|
Македонија или компромис |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
me cudi edna rabota. obicno vo vakva situacija, vlasta saka kompromis, a opozicijata ja obvinuva za nedostatok na PATRIOTIZAM. (poglednete slicni situacii na pr. vo Srbija).
a ovde kaj nas, obratno???? |
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ve molam bez offtopic diskusija i smetam deka e neprimerno da se spomenuvaat iminja na nekoi licnosti koi ne se od javniot zivot i nemaat dopirni tocki so temata. Takvi razgovori ve molam vodete na drugo mesto. Ednas ve opomenav da ne se prepukuvate megjusebno i da diskutirate na tema. Ova e vtor pat javno da ve opomenam....se nadevam deka tret pat nema da ima potreba od opomena.
|
||||
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kontroliraj se samobendisan kaplaru. Vprochem sam si go izbra i imeto, a nemash poima sto znaci. Vregjash chovek koj dva mandata e nadvor od drzavata za takvi kako tebe. Da, pepi bas za takvi kako tebe. E, da e ziv pokojniot Gostimir Jovica ke ti go dotera umot. Da Pepi za takvi kako tebe samo toj ili Ljupco Gjlebsev ama za zjal i toj e pokoen. No JASEN, e adekvatna lika i prika za takvite kako tebe za eden mesec se vrakja. A dodeka tpo se vrati daj bar nauchi da pishuvash i chitash. Ne e fer da si neuk.................. Изменето од VIZANTEL - 31.Март.2008 во 23:44 |
||||
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
||||
kaplar
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 23.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Навистина превише провокации |
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Vecerva e vecer za provokacii...?!
|
||||
kaplar
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Прво читај добро, а како второ внимавај на изразите. Доколку си багра бидиси и остани, јас сум само македонец. Не пстоиш безгласна буква си пошто за тебе не постои Македонија него БЈРМ скратеница бедо,јалово,рахитично,мрсулава. за разлика од тебе не се бројам во таа кратенка Изменето од kaplar - 31.Март.2008 во 21:02 |
||||
JASEN
Сениор Регистриран: 07.Септември.2007 Локација: Qatar Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Прво читај добро, а како второ внимавај на изразите. Доколку си багра бидиси и остани, јас сум само македонец. |
||||
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
|
||||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Neznam za kakvo cuvstvo zboruvas ili identitet.Ocigledno jas ne mozam da gi razberam a eve ke ti kazam i zosto. Kako prvo tvojata drzava ne se vika Makedonija tuku BJRM. Ako Makedonija imala identitet ili neznam sto sega ke bila drzava a ne geografska mestopolozba so etnicki problemi i milioneri na vlast.Ponatamu, nemam nikakva rodninska vrska so nikoj od gore spomenatite a kako dodatna informacija moram da ti priznaam deka sum alergicen na se sto sodrzi ili e povrzano so imeto na SDSM.Kako treto, ne jadam bataci, a uste pomalku rabotam vtora rabota.No gledajki sto pisuvas ovde mozam da ja sfatam tvojata frustracija. Bidi mi pozdraven prijatele i misli sto ke mu kazes na sinot, zatoa sto ke ti treba vreme duri da smislis kako da mu objasnis sto navistina se slucuvalo i se slucuva vo Makedonija. Vidi prijatelce nemozam da ti pomognam pod koe ime si ja prepoznal TVOJATA DRZAVA ama mojata e MAKEDONIJA.Toa shto nekoj go prifatil toa ime ne znaci deka jas se slozuvam so istoto kako tebe.Vprocem so site so koi sum kontaktiral i sekade kade sum bil ja prepoznale MAKEDONIJA,a ne tvojata BJRM.Nemam potreba da te ubeduvam vo neshto shto ti veke si go zaklucil od samo tebe poznati pricini.Taka da jas i mojot sin si sme MAKEDONCI i toa ke ostaneme sakal nekoj ili ne. |
||||
Im YOUR NIGHTMARE
|
||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ako treba i ke umram,....ama ,..itna,...nema da bidam!!
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
kaplar
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не пушам воопшто а нарочито пикавци, а ти ке попушиш кога ке ни го сменат името БАГРО КОМУНИСТИЧКА
|
||||
JASEN
Сениор Регистриран: 07.Септември.2007 Локација: Qatar Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A ti danesi Amerikanec [to li se ne trpi ova zemja napatena simnise gospode i soberi veresija,
а тек ако си каплар без капа?- па олупиш нешто? |
||||
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
|
||||
kaplar
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A ti da nesi Amerikanec sto li se ne trpi ova zemja napatena simnise gospode i soberi veresija. Изменето од kaplar - 31.Март.2008 во 20:56 |
||||
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од moira - 31.Март.2008 во 18:25 |
||||
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
На крају баладе...
убиќу те зољом гаде..
|
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |