IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Медицина
  Активни теми Активни теми RSS - Страв од гинеколог
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Страв од гинеколог

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 13:10
Jas nemam gajle od ginekolog
Кон врв
sweet angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 14:12
da,i na mene mi e malku neprijatno koga odam na ginekolog,no ne dozvoluvam toa da me spreci vo redovnite kontroli.a za prvoto odenje na ginekolog moram fala da mu kazam na mojot decko bidejki toj me natera.jas voopsto ne sakav da odam.pozdrav

Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 13:20
Ne taka,...zoshto stres???
Toa e lekar kako i site drugi.
Vie ne ste negov nitu prv nitu posleden pacient.
Tokmu poradi takvi "stravovi"i neprijatnosti nekogash
posetata kaj ginekolog moze da bide zadocneta...pa se veli..
"Da dojdevte porano"...
Smetajte deka posetata kaj ginekolog e poseta kaj stomatolog,
kardiolog,..opsht lekar,...zoshto bi bilo porazlichno???

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 02:18
ИМАМ ОТИДЕНО ПОВЕЌЕ ПАТИ,НЕ МИ Е СРАМ ДА РАЗГОВАРАМ СО МОЈОТ ДОКТОР...........НО МЕНЕ МИ Е МАЛКУ ТЕШКО,ШТО ТОА ГО ДОЖИВУВАМ СТРЕСНО
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2008 во 14:25
океј ајде да ја сефтосам темава голема%20насмевка како дел од младите девојки, да ви кажам дека имам отидено на гинеколог, и тоа повеќе од еднаш.... среќа првиот пат бев кога ја добив првата менструација... одам со мајка ми, бидејќи сепак, таа ми е мајка,... намигнување не е ништо страшно... доктор како доктор.... трепкање

мислам дека најмногу поради срамот,... многу млади девојки не одат на прегледи... гинекологот е доктор кој мора да се посетува... исто како што се посетува и заболекарот, на пример среќа 
Кон врв
sweet angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 21:35
sto mislite,zasto mnogu mladi devojki koi imaat seksualni odnosi,pa nekoi i dosta dolgo vreme, imaat strav od ginekolog?dali opravduvate neodenje na ginekolog i dali imate idei kako da se izmeni toj negativen nacin na razmisluvanje kaj devojkite?jas mislam deka najgolemiot del se plasat poradi toa sto vsusnost ne znaat sto pretstavuva eden ginekoloski pregled i poradi sramot.isto taka i poradi neinformiranosta za moznite bolesti koi ne demnat.se nadevam deka ke ima komentari na temava.pozdravceголемо%20гушкање

Изменето од mamma - 27.Август.2008 во 13:14
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.