|
Ќар или Зијан од наметнатите „преговори„ за името? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa nema mnogu da se potrosis. Tuku druze ti vikas da ne go menuvame imeto a ti tvoeto go smeni sto pati , barem ovde na forumov sto e rabotava. |
||
miroslav_ggg8
Нов член Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
garant ....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti mora da se salis????? a miki nosi cicepevacica |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
miroslav_ggg8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pevaljka odi na moja smetka ... i to glanc nova ... blgarska ....
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zasto mora da se macime da gi sluseme koga moze posle nastap. Tuku epten zabegavme od temava nema smisla. Ke ni oprosti moira se nadevam deneska slavime priznavanje na ustavnoto ime na MAKEDONIJA od strana na IRSKA. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe nemoras da gi slusas
samo gledaj u cici da ne se vregjame sega- so se napraveni , napraveni sa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ili pies ili ne treto nema. A nemoj samo bugarski pevaljki, ne pagam tolku nisko pa ni posle litar rakija, srpski turbo folk mi e dolna granica. do koja ne sum dosol mnogu vreme. |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JU
A ZASTO MORA DA SE PIJE TOLKU DOLGO?????? NO NEMA VEZE KJE SI ZEMEME GITARI I PEVALJKA BLGARSKA PA AKO E KJEF NEKA E EKJI KJEF |
||
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa ne trae ama jas koga sednuvam da pijam bate e toa trae , ne kako vojna i mir tuku kako KUM i toa trite dela zaedno i prviot od gospodar na Prstenite |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OK AKO CASTIS
RAKA PRIJATELE KJE PIEME SE NADEVAM DEKA NE TRAE KOLKU VOJNA I MIR |
||
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu dolgo e za ovde da ti objasnuvam. Toa nekogas so pivce i vo zivo. |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega mi tekna -- DA VO PRAVO SI , IMAM KOMPLEXI
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cek
lele ama treba sepak da gi stavam naocarive dabe turi zvezdicka sorry kultuzin a so znacit toa voopsto???? |
||
|
||
miroslav_ggg8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e dobro de ... edna bukva e ne e celo ime ......
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |