|
Силата или моќта е во Нас... |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sam mocaaan ! Imaam golem mec !
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
silata e vnatre vo nas ... ama uspehot ne e vo naseto telo ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolkava e silata vo nas ... najmnogu se cudam koga ke vidam niknata treva niz asvalt ... na eden balkun ... na cetvrti sprat ... na beton ... imase niknato trendafil ... kolkava sila e toa ??? covekot ima ogromna sila vo nego ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu interesen post ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koa bev mal imase Hi-men ama na srpski i ja imav eden plasticen mec i se derev na cel glas : - Ja sum mocaan !
I tie okolu mene ke se iznasmeeja i vikaa : - Daj proveri da ne e stvarno mocan ! Koga svativ zosto mi se smeeja im se zakaniv deka ke se osvetaam ! - Ke vidite vie, koa ke polasnam ke bidam uste pomocaan ! Изменето од zbunet - 04.Септември.2007 во 19:26 |
|
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo silata e vo nas ! a mokta e vo HIMEN !
|
|
KAKO SE VIKA DEVICA NA KINESKI?
NIKO NIJE CHUKO |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site imame nekoja sila i mok. Sekogas raste koga ja spodeluvame, koga ima feedback,ljubov,razbiranje a se unistuva koga nekoj se obiduva da ni ja odzeme(preku konflikt, dominacija).
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
silata i mokta sto e vo nas ... ne e taa so koja moze da se uspeva ... moze samo da imame opstanok ... uspehot e kaj nekoj drug ... kaj roditelite - ne e ... kaj prijatelite - ne e ... kaj kolegite na rabota ... pa pa pa ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahah bas
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova moze da bide i dobra reklama ... Изменето од marco_antony - 04.Септември.2007 во 14:30 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bev vo FX vo petokot , kaj staklenata , znaes , i drugar mi veli idi so mene da vidis , ja pa nikogas ne sum capnal tamu , seto zeni mozda 40 , i 6-7 mazi , sednaa dve kukli brineti do nas, vo crno , vo minik , pocnavme razgovor , naprajvme sema , mu dadovme broj , ni pratija poraka po nekoj den , kulturnI , FINI , JEBOZOVNIIIIIIIII , lele backo sleden pat med ke tece
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na ova nemav pomisleno ... moze si vo pravo .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i bitolcankite zaboravi deka po cel den brkaat svaleri
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas posle mnogu godini svativ deka uspehot na bilo koj covek ne e vo negovoto telo... tuku e nadvor od nego ... argumenti ... nekoj vo prilep mislel kako da uspee .. mislel ... mislel .. i posadil tutun ... vo kriva palanka ... mislel ... mislel ... posadil kompiri ... vo kavadarci ... mislel ... mislel ... posadil lozje ... nisto za nas bitolcani ne ostavija ... i moravme da bideme grad na "konzuli" ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |