|
Нил Армстронг никогаш не стапнал на месечината? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уживај бејб. Месечината ти е премногу блиску. Дури ја гледаш со голо око. Ти...гледај...во бескрајооооот... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не спаѓа ова во мистерии по мое мислење.
инаку не се замарам околу армстронг и неговото газење по месечината. одам подалеку во универзумот, истражувам дали има нешто таму далеку во бексрајот |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ова е више премногу!
Трауми ќе имам... Првин дознав дека Дедо Мраз не постои а сега и ова... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ам то нема Месечина- како ке кацнеш на нешто што не постои
Изменето од да бе - 28.Февруари.2010 во 09:34 |
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се качи ли човекот на Месечината?21:00 | 24.02.2010 | Автор: Шпиц
1. Вселената е исполнета со ѕвезди! наместо на неговото место во контролата на мисијата.
Тој навистина беше во Хјустон и далечински ја контролираше телевизиската
камера на лунарниот ровер, кој остана на површината.
„На Сонце, температурата на Месечината може да достигне вредности при
кои филмот (покрај другите работи) би се стопил“. |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Нил Армстронг никогаш не стапнал на месечината?
Abe ajde... Jas go vidov, so sopstveni oci... |
|
DeepBlue
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј да бе стварно. И јас имам читано Доказ: ако не е шуплива ќе биде премногу тешка и ќе нема да се врти. Само сега се натегаат колку е голема шуплината и дали се зголемува. Ако тоа се потврди, еден ден земјата ќе станела толку лесна што сонцето ќе ја оддувало. И ете ти апокалипса. Остварување на ... ај да не ширам понатаму. Факт е дека Земјата е шуплива. Факт е дека човекот е создаден од земја! Ма што јас „трабуњам“ |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E sega jas znam muabet deka snimkata e najverojatno lazna,no deka Amerikancite sepak bile na mesecinata.
No koga stignale vo tie uslovni nemozele da snimaat,i za opravduvanje da ne ispadnat budali napravile snimka v studio. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Majkl - 18.Октомври.2008 во 20:31 |
|
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам прочитано дека Земјата е шуплива, ама мене тоа како факт многу малку ми значи пошто многу малку менува ако не се искористи правилно. Ако вака "земски" работи не се толку substantial, тогаш како би биле "месечевите" ?
И да биле и да не биле на Месечината јас пак леб ќе јадам. |
|
и то...
|
|
Majkl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој тоа го рекол? Еве линк зошто е можно патувањето на месечината и покрај Ван - Аленовите појаси(патем космонаутите се задржуваат во нив помалце од 1 час, заштитени од леталото и скафндерите) http://www.wwheaton.com/waw/mad/mad19.html |
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто мислам дека биле на месечината. Зошто не мислам дека биле на месечината. Кога била нуклерната катастрофа во Чернобил, некој паметен се нашол и кажал, дај ќе им дадеме на војниците кои го расчистуваат просторот, од скафандерите(полесна верзија за на земјата да можат полесно да се движат) што ги носат астронаутите за да ги заштитиме од радијацијата, и се нашол уште попаметен некој и рекол џабе е, не помага, иако радијацијата во вселената и таа што била на нултата точка во Чернобил била горе доле тука,ако не се лажам иста. Изменето од mmomirovski - 16.Октомври.2008 во 03:08 |
|
Majkl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Командантица, погледни ги кратките објаснувања што ги постирав на стр.1 плус линкот и ќе видиш дека наводните „аргументи„ дека не биле САД на месечината, се всушност измамата.
Изменето од Majkl - 11.Октомври.2008 во 19:12 |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |