|
Проблеми со забременување |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj zaprasaj se:
1.vodis ljubov so maz ti zatoa sto sakas i ti e ubavo ili
2.zatoa sto sakas da imas dete?..
Koga ke zaboravis na vtoroto i ke uzivas samo vo prvoto, vtoroto samo ke si dojde, koga najmalku go ocekuvas!..
|
|
bosa
Нов член Регистриран: 07.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I toa go pravam i nebiva i nebiva.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... prvata godina vo brak... ne e za opteretuvanje so bremenost... tuku za uzivanje... izleguvanja... proshetki.... sex... bez ogranicuvanja... i bremenosta ke si dojde sama... ne pravi problem... onamu kaj shto nema.... od bremenosti glava nema da krenesh.... ehee shto konduri ke kupish na ginekolozite.... (ova figurativno... bidejki abortusot koshta 100 evra... zamisli kakvi ubavi konduri)... zatoa milo uzivaj... i dodeka se osvestish... op pocnuva utrinskoto povrakanje... emocionalna nestabilnost... solzicki... aj uzivaj.... slushaj mamamd shto ti veli... ekspert za bremenost... i hemisko cistenje.... ....ova ti go zboruvam od iskustvo... ne licno.... moja drugarka beshe vo slicna situacija... nie drugarkite se dogovorivme da i gi otgneme mislite od bremenosta i napravivme strategija ko da sme i luti... pa redovno ja masiravme so nekoi trac rubriki... tipkata zbesna... i koga pocna da se luti shto pushime cigari... oti nejze i se loshi... zoshto pieme mastika... votka...svativme deka e bremena... e posle ja cuvavme ko princeza... i sega ima edni ubavi bliznaci... pamet da ti shtukne... |
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nema nisto, togas najcesto e na psiholoska baza, iako sepak vie ste, da kazam taze vo brak
|
|
bosa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас и мажот ми бевме на испитување и се е во ред, а никако да останам трудна
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu jasno...bez lekarski pregledi i konsultacii...se e
"zboruvanje vo veter". |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Проблемот може да биде физиолошки или психолошки, друго нема. Дали веќе се имаш консултирано со својот гинеколог?
Тие први треба да ја утврдат причината за неможност за забременување. Вака глупо е на памет да се збори. |
|
bosa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Околу една година сум во брак и неможам да останам трудна. Дали некој се соочил со овој проблем, како е вашето искуство?
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |