|
Интегрален леб |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navistina e taka kako sto velite,deka dodavaat samo boja za vsusnost da mislime deka lebot e integralen i zdrav.ova i doktorka mi go potvrdi.zalam sto ne mozam da vi pomognam,navistina ne znam kade kaj nas se prodava vistinski zdrav leb.pozdrav
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Valeta daj ne bidi sebicna......... ........kazi kaj go kupuvas zetvarskiot leb?????????
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A za toj zetvarskiot sto vikas sto go pravele vo Strumica........go jades neli? A kaj go kupuvas?
|
|
Storm2
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me zanima kakvo e toa lebce ' KIBUC '. Ako znae nekoj neka kaze.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа дома ке си правиш интегрален
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жетварски леб го консумирам често, го произведува Биокомерц -Струмица,исто така имаат повеке видови на интегрални колачиња, погачи со зеленчук и ладно цедено масло. А дали ги има низ маркетите во државава незнам. |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За жал во право си, јас многу го сакав тој црниот со семчиња, ама кога разбрав дека всушност бојата не е поради нелупените зрна туку поради кафеавиот шеќер додаван заради боја престанав да го купувам. Јасно, јас не би била јас ако сама не се уверам во пишаното, па така направив мал експеримент, чуреше на изгорен шеќер. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja zgresiv kategorijata na temava trebase u ishrana ne u medicina ama.............nova sum PROSTETE MI
|
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imase eden od "vistinskite" integralni se vikase ZETVARSI LEB i jas go kupuvav vo Maxy D marketite. Prestanaa da go nosat odamna i od togas ne znam kaj da najdam?????????
|
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS VI TVRDAM DEKA lebot koj vo prodavnica go kupuvame kako integralen...........vsusnost e bel leb so dodadena crna prehranbena boja. Aditivi, zasladuvaci........uste sto li ne mu stavaat.
Kakov e vasiot stav po ova prasanje. Kaj moze da se kupi vistinski integralen leb.......onoj od celo zrno? Изменето од polzavce - 15.Октомври.2008 во 12:02 |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |