|
За шведско плавите! |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТАА БОЈА СЕ ДОБИВА СО ФАРБА АМА НАНЕСЕНА НА СВЕТЛА ОСНОВА........ИЛИ БЛАНШИРАНА.......ИЛИ АКО СИ ПЛАВУША......МАЛКУ Е ТЕШКА ЗА ДОБИВАЊЕ АМА ОД ИСКУСТВО КАЖУВАМ ТАА БОЈА Е КОМБИНАЦИЈА ОД ПОВЕЌЕ БОИ........НИКОГАШ НЕ ОД ЕДНА ФАРБА
|
|
Clara
Нов член Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najteska boja za dobivanje i odrzuvanje......Spomnuvas svedsko-plava boja,znaeme deka site sveganki se "uspesni" plavusi megitoa najgolemo vlijanie za toa ima tamosnata klima,sum razgovarala so popularni frizeri za toa!
Eden sovet od mene, ekstremno plavata boja ja dobivas postepeno,znaci so permamenti mesecni ili pobrzi farbanja!Bi ti ja preporacala LOREAL PROFESIONAL,prekrasna e farbata ali ovde plavi nijansi retko mozes da najdes i ima golema razlika megu farba ista marka kupena vo stranstvo ili kaj nas! |
|
OCEAN441
Нов член Регистриран: 24.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За шведско плавите:).......Која фарба ја користите за екстремно плава боја која најмногу наликува на бебешко белата!????
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |