|
Законот на привлечноста |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
slikarka
Нов член Регистриран: 08.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo na site...
Zakonot na privlecnost e nesto sto funkcionira sakale nie ili ne...veruvale ili neveruvale....seedno. Mislam deka sekogas koga nesto moze da ni donese dobro, kako sto e primer so ova, treba da se iskoristi. Vo posledno vreme zabelezuvam interesno nesto...Koga razgovarame so prijatelite na ovaa tema kako da se sramat da kazat deka se oduseveni. Verojatno vo idnina ke bideme svedoci i na uste mnogu novi "zakoni" za koi sega ne ni mozeme da pretpostavime, bitno e da bideme slobodni vo mislite, da dozvolime da se menuvame na podobro. Zakonot na privlecnost e kako bukvar od koj se uci kako da se ostane na pozitivna frekfencija so cel ostvaruvanje na posakuvanoto. Mnogu ubavo! |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj primer shto go navede so vitaminot C ,daden namesto anlgetik za bolka,e tipichen primer za avtosugestija. Tvojot drugar mislejkji deka go dobil vistinskiot lek,nesvesno mu ispratil signali na mozokot i bolkata ischeznala mozebi bash zatoa shto bila od psihichka priroda. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве вака, коа ќе ти дадат витамин С, а ти кажат дека ти дале таблета за против лошење додека се возиш, твојот организам мислејќи дека му го дале вистинското нешто ќе почне самиот да се контролира како што тоа би го правела и таблетата. Јас така на еден другар наместо Аналгин (го болеше главата) му дадов витамин С, и овој не примети, по пола саат ми рече дека делувала таблетката, а кога му кажав дека сум му дал витамин С, почна да се чуди. Значи целава работа е со психата, Зборам за случувањата во организамот, а додека надворешните дејствија пример ако ти се јаде многу плескавици, и случајно дома мајкати ти напрајла плескавици, тоа е само сплет на околности.
|
|
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drzi voda zakonov!
Znaci od sega ke si mislam: megan fox gola, megan fox gola ,megan fox gola i ke ja cekam da reagira na mislive.pfffffffffffffffff |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa sto vistinski posakuvas i rabotis na ostvaruvanjeto-ke go ostvaris koga togas, no zelbite mora da korespondiraat i so fizickite i umstvenite moznosti na individuata. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
RORAIMA
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum ja procital knigata koja ja potencirate no
Jas mozam od moeto licno iskustvo da Vi poracam i potvrdam samo edno : VNIMAVAJ STO POSAKUVAS ,ZATOA STO MOZE DA TI SE OSTVARI. Pa da Vi priznaam ,strav mie koga nesto vo mislite kje posakam !!!! Bidete vnimatelni. Se sto leta ne se jade NO se sto leta se fakja-ne mora da go jades!!! |
|
se sto e so pari , e bez pari !
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesno druze, vekje se si kaza, a da probas da ja privlecis , da probas da i kazis,(nemoj direkno ke opleskas)odokolu malku
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Namesto da mislish i sonuvash ,pokazi i kolku ti znachi,mozebi taa neznae da chita misli Pa ako ima zakon na privlechnost,taa kje vozvrati |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ехехехе...јас сакам една девојка подолго време, која не ми обрнува внимание. И цело мое време го користам мислејќи на неа и на тоа колку би ми било добро со неа.
Кај е тука законот на привлечноста, драги форумџии кои ја имате прочитано таа книга "The Secret"??????? |
|
nirvanaa
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum go gledala filmot ,,The secret''...dobro napraven e..interesno e toa so se e potkrepeno so fakti. knigata moze da ti go promeni zivotot, vredi da se procita ili pak filmot da se pogledne. Zboruvaat lugje za nacinot na koj ja nasle tajnata- a tajnata e tokmu vo silata na privlekuvanje-se e vo univerzumot-povrzano e. Vika sami sme krivi i za pozitivnite i za negativnite raboti-sami si gi privlekuvame. Ako mislis deka nesto ke se sluci dali pozitivno ili negativno mislata se ispraka do univerzumot i na toj nacin go privlekuvas toa so go mislis...
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На пример мене главна тема на разговор и мислите секогаш ми се насочени кон смртта, некако не знам, смртта за мене испага свето дејствие, и шо сеа ќе привлечам ли смрт?
|
|
Attraction
Група Регистриран: 22.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас воопшто не се сложувам со тоа дека сличностите се привлекуваат... И во право е bijonse1 до некаде... но не значи дека привлечноста е нешто што е утврдено од самото раѓање и е конечна. Таа зависи од одредени фактори (однесување,говор,изглед итн.) во зависност од полот. Сега зборувам за "Машко - Женско" привлечност
Изменето од Attraction - 28.Септември.2009 во 12:24 |
|
Attraction is not a choice
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj so svoeto ragjanje si dobiva nekoja doza na privlecnost...
vrodena privlecnost kako bebce ...... pa se do koga ke stane covek taa se ojacuva ili stagnira... drzi faktot deka slicnostite se privlekuvaat po priroden pat.. ama covekot ne e covek ako ne go privlekuva poveke sprotivnoto.. i sekogash velam sekogash priznal ili ne..... se vrti , zastanuva duri i se vljubuva vo sprotivnosta.... zs da e pravo...koga moze da e krivo.... Изменето од bijonse1 - 14.Ноември.2009 во 00:40 |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нели имаше нешто Money Magnet, демек ако се фокусираш на парите и ги замислиш како енергија која ја поседуваш ти, а не тие тебе и ако мислиш дека можеш да ги привлечеш, ќе бидеш богат!
Абе фантазии... |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |