![]() |
|
Црвенковски не е добредојден во Грција ако патува |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Истите оние евреи од околината на Солун(од каде што е и Саркози) , денеска не заебаваат.....а нашите лобираа да имаат своја држава во турскиот парламент
http://www.macedonium.org/Macedonium.aspx?jazik=2&kid=1&pid=3&ppid=111&tid=1293 Еве гледам сега на вести пакт направиле Франција и Грција.......откако ќе го превземе претседавањето Франција со ЕУ очекувајте турбуленции ![]() Ќе биде интересно.. А инаку јас за ова зборувам, цел живот на некои луѓе сме им помагале, и секогаш на крај сме го добивале ова....... Затоа мислам дека е конечно да си се завртиме кон сопствената земја......и да прекинеме да гледаме филмови, за браќата српски, или бугарски или пак руски... Изменето од Vladimir88 - 06.Јуни.2008 во 18:39 |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Branko e edinstveniot dobar politicar koj ima i stil i drzenje i vocabular.
posle nego doagja mladiot Dimitrov sve ostanato e .... ![]() |
|
![]() |
|
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
pa ti pa sto baral. provizija, sto drugo? |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
MORE NEMA ISTO TAKA
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
nema sirtaki, more...
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
a koga sme vece kaj temata , so baral Crvenko vo grcija ? ... zarem nema uzo i grcka salata i kaj nas ?
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ti znaes so jas neznam
a jas znam so ti neznaes zato e forumot- da doznam so ti znaes pa pravi da bide taka do sega znam deka znaes da se nategas ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Добро, ти си знаеш
|
|
![]() |
|
i koj se sitil na toa so se sluci na branko
ne mu se siti na branko crvenkovski nego na naseto ime |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
vaka pisuva covek so mozok
BRAVO ANAKIN
|
|
|
|
![]() |
|
vaka
koga branko e vo stranstvo na konvencija konferencija ili obedineti nacii toj za niv e makedonec a ne branko jas sakam da se gordeam so MAKEDONECOT a da vi kazam i ako mnogu ne go mirisam- oti ne unazadi sepak posledni meseci dava odlicni izjavi i si ja brani i saka nacijata za toa mu priznavam zapravo posledni meseci e super predsedatel no za premier ne bi sakal da se vrati nikogas |
|
|
|
![]() |
|
ne se ni somnevav deka taka kje odgovoris
a za ova:
i neveruvam deka nekoj vmrovec bi se sitil
citaj prethodni stranici
KOI I DA SME, ZA KOGO I DA SME GLASALE
NIE SME MAKEDONCI
DOMA MOZE DA SE KOLIME I BESIME
ZASTO NI E VAZNO DA ODIME NAPRED
AMA NADVOR
KOGA NEKOJ NAS COVEK KJE BIDE NAPADNAT
POGOTOVO AKO E TOA NASIOT PRETSEDATEL
SITE ZAEDNO I BEZ RAZMISLUVANJE TREBA KAKO STIT DA ZASTANEME ZAD NEGO
|
|
|
|
![]() |
|
a ne
kje protestiram za sekoj so go ponizuva makedonecot koj i da e od koja i da e partija i neveruvam deka nekoj vmrovec bi se sitil prosto ova so grcitestanuje tolku standardno so e dosadno zatoa i mnogu nerazmisluvam |
|
|
|
![]() |
|
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
I bush ne e dobrodojden skoro na site evropski zemji
amo toj kade saka patuva
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |