|
Геријатриска љубов |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...koj pa vi dava be u Gerijatrija da se lapaat, sho ste chudni, odma ide sestrata so inekcija...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka se drzat za race dodeka se zivi neka se baknuvaat ama ne mora bash na javno mesto vazno da se sakaat se raduvam koga ke vidam deka pomegju lugje od 50-60 godini se ushte ima ljubov i pochit
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...od kolku godini pocnuva i se broi..?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako i da e,jas ne planiram da si go menuvam ljubovnoto scenario do krajot na zivotot...e sega mozebi ke bidam prinudena malku da go modifikuvam,poradi sklop na okolnosti(zdravstvena sostojba,nosenje vilici,pomala elasticnost,tesko dvizenje-pa ke mora povekje za raka da me drzi ...)
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekojdnevno gledam vozrasni (da na kazam stari) luge po ulica kako se drzat za raka i se baknuvaat i sekogas im se vosh*tuvam, pritoa ne mislam na ona vulgarno "slapanje" na javni mesta, tuku bas onaka edno simpaticno "cmok"...
Nekoj bese rekol deka e lesno da se sakame na mladi godini, ubavi, zdravi, ispraveni, bez brcki, so zabi...
Ama site eden den ke ostarime, neli (aj barem da se nadevame)... e togas da se vidime kakvi ke sme... ke se sakame li uste ili...
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми е криво што баба ми и дедо ми веќе не се држат за раце а за бакнувањето, тоа е нивна работа(мислам на сите постари), до кога сакаат до тогаш...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ев....ова е последно што ќе го напишам оф топик... Подобро децата да ми гледат како се лапаат (како ти што рече) отколку како кољаат некого па да имат трауми.....
Второ и основно немој да ми речеш дека ит како пубертетлија тоа не си го правел ...
Трета работа....моабетот беше-твоите постови се баш како во вероисповед кога ке пишеш нешто со доказ-овде само твоето мислење што го третираш како доказ...верувај не може секој да мисли како тебе и баш твоето мислење може според некој друг да е погрешно....Малце чил аут и остај го народот да си каже како што мисли без да налета после тоа на твоја реплика каде него го цитираш. Изменето од blueprayer - 24.Јуни.2008 во 11:55 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе подобро е и секс да имаат на пешачки премин, отколку да се убиваат.
Подобро е и да серат во автобуси отколку да фрлаат бомби во нив.
Подобро е и некој да моча од керамиди, отколку со снајпер да пука од нив.
Ако лоша работа ја споредиш со далеку полоша од неа, таа ќе делува навистина подобро, но тоа не значи дека таа ќе биде добра и доколку истата ја споредиме со некој независен и добро избран морално-етички стандард.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kamo da site toa go pravat a ne da se tepaat ubivaat i sl....
|
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаш право, можеби не се изразив прецизно. Кога пишав "бакнување" мислев на она што кај нас некои го нарекуваат "лапање", "мрсно бакнување" и сл т.е. јавно практикување на еротска љубов. Благодарам што ме корегираше
Изменето од EvAngelos - 24.Јуни.2008 во 11:25 |
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ev... ne se sl*gam so tebe... Ne se baknuva samo partnerot, mozes i prijatel/ka da baknes, sin/kerka, majka/tatko i toa vo javnost, posto taka ti dosvo od dusata vo toj moment... posto tie ti se mili osobi...
se izvinuvam ako sum nadvor od temata
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izvini Ev ama ti koa citiras ko da se trudis da smenis mislenje a ne kako da sakas da kazes svoe...
|
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој наш коментар е наше мислење. Нема потреба посебно да го нагласуваме тоа.
Јас кога цитирам нечие туѓо мислење тоа и го нагласувам, а и кога цитирам некого обично тоа го правам со [quote= Извор на Цитатот] или пак цитатот го ставам во наводници и под него го ставам изворот. На пример вака:
"Содржина на цитатот..."
(Извор на цитатот)
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvinete sto sum of topik...ama Ev moze malce da ne ti zvucat postovite kako se ti da znaes tuku da se izkazuvas deka striktno e toa tvoe mislenje?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |