина“ , плаќам чланарина и им помаган ма Власите нако можам и колку можам, единствени сме и покажвиме поголем државен капацитет а и лојалност поголема од сите вас македонците. Ниту еден влав нема бугарски или каков бил пасош... зато пуши к*р. не ми се прај овде патриот бе љангач//// |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да беа сите власи ко Питу,немаше Македонија да биди ова шо е,а да беше жив имаше да ти стегни к*ршум во глата.
|
|
|
|
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еееееееееее
ова ме бендисвит.. изгинале ОТИ (грцизам) толку памет имале.... ова се провлеквит појке време низ безмозочните кулоари на ве ме ро... и на еден филм додека питу гине - Н. карев бега со коњ и го гледа и коментира - брате питу идните генарции ке одлучат кој бил во право-----ххххххххххеееееееееелллллллллллллоооооооооооо овај гинит за слобода и е крив, а овој дезертеров носит вербални заклучоци од пророчка природа... абе македонче.... то е то.. и после еден век има луѓе со иста реторика... џабе ве школувала мајка ви.. срам да ти е.. а и нејзе Изменето од Јордан Шумарот - 23.Февруари.2009 во 19:58 |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не беа востаниците само од крушево бе магаре едно тревопасно.Изгинале оти толку памет имале.
|
|
|
|
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаххаха па тогаш бе сељак пелагониски - немало македонци во крушево.. само власи и шиптари... и само власите изгинале - ко шо доликува на борец- во борба.. а ако сакаш можам и да те аргументирам....
кој е овчар сега??? |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не бевте вие власите ќе немаше кој да ги паси овците во крушево дури беше востанието,на шиптарите да му ги даевме ќе ги загинеа
|
|
|
|
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кавал имам,,, можам да ти го позајмам, ама една дупка имат и бркој...лол
и пес имам... а да не бевме ние власиве - ке немавте ни со то илинденско востание да се фалите , ако не ви го напраевме... п.с. нов бугар- упссс бунар копај- во стариот не плукај- сељаку битолски - ебаго... |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти бе мајмун еден да не знајш јас колку јазици зборам овчар еден влашки ај мрш таму в планина не ти требат 4 јазици тебе еден кавал и пес овчарски ти треба. |
|
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од zenmaster - 23.Февруари.2009 во 19:33 |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
морам да те корегирам... јас зботувам 4 јазици , како од словенска така и од романска група јазици- така да мојВЕ јазици за секаде се... твојот един а ла блаже конески констракшн не е за никаде сем за овде.,,,,
ај жити очи кажи ми кој бил јазикот на тие античките??? дали со него мјш да испазариш леб или дали разбираш нешо???лол |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А твојот ни за таму не е.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |