|
Страв од гинеколог |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas nemam gajle od ginekolog
|
|
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,i na mene mi e malku neprijatno koga odam na ginekolog,no ne dozvoluvam toa da me spreci vo redovnite kontroli.a za prvoto odenje na ginekolog moram fala da mu kazam na mojot decko bidejki toj me natera.jas voopsto ne sakav da odam.pozdrav
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne taka,...zoshto stres???
Toa e lekar kako i site drugi. Vie ne ste negov nitu prv nitu posleden pacient. Tokmu poradi takvi "stravovi"i neprijatnosti nekogash posetata kaj ginekolog moze da bide zadocneta...pa se veli.. "Da dojdevte porano"... Smetajte deka posetata kaj ginekolog e poseta kaj stomatolog, kardiolog,..opsht lekar,...zoshto bi bilo porazlichno??? |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИМАМ ОТИДЕНО ПОВЕЌЕ ПАТИ,НЕ МИ Е СРАМ ДА РАЗГОВАРАМ СО МОЈОТ ДОКТОР...........НО МЕНЕ МИ Е МАЛКУ ТЕШКО,ШТО ТОА ГО ДОЖИВУВАМ СТРЕСНО
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
океј ајде да ја сефтосам темава како дел од младите девојки, да ви кажам дека имам отидено на гинеколог, и тоа повеќе од еднаш.... првиот пат бев кога ја добив првата менструација... одам со мајка ми, бидејќи сепак, таа ми е мајка,... не е ништо страшно... доктор како доктор....
мислам дека најмногу поради срамот,... многу млади девојки не одат на прегледи... гинекологот е доктор кој мора да се посетува... исто како што се посетува и заболекарот, на пример |
|
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto mislite,zasto mnogu mladi devojki koi imaat seksualni odnosi,pa nekoi i dosta dolgo vreme, imaat strav od ginekolog?dali opravduvate neodenje na ginekolog i dali imate idei kako da se izmeni toj negativen nacin na razmisluvanje kaj devojkite?jas mislam deka najgolemiot del se plasat poradi toa sto vsusnost ne znaat sto pretstavuva eden ginekoloski pregled i poradi sramot.isto taka i poradi neinformiranosta za moznite bolesti koi ne demnat.se nadevam deka ke ima komentari na temava.pozdravce
Изменето од mamma - 27.Август.2008 во 13:14 |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |