|
ВЕХАБИИ - СЕЛЕФИТИ, кои се тие? |
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Drzhete se na temata.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hahahahahaha brzinata e relativna ......
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DOBRO BE AJ DA DISKUTIRAME... LELE KOLKU SI BRZ NA PISTOLJ
|
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakas jas da te provociram????
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A BE COVEK DELIJA NE KAZA NISTO ZA TEMATA, NE ZNMA DALI E KAZAL NEKADE VO FORUMOT ZA VERATA NESTO, DOJDE I KAZA NESTO NA AJSA I IZCEZNA AJDE SEGA PROVOCIRAJ NESTO... |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto da kazeme za temate be Godfather koga za da se razvie diskusija treba da se gledame kako diskutanti i ramni edni na drugi a ne kako provokatori i dzaba ce mi e na mene sto i da kazam ako ti toa go gledas kako provokacija ili pak ako ti nesto kazes jas isto taka toa go gledam........
|
||
Give me your secrets
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
adhunu hadhaa
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Draga, doslednoto primenuvanje na k*ranot, nema POSEBEN naziv.
Edinstveno musliman, e sega koj kako i zosto.....Ni toa ne e vredno nitu potrebno za etiketiranja ili nekoja posebna klasifikacija. kako sto rekov ONLY MUSLIM! Pozz |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajsha, никого не нареков радикален/радикална, ниту пак фундаменталист. Едноставно, мојот заклучок беше дека токму во тој правец на спроведување на исламот лежи можеби најдоследното учење предадено во к*ранот. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ONLY MUSLIM
|
||
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne jas imam pravo da stavam etiketa ako na istiot nema etiketa ili ako ne e citliva......vo slucajot so vehabiite koja etiketa ete ti bi stavil kazi mi kako bi gi opisal tie ludje...? |
||
Give me your secrets
||
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во тоа е и суштината Темплариус, како можеш да ставаш етикета кога не знаеш, ти немаш право да ја ставиш таа етикета. Етикетата ја става самиот производител врз својот производ, нашиот Производител ни ставил етикета Муслимани, па почитувај го тоа и нарекувај не само така.
А доколку сакаш да се увериш во призводот, дали е тоа што пишува на етикетата, ќе мора да го пробаш. |
||
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A kako da znam deka si bas ti prav musliman sto ako si pripadnik na nekoj ogranok na muslimanite koi nemaat bas dodirni tocki so muslimanstvoto.... |
||
Give me your secrets
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |