|
Во Куран убиство заради вера |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | ||||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А бе ај не почнувајте пак...
|
||||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne. ne mi odgovri nego filozofirase nesto, demek mojata vera i kultura se zaostanti ,a tvojata vera i kultura iako se ,,postari,, od mojata se modernizirani, NO ne verata a samo kulturata, vo odredeno mesto ,vreme i prostor uuffff a znaes da ili ne? ili ne mozes toa da go goltnes? ok te razbiram, tesko e za goltanje |
||||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ti odogvoriv...i nemam namera da ti odgvaram po dva pati ako ti mislis deka si VIP jas mislam deka voopsto ne si ajde idi sega guglaj..... |
||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Немој бе брате толку тешки прашања да му поставуваш.
|
||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa normalno deka gugl e eden vid znaenje, zosto ti da ne ,,citas, zvezdi eve kazi mi sega prosto - dali tvojata vera (ne kultura!!) e ,,modernizirana,, ili e ,,izvorna,,- da ili ne? prosto da iliiiii .. ne |
||||
|
||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Se gleda deka edinstven izvor na znaenje ti e google, kako i da e ne ni ocekuvav da sfatis nekoi raboti zasto izgleda za tebe se sto e malku pokomplicirano od 2+2 e filozofija .....
|
||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i za tvoja informacija - kulturata na eden narod ,drustvo idr. ne se asociira so verat, taa e del od kulturata
guglaj malku |
||||
|
||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa i nema da se cudime ako kazes |
||||
|
||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
postedi me od filozofskite ,,raboti,,.... aj ne mora da odgovaras, odi vo politika |
||||
|
||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I mnogu ste dosadni bre Koj od vas da tresne nesto tuka bilo na mesto ili ne odma Alah da te nagradi Bravo brate ajdeeeeeeeee da ne kazam kako sto ste |
||||
Give me your secrets
||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pa ne si VIP i te molam citaj gi moite postovi kaj ti odgvoaram zasto tamu e odgovorot a ti ako ne umes da go razberes tvoj problem.... Изменето од Templarius - 23.Април.2008 во 02:05 |
||||
Give me your secrets
||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a da i ne mora da odgovaras, neli ne sum VIP
|
||||
|
||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
covek, ne te prasav za kulturata, te prasav za verata. Ako nemas odgovor, togas e vo red |
||||
|
||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ako na ovaa tema i prijdeme so ladni glavi i konstruktivno diskutirame mozeme mnogu da naucime no ako i prijdeme kako sto sme i prisle normalno deka ce se raspravame - znaci se zavisi od toa kako ce i prijdeme... |
||||
Give me your secrets
||||
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |