|
Македонија во душата ја носам |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti od nikogas ne si bil vo dusata "prav makedonec" i jas sum od 92 veke vo druga drzava, i sekoj sto ke me prasa kazuvam i gorda sum na toa deka sim MAKEDONKA!!!! I to anisto nema so pratrotizam, da bides iskren i da kazes od kade poteknuvas!!! toa e samo karakter!!! ako se stramis da kazes deka si makedonec togas si covek so slab karakter!! I sto deka albanec ili kako ti sto rece siptar bese minister za kultura? Vidi vaka, vo Gostivar od kako e albanec gradonacalnik, gradot pojde na podobro, posreden e, ima red, ulici se renoviraat, crkvata isto taka itn... da ne nabrojuvam!!! Sekoja godina edvaj cekam da si pojdam/dojdam doma!!! i jas sakam Makedonija i vo srce e nosam!!!! toa ne e patrotizam!!! toa e DOMOVINA!!!!!!!! |
|
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Batali go nemoj da mu obrakjash vnimanie sigurno e sega nekoj shvicarac ili shvaba.
|
|
Im YOUR NIGHTMARE
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SI SLUSNAL LI ZA IZRAZOT: COVEK BEZ IDENTITET. SRAM DA TI E STO PLJUES PO TVOJATA TATKOVINA. I JAS SE SRAMAM STO SI MAKEDONEC ISKRENO DA TI KAZAM. |
|
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Im YOUR NIGHTMARE
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne rekov deka nemame napraveno samo prasav kolku imame napraveno. |
|
Aminta2
Сениор Регистриран: 11.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Коки, а бе ти имаш секс, или е ептен суша каj тебе?
Изгледа етиопска суша ќе да е... |
|
koki68
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum roden vo Skopje '64. Skopje bese najubaviot grad do pocetokot na 70 'tite.Nov grad,cist, kulturni obrazovani gragani (kolku tolku), UL Partizanska bese prazna i gradot si imase dusa. Si otidov (izbegav) od tamu 91 i nema teorija da se vratam zatoa sto toa ne e poveke Skopje nitu pak Makedonija. I mnogu,mnogu mi se sram da kazam niz svetov deka sum Makedonec.
Ako nekoj saka da mi se pravi patriota ili komita, slobodno neka se ubaci u muabetov. Dosta e samo ko ke mi tekne deka shiptar vi bese ministar za kultura, eeeeej. |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa od kaj znaes ti dali neame napraveno neso do sea??
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe se ubavo se iznakazavte klku ja sakate Makedonija.
Jas bi ve zaprasal sto ste napravile za drzavata sto tolku mnogu ja sakate. |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku realno zvuci ova..zalno no vistinito |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja gi sakam bugarkite...i toa za ozbilno
|
|
klon
Група Регистриран: 25.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za koi Makedonci zboruvas nie ne sme sicki s<sti hora
ne mozes da bides Bugarin a da zboruvas za sakanje na Makedonija,samiot barase informacii za Bugarsko drzavjanstvo a tuka ja sakam makednija ne taka tuku ja ISKAS ama NJEMA brat. |
|
klon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blaska ne gresi dusa Borec se interesirase kako da izvadi Bugarski pasos ne moze on da ja saka makedonija od edna strana a od druga se otkazuva od toa deka e makedonec pozdrav
|
|
klon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se sekiraj znaeme deka ne ti e lesno zdravje ke dojde den moze i ke bides tuka,pozdrav se najubavo
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |