|
Фрчко Тајсон |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е што е толку правилно кажано? Каде е кажаното? Оти е кажано, е кажано, ама каде е правилното? Сам си аплаудираш? Изменето од lilica - 10.Март.2009 во 15:14 |
|||
Кој бара ќе најде.
|
|||
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mnogu pravilno kazhano.
|
|||
трендафил
Група Регистриран: 06.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ме изненадува кампањата на Фрчковски. Основа му е дека ако тој биде избран за претседател ќе се залага за кршење на нашето човеково право сами да си ја именуваме државата. Ваква луда кампања може да се води само во транзициона Македонија.
Претпоставувам дека следбениците на Фрчковски (од стадото на Црвенковски) сега за мене и за тие како мене мислат дека сум луд. Као тоа не дозволувам една Грција или било кој друг да ми ги крши човековите права.
Што да кажам за една ваква кампања. Дека е срамна ли? Може ли цивилизиран човек да подржи ваква кампања. И ако се однесува на некој друг, а не на нас.
|
|||
Негација на негативното.
|
|||
Legenda883
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tajson nash vo kompanjska akcija na krsheneje noze i "ostalo"!
Фрчковски: Овие не заслужуваат да владеат, да им ја скршиме ногата
Повици за кршење нозе, тешки обвинувања за диктаторска власт, повици до 26.000 војници на фер избори и обвинувања на адреса на сегашниот шеф на државата дека секоја прилика надвор од земјата ја користи да ја искодоши Македонија.
Ова е само дел од реториката на кандидатите за Претседател на државата во првата недела од предизборната кампања. Иако сите седум кандидати ветија позитивна кампања, првите седум дена од настапите пред граѓаните, дел од партиите не штедеа зборови за да ги навредат политичките опоненти и не прикажаа високо ниво на политичка култура. Многу пати наместо да се концентрираат на проектите кои ќе им ги понудат на избирачите во програмата, говорите им беа насочени кон недостатоците на политичките противници. Претседателскиот кандидат на СДСМ Љубомир Фрчковски на неколку пати во досегашниот тек од кампањата, дури и вулгарно ја нападна владеачката ВМРО-ДПМНЕ. Фрчковски исто така ја обвини Владата за недоследност во кампањата за "трето дете". Тој рече дека Влада чии министри во просек имаат по 0,5 деца немаат право да водат кампања за зголемување на наталитетот и против абортусот. Кандидатот пак на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорѓе Иванов досега "не стрелаше" со остри зборови и навреди кон Фрчковски. Тој давајќи пример за тоа каков треба да биде идниот Претседател, рече дека во секој случај, актуелниот, Бранко Црвенковски не е пример за тоа бидејќи секој момент при посетите во странство го користел за да ја искодоши државата пред меѓународниот фактор. Со слични тези настапи и Премиерот и лидер на партијата Никола Груевски. Потсетувајќи и на инцидентот на Фрчковски и неговата сопруга пред извесно време во центарот на Скопје, Груевски рече дека нивниот кандидат "не тепа жени". Ова на Фрчковски не му е прв инцидент со припадничка на понежниот пол. И неговата прва жена јавно го обвини дека физички ја малтретирал. Личните обвинувања не изостанаа и во албанскиот политички блок. Лидерот на ДПА Мендух Тачи на митинг во Гостивар порача дека жителите на овој град не треба да гласаат за кандидатот на ДУИ за градоначалник Невзат Бејта, бидејќи бил експонент на организиран криминал. |
|||
Legenda883
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"Blaze si im" na site vo podrshkata na stilot na Frle, ochigledno e deka postojat lugje koi silegistvoto im e glavno oruzhje a bogami i zadovolsvto.
A da, postojat i zheni, koi mislat deka AKO GI TEPA toa znachi deka gi saka poveke od drugite shto NE se tepani.
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobar si e deckoto, i jas na negovo mesto bi reagiral slicno, ako ne i poekstremno
|
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
poleka...ne fali go tolku....ke go krene nosot!
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Браво и напред ФРЛЕ! Стварно е како Тајсон , ама во суратот како Кирк Даглас,а? Супер е човекот, џентлмен! Мене мажот ми на ист начин ме брани! Туго не скам,ама свое не давам - слоган на сегашната Власт!Фрле само го проба П Р А К Т Ч Н О и во живо! А на 8-ми Март само тој со жените, алал да му е! Б Р А В О!
|
|||
Кој бара ќе најде.
|
|||
Legenda883
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
()
|
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahahahaha
LUDI STE |
|||
Legenda883
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Imashe edna slika, sega se setiv, na smeshni sliki vo "Vicoteka", shto potpolno ke odgovara na Frchko stilot.
Frchko veli; Dojdi vamu babe, ke ti pokazham jas kako se vleguva vo Unija.
Изменето од anastea - 10.Март.2009 во 14:56 |
|||
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
De bre lugje shto ste zapnale Ftrschko pa Ftrschko. Ostajte go ,,choekot,, utre mozje da ni bide ajatolah. Pardon, mislev pretsedatel de.
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Каков претседател на државата ни е потребен?
Како овој? ИЛИ? Дајте свој коментар.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Шо го чепкате чоекот???
И мене некој да ми ја нападнит жената му го е**в мамето!!! Башка случајов не е доразјаснет и сите коментари се нерелевантни! |
|||
car's freack
|
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |