|
Џамбазов повторно исчезна ! |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da beshe na mestoto na Iskra namashe vaka da gledash na rabotite neli?Nikoj ne go osporuva negoviot multitalent,no istovremeno gubi na sekoe pole so toj negov porok koj go chineshe brak,ekponiranje na raboten plan...malku li e toa? |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене Игор заедно со Нокаут и Туна ми се фаворити за Евровизија.
Имаат интересна песна. |
|
Crnorizec Hrabar
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj mene e covekot odmara i ne galamete mnogu ke go razbudite. mora da sobere sila se sporema za novi podvizi a mozda i novo kockanje so negoviot zivot
|
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site nie si imame svoi mani i nedostatoci,no Igor ima pred se golemi kvaliteti.Dobar glumec,peac,shou men,voditel...
Ete,si ima i porok ili zavisnost od komar,boze moj,pa ne e samo toj,neli?Go pochituvam,ekstra e! Najvekje zaradi toa shto si priznava pred cela javnost bez oko da mu trepne,toa e Gol Chovek. |
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мултиталент
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas go smetam za vrven umetnik i covek koj ne uspea da se dokaze dovolno za zal pokraj site tie poroci..no go pocituvam mnogu
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и покрај се мене ми е интелегентен човек,кој сакам да го слушам
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednash moze da go osvoi narodot otvoreno zboruvajkji za svoite poroci,povekje ne mu pali...Chovekov navistina ima harizma i go pochituvav mnogu ,no povtoruvajki gi istite greshki pak i pak...izgubi na ispit chovek.Ako pak se fatil so kockata znachi chovekov stvarno nema karakter
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa na piramida neli e
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не верувајте на чаршиските муабети
вчера Игор Џамбазов беше гостин на Тера телевизија,во емисисја во живо и ме воодушеви колку е доблестен и колку отворено зборува за сите негови пороци и маани Значи,не е исчезнат Моментално е во Битола и работи на проект со Памперси |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сирот човек...
Кога му ја читав книгата си велам: Значи низ што се` поминал човеков...со долгови до гуша... пуста коцка |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак бе...
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа вест е од пред една недела, а Игор Џамбазов се појави на ждрепката на Евровизија каде водителката го прашува „Кај си ти Игор?“, а овој и вели „Еве бе, не гледаш ли дека сум исчезнат?“
Така да не верувајте во се што ви пласираат трачарски емисии. Btw, за многу кратко време Игор ќе го води и квизот „Земи или остави“ на Алфа ТВ. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па штом избегал,ако избегал повторно должи пари.
Рулетот пак му го упропастил животот. Со 666 нема зезање. А знае ли некој кој е Годо,човекот кој го спаси и кого го опишува во Гол Човек? Изменето од fiks - 12.Февруари.2009 во 15:21 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |