IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Бизнис и економија
  Активни теми Активни теми RSS - Топлификација
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Топлификација

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 15>
Автор
Порака Обратен редослед
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2013 во 09:52
...a koj li samo....tropa tuka postojano...edno te isto?

"изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување"

..........-siromashkite amerikanci !!.изненадување..stvarno  bile za zalenje i propagjale ,...kako li izleguvaat na kraj....duri so edna cela ...nedelna plata?збунетост

...inache,...jas ova ,otprilika,ushte odamna go imam kazano,...i toa napamet,...ama ete...i navistina bilo taka!задоволство

Изменето од brza - 05.Февруари.2013 во 09:53
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2013 во 16:13
Originally posted by zagor zagor напиша:

http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=8FF60C8E1D6C044B8EB2A5DD2CFF3D6C

...викам ја од парно нема боље.Нашле со ЕВН да се репираат.намигнување

како што гледам ЕВН ќе биде уште една промашена приватизација покрај Топлификација на која ќе и биде одземено правото да ги снабдува граѓаните со струја. Само вака нека продолжат!!!

кој ли само ги приватизираше и кој ли само им даде право вака да се однесуваат??????
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2013 во 01:13

http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=8FF60C8E1D6C044B8EB2A5DD2CFF3D6C

...викам ја од парно нема боље.Нашле со ЕВН да се репираат.намигнување

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2013 во 00:11
- a be ja ke bidam zadovolen i ako ne mi stiga ponataka onaa ''smetka za isklucheni'',..ne deka im ja plakjam tuku da ne mi gazat na nerv povekje!

...a vishokot ke im kazam tebe da ti go uplatat ,

...samo...pishi ja tvojata ttransakciska....намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2013 во 22:48
 http://press24.mk/story/makedonija/skopje/toplifikacija-kje-im-vrakja-pari-na-skopjani

...ете brza,13 плата ќе добиеш.голема насмевка...за 2011 намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2013 во 22:55
-a be ostaj,...od ovie cevkive i ja moram da gi otvaram,изненадување..ama i toa ne pali, pa ako nekoj odovde mi dobie  toploten udar od  mnogu vrukjina ,...tek togash ima da si naebat toplofu ckatorite,...koga ke dobijat smetka od mene za ...bolnichko lekuvanje  !намигнување

Изменето од brza - 03.Јануари.2013 во 22:56
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2013 во 15:30
....brza,ќе се каеш!.Слушам толку било топло по собите што морале прозорци да отвараат...голема насмевка
...само ќе помине и тој мерак,за некоја недела.намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2013 во 14:34
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Од сите написи што ги прочитав ( во кој  сите „засекирано“ пишуваа за сопствениците, вработените а ни збор за нас кутрите-корисниците на услуги) само тука најдов барем нешто од кое ми стана појасно кој ќе не грее и се надевам ќе ја тераат по рускиголема насмевка 24 часовно греење за багатела ценаголема насмевка Белким ќе можеме да кажеме -Куртул од Хаџимишев и компанијазбунетост

„Балкан енерџи груп“ ќе произведува, дистрибуира и снадбува топлинска енергија за Скопје

-ja gi skinav  forever!задоволство

...edino bi gi vrzal povtorno ,ako vidam deka komshiite parnoto ne gi koshta povekje od okolu edna chetvrtina  od site komunalii vkupno ,..a ne kako shto e  sega,... povekje od polovina  !

nikakvi 24 H,...niti kalorimetri , pa i na nivna smetka nema da me pokolebaat.

./.a polno si mislat deka ako stavat kalorimetri ,...ke si gi iskluchat  radijatroite  ako treba i cel mesec i nema nishto da...plakjaat !...kako shto e so vodata telefonot...ili strujata ,..ama ,..ke se zaebat  od start,...koga ke inm stigne pola smetka  a tie ,..cel mesec ne bile doma...t.e....ne se greele!
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2013 во 14:34
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Од сите написи што ги прочитав ( во кој  сите „засекирано“ пишуваа за сопствениците, вработените а ни збор за нас кутрите-корисниците на услуги) само тука најдов барем нешто од кое ми стана појасно кој ќе не грее и се надевам ќе ја тераат по рускиголема насмевка 24 часовно греење за багатела ценаголема насмевка Белким ќе можеме да кажеме -Куртул од Хаџимишев и компанијазбунетост

„Балкан енерџи груп“ ќе произведува, дистрибуира и снадбува топлинска енергија за Скопје

Море Хаџи Мишев и компанија се куртулија од корисниците. плазење Сега ќе си седат со скрстени раце и ќе си го грицкаат милиончето од кирија за системот, плус кирија од управните згради абе не можеше подобро да ја изиграат. Гарант и дел од акциите ги имаат продадено пред да го повлечат овој потег.
Ем нема да имаат на глава незадоволни корисници, немаат вработени да делат плати, ко татковците да им оставиле згради и цела мрежа за да си ја рентаат. Наебаа само малите акционери.
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2013 во 10:01

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2013 во 22:09

..за почеток можеби,но подоцна полека ќе си се вратат "на ниво" пошто мора да се заработи милион-че плус(за киријата нали),а тоа треба некој потрошувач да го плати.Така оде.голема насмевкаОперативни(производствени трошоци)  кои ќе влезат во вкупната цена на мала врата...а и гасот во меѓувреме како и мазитот ќе се покачи и то ти е.. загриженост

...еееее,како тоа општествена фирма падна "во сопственост" на шака менаџери(сопственици).мечтаење

Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2013 во 22:01
Претходните и понатаму ќе трпаат, само што сега плус и за новите треба да има за трпање. Реално не очекувам намалување повеќе од 10%. Најверојатно ќе одат на поквалитетна услуга за истите пари.
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2013 во 19:56
http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=37&eventId=60990

...сега,со нов газда можеби и цените ќе паднат,нели претходните трпале пари по џебови скапа нафта..

еве сега,ТЕ-ТА-О намигнување ќе не грее на гас ..најверојатно,а пошто гасот е ефтин и цената ќе падне.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2012 во 09:17
...велат ,зимава можно е ТЕ-ТА  да не грее.трепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.