|
Топлификација |
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a koj li samo....tropa tuka postojano...edno te isto?
"" ..........-siromashkite amerikanci !!...stvarno bile za zalenje i propagjale ,...kako li izleguvaat na kraj....duri so edna cela ...nedelna plata? ...inache,...jas ova ,otprilika,ushte odamna go imam kazano,...i toa napamet,...ama ete...i navistina bilo taka! Изменето од brza - 05.Февруари.2013 во 09:53 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како што гледам ЕВН ќе биде уште една промашена приватизација покрај Топлификација на која ќе и биде одземено правото да ги снабдува граѓаните со струја. Само вака нека продолжат!!! кој ли само ги приватизираше и кој ли само им даде право вака да се однесуваат??????
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=8FF60C8E1D6C044B8EB2A5DD2CFF3D6C ...викам ја од парно нема боље.Нашле со ЕВН да се репираат. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- a be ja ke bidam zadovolen i ako ne mi stiga ponataka onaa ''smetka za isklucheni'',..ne deka im ja plakjam tuku da ne mi gazat na nerv povekje!
...a vishokot ke im kazam tebe da ti go uplatat , ...samo...pishi ja tvojata ttransakciska....
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://press24.mk/story/makedonija/skopje/toplifikacija-kje-im-vrakja-pari-na-skopjani
...ете brza,13 плата ќе добиеш....за 2011 |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-a be ostaj,...od ovie cevkive i ja moram da gi otvaram,..ama i toa ne pali, pa ako nekoj odovde mi dobie toploten udar od mnogu vrukjina ,...tek togash ima da si naebat toplofu ckatorite,...koga ke dobijat smetka od mene za ...bolnichko lekuvanje !
Изменето од brza - 03.Јануари.2013 во 22:56 |
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....brza,ќе се каеш!.Слушам толку било топло по собите што морале прозорци да отвараат...
...само ќе помине и тој мерак,за некоја недела.
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...edino bi gi vrzal povtorno ,ako vidam deka komshiite parnoto ne gi koshta povekje od okolu edna chetvrtina od site komunalii vkupno ,..a ne kako shto e sega,... povekje od polovina ! nikakvi 24 H,...niti kalorimetri , pa i na nivna smetka nema da me pokolebaat. ./.a polno si mislat deka ako stavat kalorimetri ,...ke si gi iskluchat radijatroite ako treba i cel mesec i nema nishto da...plakjaat !...kako shto e so vodata telefonot...ili strujata ,..ama ,..ke se zaebat od start,...koga ke inm stigne pola smetka a tie ,..cel mesec ne bile doma...t.e....ne se greele!
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море Хаџи Мишев и компанија се куртулија од корисниците. Сега ќе си седат со скрстени раце и ќе си го грицкаат милиончето од кирија за системот, плус кирија од управните згради абе не можеше подобро да ја изиграат. Гарант и дел од акциите ги имаат продадено пред да го повлечат овој потег. Ем нема да имаат на глава незадоволни корисници, немаат вработени да делат плати, ко татковците да им оставиле згради и цела мрежа за да си ја рентаат. Наебаа само малите акционери. |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од сите написи што ги прочитав ( во кој сите „засекирано“ пишуваа за сопствениците, вработените а ни збор за нас кутрите-корисниците на услуги) само тука најдов барем нешто од кое ми стана појасно кој ќе не грее и се надевам ќе ја тераат по руски 24 часовно греење за багатела цена Белким ќе можеме да кажеме -Куртул од Хаџимишев и компанија
„Балкан енерџи груп“ ќе произведува, дистрибуира и снадбува топлинска енергија за Скопје |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..за почеток можеби,но подоцна полека ќе си се вратат "на ниво" пошто мора да се заработи милион-че плус(за киријата нали),а тоа треба некој потрошувач да го плати.Така оде.Оперативни(производствени трошоци) кои ќе влезат во вкупната цена на мала врата...а и гасот во меѓувреме како и мазитот ќе се покачи и то ти е.. ...еееее,како тоа општествена фирма падна "во сопственост" на шака менаџери(сопственици). |
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Претходните и понатаму ќе трпаат, само што сега плус и за новите треба да има за трпање. Реално не очекувам намалување повеќе од 10%. Најверојатно ќе одат на поквалитетна услуга за истите пари.
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=37&eventId=60990
...сега,со нов газда можеби и цените ќе паднат,нели претходните трпале пари по џебови скапа нафта.. еве сега,ТЕ-ТА-О ќе не грее на гас ..најверојатно,а пошто гасот е ефтин и цената ќе падне. |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...велат ,зимава можно е ТЕ-ТА да не грее.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |