Испечати | Затвори го прозорот

Законот на привлечноста

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мистерии и астрологија
Опис на форумот: Хороскоп, сонови, гледање во кафе, во карти, во раце, во НЛО...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=15060
Датум на принтање: 17.Февруари.2025 во 00:04
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: Законот на привлечноста
Постирано од: TETKA ZIZI
Наслов: Законот на привлечноста
Датум на внесување: 14.Август.2008 во 23:00
LOW ATTRACTION-ZAKONOT E ZAKON KOJ GO RAZBIRA JA ZNAE CELATA MISTERIJA NA SVETOT POGOLEMA MISTERIJA NEMA

Коментари:
Постирано од: moira
Датум на внесување: 14.Август.2008 во 23:06
Напиши поопширно...за да може да се дискутира...

-------------
...have you already tried, the brand new fragrance..."The Desirable"...by "sweet poison" Moira...

Датум на внесување: 15.Август.2008 во 07:37
ZAKONOT NA PRIVLECNOSTA EDNOSTAVNO KAZUVA DEKA NIE VO SVOJOT ZIVOT GO PRIVLEKUVAME SETO ONA ZA STO MISLIME.nASITE DOMINANTNI MISLI KE NAJDAT NACIN DA SE MANIFESTIRAAT BILO DA E LOSO ILI DOBRO.oVOJ ZAKON IMA KORENI VO KVANTNATA FIZIKA.sLICNOTO GO PRIVLEKUVA SLICNOTO.PR.INZINEROT KOJ SAKA KLASICNA MUZIKA NE SAKA DA SE DRUZI SO ROK MUZICAR .pO ZAKONOT NA PRIVLECNOSTA COVECKITE MISLI IMAAT ENERGIJA KOJA GI PRIVLEKUVA SLICNITE ENERGII.AKO MISLIME DEKA NEMA DA DOBIEME NESTO A MNOGU GO SAKAME TOA I PRAVIME SE DA GO DOBIEME ,VERUVAJTE NE SE BITNI DELATA TUKU MISLITE I NIKOGAS NEMA DA GO DOBIEME ZNACI NE DELATA ILI ZBOROVITE TUKU MISLITE POTKREPENI SO JAKA ZELBA E GLAVNATA STRANA NA ZAKONOT.

Постирано од: ENERGICAR
Датум на внесување: 19.Август.2008 во 15:53
ZAKONOT NA PRIVLECNOST E VO MAKEDONIJA NARECEN MOLITVA VO BIBLIJATA PISUVA SO KE POSAKAS KE TI DADAM .

Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 19.Август.2008 во 16:10
Интересна работа намигнување

еднаш даваа на Опра шоу за некоја книга,... напишана од луѓето кои токму на ваков начин си ја оствариле целта во животот,... а имам и читано за еден смешен пример голема%20насмевка имено, на луѓе болни од грип... им е кажано дека ќе примат некоја нова вакцина,... која одма делувала... и откако им била дадена,... по некој ден почувствувале подобрување.... всушност,... им дале само обична вода голема%20насмевка ама бидејќи тие си се уверувале самите себе дека ќе им биде подобро и дека побрзо ќе им мине,... така и се случило трепкање

така да,... може има нешто вистина во ова голема%20насмевка

-------------

Постирано од: ENERGICAR
Датум на внесување: 19.Август.2008 во 17:14
TOA SE VIKA PLACIBO EFEKT P R KE TI DADAM EDNO KAMCE I KE TI KAZAM OTI TE STITI OD BOLESTI AKO VERUVAS KE TE STITI.

Датум на внесување: 19.Август.2008 во 17:54
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

Интересна работа намигнување еднаш даваа на Опра шоу за некоја книга,... напишана од луѓето кои токму на ваков начин си ја оствариле целта во животот,... а имам и читано за еден смешен пример голема%20насмевка имено, на луѓе болни од грип... им е кажано дека ќе примат некоја нова вакцина,... која одма делувала... и откако им била дадена,... по некој ден почувствувале подобрување.... всушност,... им дале само обична вода голема%20насмевка ама бидејќи тие си се уверувале самите себе дека ќе им биде подобро и дека побрзо ќе им мине,... така и се случило трепкањетака да,... може има нешто вистина во ова голема%20насмевка

IMA I FILM I SE VIKA 'SECRET' I KNIGA OD RONDA BRUNE A ZAKONOT ZA ATRAKCIJA ILI KAKO USTE SE NAREKUVA DELUVA SAMO TREBA DA PUSTIS NAMERA I SILNO DA POSAKUVAS ISTOTO DA TI SE OSTVARI...

Постирано од: Majkl
Датум на внесување: 19.Август.2008 во 21:25
За секое оставрување на нашите мисловни желби потребни се координатори.

Тоа може да биде Бог - кој дава само онолку колку е добро за духовниот развој на нашата душа доколку ние се насочиме кон Него преку почитување високи етички начела(на пр. содржани во Десетте Божји Заповеди и Исусовата Беседа на Гората). Бог тогаш дава несебично како сонцето што свети, не барајќи за возврат ништо. Колку повеќе поединецот се отвора за Бога дотолку повеќе Тој многукратно му се дарува во изобилие за да тој што прима може понатака несебично да дава на ближните, за општото добро.

Но координаторите можат да бидат и мрачните сили - доколку нашите желби се егоистични и спротивни на Небесните(Божјите) закони - тие ниски демонски сили многу нешта можат да остварат преку законот за разместување на негативните енергии. Преку привидна низа на случајности тие му ја дофрлаат топката на човека одредено време. Но тие секогаш безмилосно работат врз принципот јас ти дадов тебе, сега врати ми ти на мене и не те пуштам дур не ја отплатиш и последната пара(народски кажано: на ѓаволот продадена душата). Последиците можат да се почуствуваат во овој или нво некој од наредните инкарнации. Тоа може да биде пеколен пат низ судбински удари, болести, неволји и тн. за душата на човекот.

Христос уште додека бил присутен меѓу нас како Исус од Назарет подучувал по смисла : Барајте и ќе најдете, тропнете и ќе ви се отвори - но опоменал исто така: тежнејте најпрвин кон царството Небесно тогаш се` друго ќе ви се даде. Тој не рекол „тежнејте кон моќ, углед, слава бидејќи сте деца Божји„ тоа слаткоречиво го вели Демонот.

Датум на внесување: 19.Август.2008 во 23:04
POTPOLNO SE SLOZUVAM SO TEBE MAJKL I TE KAKO SI VO PRAVO NA OVOJ SVET IMA LUGE KOI SEUSTE SE VO DLABOK SON I NE MOZAT DA SE RAZBUDAT I DA GO SVATAT TOA "ZNAENJE" KOE E DLABOKO VO SEKOJA DUSA I ZA KOJA ISUS GOVORI

Постирано од: Majkl
Датум на внесување: 19.Август.2008 во 23:17
Originally posted by TETKA ZIZI TETKA ZIZI напиша:

POTPOLNO SE SLOZUVAM SO TEBE MAJKL I TE KAKO SI VO PRAVO NA OVOJ SVET IMA LUGE KOI SEUSTE SE VO DLABOK SON I NE MOZAT DA SE RAZBUDAT I DA GO SVATAT TOA "ZNAENJE" KOE E DLABOKO VO SEKOJA DUSA I ZA KOJA ISUS GOVORI

На оваа тема може повеќе да се прочита во книгите:

„Вечни Мудрости и медитации на Исцелување примени од Духот Божји„ - објава од брат Емануел херувимот на Божјата мудрост преку Г.В. (на македонски достапна само како скрипта)

„Јас, Јас, Јас - Пајак во мрежата: Законот на одговарање и законот на проекција„ - од Габриеле (хрватски, абглески, германски, италијански -македонски нема засега)

„Сами во бракот, сами во партенрството? Живот во единството„ - од Габриеле
нарачки на ПП!

---------------------------------------------------------------------------------------------
од моира:

...за подетални информации пишете на ПП...(кај Mајкл, секако)...

...се извинувам за избришаното, но не е дозволено рекламирање на форумов...поздрав...

-------------
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!

Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 06.Септември.2009 во 14:23
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

Интересна работа намигнување

еднаш даваа на Опра шоу за некоја книга,... напишана од луѓето кои токму на ваков начин си ја оствариле целта во животот,... а имам и читано за еден смешен пример голема%20насмевка имено, на луѓе болни од грип... им е кажано дека ќе примат некоја нова вакцина,... која одма делувала... и откако им била дадена,... по некој ден почувствувале подобрување.... всушност,... им дале само обична вода голема%20насмевка ама бидејќи тие си се уверувале самите себе дека ќе им биде подобро и дека побрзо ќе им мине,... така и се случило трепкање

така да,... може има нешто вистина во ова голема%20насмевка

Tipichen primer za avtosugestija.

Постирано од: nemo84
Датум на внесување: 25.Септември.2009 во 09:56
На последниот саем на книгата ја купив "Абрахамовиот Закон-Моќ нна Привлекувањето" каде што точно се обработува оваа проблематика.
Иако по малку бев скептик сепак одкако ќе ја прочитате книгата многу ставови ќе ви се сменат.

-------------

Постирано од: DDarko
Датум на внесување: 26.Септември.2009 во 11:20
Нели имаше нешто Money Magnet, демек ако се фокусираш на парите и ги замислиш како енергија која ја поседуваш ти, а не тие тебе и ако мислиш дека можеш да ги привлечеш, ќе бидеш богат!голема%20насмевка
Абе фантазии...

-------------

Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 28.Септември.2009 во 09:13
sekoj so svoeto ragjanje si dobiva nekoja doza na privlecnost...
vrodena privlecnost kako bebce ......
pa se do koga ke stane covek taa se ojacuva ili stagnira...
drzi faktot deka slicnostite se privlekuvaat po priroden pat..
ama covekot ne e covek ako ne go privlekuva poveke sprotivnoto..
i sekogash velam sekogash priznal ili ne.....
se vrti , zastanuva duri i se vljubuva vo sprotivnosta....
zs da e pravo...koga moze da e krivo....

-------------

Постирано од: Attraction
Датум на внесување: 28.Септември.2009 во 12:23
Јас воопшто не се сложувам со тоа дека сличностите се привлекуваат... И во право е http://forum.idividi.com.mk/member_profile.asp?PF=20831&FID=44 - bijonse1 до некаде... но не значи дека привлечноста е нешто што е утврдено од самото раѓање и е конечна. Таа зависи од одредени фактори (однесување,говор,изглед итн.) во зависност од полот. Сега зборувам за "Машко - Женско" привлечност

-------------
Attraction is not a choice

Постирано од: DDarko
Датум на внесување: 28.Септември.2009 во 20:43
На пример мене главна тема на разговор и мислите секогаш ми се насочени кон смртта, некако не знам, смртта за мене испага свето дејствиеголема%20насмевка, и шо сеа ќе привлечам ли смрт?голема%20насмевкаголема%20насмевка

Постирано од: nirvanaa
Датум на внесување: 19.Октомври.2009 во 01:22
Sum go gledala filmot ,,The secret''...dobro napraven e..interesno e toa so se e potkrepeno so fakti. knigata moze da ti go promeni zivotot, vredi da se procita ili pak filmot da se pogledne. Zboruvaat lugje za nacinot na koj ja nasle tajnata- a tajnata e tokmu vo silata na privlekuvanje-se e vo univerzumot-povrzano e. Vika sami sme krivi i za pozitivnite i za negativnite raboti-sami si gi privlekuvame. Ako mislis deka nesto ke se sluci dali pozitivno ili negativno mislata se ispraka do univerzumot i na toj nacin go privlekuvas toa so go mislis...

Постирано од: Anarchy
Датум на внесување: 20.Октомври.2009 во 00:51
Ехехехе...јас сакам една девојка подолго време, која не ми обрнува внимание. И цело мое време го користам мислејќи на неа и на тоа колку би ми било добро со неа.

Кај е тука законот на привлечноста, драги форумџии кои ја имате прочитано таа книга "The Secret"???????

-------------

Датум на внесување: 22.Октомври.2009 во 20:59
Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

Ехехехе...јас сакам една девојка подолго време, која не ми обрнува внимание. И цело мое време го користам мислејќи на неа и на тоа колку би ми било добро со неа.

Кај е тука законот на привлечноста, драги форумџии кои ја имате прочитано таа книга "The Secret"???????

Namesto da mislish i sonuvash ,pokazi i kolku ti znachi,mozebi taa neznae da chita misliголема%20насмевка
Pa ako ima zakon na privlechnost,taa kje vozvratiнамигнување

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Постирано од: konan
Датум на внесување: 22.Октомври.2009 во 21:46
interesno druze, vekje se si kaza, a da probas da ja privlecis , da probas da i kazis,(nemoj direkno ke opleskas)odokolu malkuголема%20насмевка

-------------
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata

Постирано од: RORAIMA
Датум на внесување: 22.Октомври.2009 во 22:00
Ne sum ja procital knigata koja ja potencirate no
Jas mozam od moeto licno iskustvo da Vi poracam i potvrdam samo edno :

VNIMAVAJ STO POSAKUVAS ,ZATOA STO MOZE DA TI SE OSTVARI.

Pa da Vi priznaam ,strav mie koga nesto vo mislite kje posakam !!!!
Bidete vnimatelni.
Se sto leta ne se jade NO se sto leta se fakja-ne mora da go jades!!!

-------------
se sto e so pari , e bez pari !

Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 24.Октомври.2009 во 13:15

Toa sto vistinski posakuvas i rabotis na ostvaruvanjeto-ke go ostvaris koga togas, no zelbite mora da korespondiraat i so fizickite i umstvenite moznosti na individuata.

-------------
Beauty fades, dumb is forever

Постирано од: kapo
Датум на внесување: 31.Октомври.2009 во 16:52
drzi voda zakonov!

Znaci od sega ke si mislam: megan fox gola, megan fox gola ,megan fox gola i ke ja cekam da reagira na mislive.pfffffffffffffffff

Постирано од: Schumacher
Датум на внесување: 02.Ноември.2009 во 16:42
Еве вака, коа ќе ти дадат витамин С, а ти кажат дека ти дале таблета за против лошење додека се возиш, твојот организам мислејќи дека му го дале вистинското нешто ќе почне самиот да се контролира како што тоа би го правела и таблетата. Јас така на еден другар наместо Аналгин (го болеше главата) му дадов витамин С, и овој не примети, по пола саат ми рече дека делувала таблетката, а кога му кажав дека сум му дал витамин С, почна да се чуди. Значи целава работа е со психата, Зборам за случувањата во организамот, а додека надворешните дејствија пример ако ти се јаде многу плескавици, и случајно дома мајкати ти напрајла плескавици, тоа е само сплет на околности.

Датум на внесување: 02.Ноември.2009 во 16:50
Originally posted by Schumacher Schumacher напиша:

Еве вака, коа ќе ти дадат витамин С, а ти кажат дека ти дале таблета за против лошење додека се возиш, твојот организам мислејќи дека му го дале вистинското нешто ќе почне самиот да се контролира како што тоа би го правела и таблетата. Јас така на еден другар наместо Аналгин (го болеше главата) му дадов витамин С, и овој не примети, по пола саат ми рече дека делувала таблетката, а кога му кажав дека сум му дал витамин С, почна да се чуди. Значи целава работа е со психата, Зборам за случувањата во организамот, а додека надворешните дејствија пример ако ти се јаде многу плескавици, и случајно дома мајкати ти напрајла плескавици, тоа е само сплет на околности.

Ovoj primer shto  go navede so vitaminot C ,daden namesto anlgetik za bolka,e tipichen primer za  avtosugestija.
Tvojot drugar mislejkji deka  go dobil vistinskiot lek,nesvesno  mu ispratil signali na  mozokot  i bolkata ischeznala mozebi bash zatoa shto bila od psihichka priroda.

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Постирано од: slikarka
Датум на внесување: 08.Ноември.2009 во 17:05
Zdravo na site...
Zakonot na privlecnost e nesto sto funkcionira sakale nie ili ne...veruvale ili neveruvale....seedno.
Mislam deka sekogas koga nesto moze da ni donese dobro, kako sto e primer so ova, treba da se iskoristi.
Vo posledno vreme zabelezuvam interesno nesto...Koga razgovarame so prijatelite na ovaa tema kako da se sramat da kazat deka se oduseveni. Verojatno vo idnina ke bideme svedoci i na uste mnogu novi "zakoni" za koi sega ne ni mozeme da pretpostavime, bitno e da bideme slobodni vo mislite, da dozvolime da se menuvame na podobro.
Zakonot na privlecnost e kako bukvar od koj se uci kako da se ostane na pozitivna frekfencija so cel ostvaruvanje na posakuvanoto. Mnogu ubavo!

Постирано од: vivi1
Датум на внесување: 25.Февруари.2013 во 14:03
najubav zakon љубов

-------------
vivi

Постирано од: dejanpp
Датум на внесување: 25.Февруари.2013 во 18:17
Originally posted by TETKA ZIZI TETKA ZIZI напиша:

ZAKONOT NA PRIVLECNOSTA EDNOSTAVNO KAZUVA DEKA NIE VO SVOJOT ZIVOT GO PRIVLEKUVAME SETO ONA ZA STO MISLIME.nASITE DOMINANTNI MISLI KE NAJDAT NACIN DA SE MANIFESTIRAAT BILO DA E LOSO ILI DOBRO.oVOJ ZAKON IMA KORENI VO KVANTNATA FIZIKA.sLICNOTO GO PRIVLEKUVA SLICNOTO.PR.INZINEROT KOJ SAKA KLASICNA MUZIKA NE SAKA DA SE DRUZI SO ROK MUZICAR .pO ZAKONOT NA PRIVLECNOSTA COVECKITE MISLI IMAAT ENERGIJA KOJA GI PRIVLEKUVA SLICNITE ENERGII.AKO MISLIME DEKA NEMA DA DOBIEME NESTO A MNOGU GO SAKAME TOA I PRAVIME SE DA GO DOBIEME ,VERUVAJTE NE SE BITNI DELATA TUKU MISLITE I NIKOGAS NEMA DA GO DOBIEME ZNACI NE DELATA ILI ZBOROVITE TUKU MISLITE POTKREPENI SO JAKA ZELBA E GLAVNATA STRANA NA ZAKONOT.

ZAKONOT NA PRIVLECNOSTA GLEDANO OD PSIHOLOSKA PRIRODA GO DEFINIRAAT PROCESITE VO POTSVESTA   A MNOGU MALKU ONA STO MISLIME NO IMA EDEN METOD ZA UPRAVUVAJNE SO POTSVESTA KE DADAM PRIMER SO MOLITVATA ,NEKOJ STO SE MOLI SEKOJ DEN DA RAZMISLUVA NA ODREDEN NACIN   TOA KE GO POSTIGNE DURI PO 10 GOD.

NEKOJ   VO LOSOTO   DETSTVO   STO IMAL   POZITIVNO ISKUSTVO SO ODREDEN PREDMET ILI LICE   KOGA KE BIDE VOZRASEN   NEGO   SEKOGAS KE GO PRIVLEKUVA TAKOV PREDMET ILI TAKVO LICE, SO VAKVI LUJDZE MNOGU LESNO   SE MANIPULIRA POSEBNO NA OSNOVA NA PREDMETOT ILI LICETO.OVAJ    FAKTOR VO NASEVO OPSTESTVO E OD PRESUDNO   ZNACEJNE ZA TOA KOJ KE NE PRIVLEKUVA VO ZIVOTOT.

Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 25.Февруари.2013 во 22:50
Еј што не ти цркне капслокот на тастатурата...лутина

-------------
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.

Датум на внесување: 25.Февруари.2013 во 23:16
Originally posted by gonzo gonzo напиша:

Еј што не ти цркне капслокот на тастатурата...лутина
pa kako ke si piseme , citaj privlekuvame posleизненадување

-------------
vivi

Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 25.Февруари.2013 во 23:24
Нормално со мали букви, СЕКОЕ ПИШУВАЊЕ СО ГОЛЕМИ БУКВИ АСОЦИРА НА ДЕРЕЊЕЕЕЕЕЕЕ...е сега ако тебе тоа мистично те привлекува тоа е друга работа...ќе ја разгледаме подолу во темава...намигнување

-------------
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.

Датум на внесување: 25.Февруари.2013 во 23:30
pa so golemi bukvi ne citam jas, samo normalnoнамигнување...taka se pocituva zakonot na privlecnosta

-------------
vivi

Постирано од: Alekxandar
Датум на внесување: 02.Мај.2013 во 22:10
Две тела се привлекуваат правопропорционално на нивната маса а обратно пропорционално на квадратот на нивното растојание..
Ова важи за гравитацијата како привлечна сила но на земјата важат законите на егзистенцијализмот шо значи...привлечноста е правопропорционална со финансиите.

Постирано од: Zlatnik
Датум на внесување: 01.Јули.2013 во 08:03
Originally posted by Alekxandar Alekxandar напиша:

...привлечноста е правопропорционална со финансиите.

Ааааа ... за тоа ли толку ме облетувааа женскиве?! голема насмевка
А јас пак мислев оти сум многу убав!плазење

Сите знаеме дека човечкиот мозок зрачи електромагнетни бранови. Тоа нај убаво се гледа кај ЕЕГ. Но, дали тој ист орган може да игра улога и на приемник, па да се оствари меѓусебна комуникација?не знам
Некои тврдат дека тое е можно, а како доказ ја наведуваат телепатијата.
Мое мислење во однос на привлечноста, конкретно помеѓу маж и жена, е следниов.
Секој од нас си има своја претстава за убавина кон спротивниот* пол. Тоа чувство е индивидуално и кај секого е различно. Околу нас секојдневно гледаме стотици жени/мажи. Некои од нив ни’ се пријатни, некои убави, а кога ќе видиш некој/а, абе како да ти испаднал/а од мислите, од твојата претстава за идеална убавина. Е, кога ќе видиш некоја таква личност, во твојата потсвест се ангажираат сите потенцијали за да го најдеш начинот како да и’/му се приближиш и да го оствариш контактот. Доколку и дотичната личност го има истото чувство кон тебе или доколку си успешен/на во пристапот и го привлечеш нејзиното/неговото внимание ... работата е завршена. намигнување
Мислам ми ја разбравте поентата. Значи, има две работи:
Првата е претходно зацртаното индивидуално клише за убавина и
второ, превземените активности кон девојката/дечкото.
Доколку овие две работи не постојат, мислам дека тешко би се остварил контакт само со посакување во мислите.

* - Добро, има некои на кои жичките им се измешани!не

-------------
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!

Постирано од: емил
Датум на внесување: 01.Јули.2013 во 11:16
 За мажите - висок , добре облечен , воспитан и да мириса на пријатен парфем 

За жените - да не е дебела  и грда и по можност да не е рамна ко даска кај градите

-------------

Постирано од: FosterThePeople
Датум на внесување: 01.Јули.2013 во 21:03
Мажите-да има пари;
Жените-да е една на мајка.

-------------
I just wanna feel real love.

Датум на внесување: 02.Јули.2013 во 09:02
Ајде малку да позборуваме за еден друг вид привлечност.
Еве, би ви кажал за едно мое искуство.
Могу одамна, пред 20 и повеќе години, кога уште не бев женет, со воз патував до Лесковац. Во купето бевме јас, две жени и еден средновечен маж. Едната од жените беше повозрасна, а другата млада мајка со детенце, девојченце од едно 2 - 3 години.
Бидејќи од секогаш сум бил „швалериште“ http://www.cosgan.de/smilie.php" rel="nofollow"> , знаев дека патот до срцето на младата мајка води преку детето. Па така, за да и’ се приближам на мајкава  http://www.cosgan.de/smilie.php" rel="nofollow"> , почнав да го задевам девојчето, да си играм со него ... цуци - буци ... Девојченцево ги прифати тие мои задиркувања и почна да си игра со мене, си се опушти како да ме знае цел живот. Дури ја земав в раце и ја ставив на колено. На ова нејзината мајка ( љубов ) беше пријатно изненадена. Неможеше да верува дека нејзината ќерка прифати некој непознат човек. Ми рече дека ни со соседите ниту со нејзините роднини, со кои се гледала речиси секој ден, не е толку слободна колку со мене.
Кога станав да излегувам во Лесковац (а тие патуваа до Ниш), девојчево како што седеше во скутот на мајка и’, врисна да плаче и ги пружаше рачињата према мене! Тоа беше кулминација на изненадувањето. Мајкава беше вџашена, со „ококорени “ очи гледа и неможе да верува.
Сеуште се прашувам, што е тоа што една сосема непозната личност може толку да привлече?

Р.Ѕ. Ееееххх ...  воздивнување Не биваше ли таков ефект да предизвикам кај мајката!тага

-------------

Постирано од: SVOJA
Датум на внесување: 02.Јули.2013 во 09:45
neli bese ziva voda koga se razbudi .DA se nasmeeme

-------------
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.

Датум на внесување: 03.Јули.2013 во 07:44
Originally posted by SVOJA SVOJA напиша:

neli bese ziva voda koga se razbudi .DA se nasmeeme

Море остај тоа ... туку како во бунило сеќавам како уште да се возам во возот и како се тресам ... кога отворам очи - тоа женчево мое ме будело ...  http://www.cosgan.de/smilie.php" rel="nofollow">

-------------

Постирано од: SVOJA
Датум на внесување: 03.Јули.2013 во 08:16
zenceto ami koj....znaev jas phahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa

-------------
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk