|
Приказна без крај! |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
dadicka
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сурфајќи на брановите наидов на ајкула,која беше огромна со страшни забиии,неизмиени,остри,сакајќи да сурфа со мене и јас не прифатив зошто ми беше страв.Во тој моментвидов еден делфин и тргнав(кон него)таман навреме кога ајкулата сакаше да дојде да ме изеде и прднав и таа (избега бидејќи водата стана токсична )Арно ама откако се избистри водата ајкулата се врати и mi go izede palecot...posle bev vo afrika. Tamu pak,sretnav tigar кој sakase da skokne vrz mene i da zarika... ама jas skoknav i izbegav nekade podaleku kade sto mi iskoci eden slon...koj sakase da se kacam na negoviot grb i da me odnese nekade mnogu daleku kade sto nema da ne najde nikoj i kade sto ke bide samo jas i toj.Arno ama... Jas go (udrif po muda)
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сурфајќи на брановите наидов на ајкула,која беше огромна со страшни забиии,неизмиени,остри,сакајќи да сурфа со мене и јас не прифатив зошто ми беше страв.Во тој моментвидов еден делфин и тргнав(кон него)таман навреме кога ајкулата сакаше да дојде да ме изеде и прднав и таа (избега бидејќи водата стана токсична )Арно ама откако се избистри водата ајкулата се врати и mi go izede palecot...posle bev vo afrika. Tamu pak,sretnav tigar кој sakase da skokne vrz mene i da zarika... ама jas skoknav i izbegav nekade podaleku kade sto mi iskoci eden slon...koj sakase da se kacam na negoviot grb i da me odnese nekade mnogu daleku kade sto nema da ne najde nikoj i kade sto ke bide samo jas i toj.Arno ama... |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сурфајќи на брановите наидов на ајкула,која беше огромна со страшни забиии,неизмиени,остри,сакајќи да сурфа со мене и јас не прифатив зошто ми беше страв.Во тој моментвидов еден делфин и тргнав(кон него)таман навреме кога ајкулата сакаше да дојде да ме изеде и прднав и таа (избега бидејќи водата стана токсична )Арно ама откако се избистри водата ајкулата се врати и mi go izede palecot...posle bev vo afrika. Tamu pak,sretnav tigar кој sakase da skokne vrz mene i da zarika... ама jas skoknav i izbegav nekade podaleku kade sto mi iskoci eden slon...
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сурфајќи на брановите наидов на ајкула,која беше огромна со страшни забиии,неизмиени,остри,сакајќи да сурфа со мене и јас не прифатив зошто ми беше страв.Во тој моментвидов еден делфин и тргнав(кон него)таман навреме кога ајкулата сакаше да дојде да ме изеде и прднав и таа (избега бидејќи водата стана токсична )Арно ама откако се избистри водата ајкулата се врати и mi go izede palecot...posle bev vo afrika. Tamu pak,sretnav tigar кој sakase da skokne vrz mene i da zarika... ама
|
|
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сурфајќи на брановите наидов на ајкула,која беше огромна со страшни забиии,неизмиени,остри,сакајќи да сурфа со мене и јас не прифатив зошто ми беше страв.Во тој моментвидов еден делфин и тргнав(кон него)таман навреме кога ајкулата сакаше да дојде да ме изеде и прднав и таа (избега бидејќи водата стана токсична )Арно ама откако се избистри водата ајкулата се врати и mi go izede palecot...posle bev vo afrika. Tamu pak,sretnav tigar кој sakase da skokne vrz mene i da zarika...
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
maxa
Нов член Регистриран: 30.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сурфајќи на брановите наидов на ајкула,која беше огромна со страшни забиии,неизмиени,остри,сакајќи да сурфа со мене и јас не прифатив зошто ми беше страв.Во тој моментвидов еден делфин и тргнав(кон него)таман навреме кога ајкулата сакаше да дојде да ме изеде и прднав и таа (избега бидејќи водата стана токсична )Арно ама откако се избистри водата ајкулата се врати и mi go izede palecot...posle bev vo afrika. Tamu pak,sretnav tigar кој sakase...
|
|
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сурфајќи на брановите наидов на ајкула,која беше огромна со страшни забиии,неизмиени,остри,сакајќи да сурфа со мене и јас не прифатив зошто ми беше страв.Во тој моментвидов еден делфин и тргнав(кон него)таман навреме кога ајкулата сакаше да дојде да ме изеде и прднав и таа (избега бидејќи водата стана токсична )Арно ама откако се избистри водата ајкулата се врати и mi go izede palecot...posle bev vo afrika. Tamu pak,sretnav tigar кој... Изменето од kejt-d-grejt - 29.Декември.2008 во 16:39 |
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сурфајќи на брановите наидов на ајкула,која беше огромна со страшни забиии,неизмиени,остри,сакајќи да сурфа со мене и јас не прифатив зошто ми беше страв.Во тој моментвидов еден делфин и тргнав(кон него)таман навреме кога ајкулата сакаше да дојде да ме изеде и прднав и таа (избега бидејќи водата стана токсична )Арно ама откако се избистри водата ајкулата се врати и mi go izede palecot...posle bev vo afrika. Tamu pak,sretnav tigar
|
|
1 Година верен форумџија
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сурфајќи на брановите наидов на ајкула,која беше огромна со страшни забиии,неизмиени,остри,сакајќи да сурфа со мене и јас не прифатив зошто ми беше страв.Во тој моментвидов еден делфин и тргнав(кон него)таман навреме кога ајкулата сакаше да дојде да ме изеде и прднав и таа (избега бидејќи водата стана токсична )Арно ама откако се избистри водата ајкулата се врати и mi go izede palecot...posle bev vo afrika. Tamu pak,
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сурфајќи на брановите наидов на ајкула,која беше огромна со страшни забиии,неизмиени,остри,сакајќи да сурфа со мене и јас не прифатив зошто ми беше страв.Во тој моментвидов еден делфин и тргнав(кон него)таман навреме кога ајкулата сакаше да дојде да ме изеде и прднав и таа (избега бидејќи водата стана токсична )Арно ама откако се избистри водата ајкулата се врати и mi go izede palecot...posle bev vo afrika
|
|
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сурфајќи на брановите наидов на ајкула,која беше огромна со страшни забиии,неизмиени,остри,сакајќи да сурфа со мене и јас не прифатив зошто ми беше страв.Во тој моментвидов еден делфин и тргнав(кон него)таман навреме кога ајкулата сакаше да дојде да ме изеде и прднав и таа (избега бидејќи водата стана токсична )Арно ама откако се избистри водата ајкулата се врати и mi go izede palecot...posle bev
Изменето од HI)H( - 01.Декември.2008 во 12:17 |
|
1 Година верен форумџија
|
|
DarlinG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сурфајќи на брановите наидов на ајкула,која беше огромна со страшни забиии,неизмиени,остри,сакајќи да сурфа со мене и јас не прифатив зошто ми беше страв.Во тој моментвидов еден делфин и тргнав(кон него)таман навреме кога ајкулата сакаше да дојде да ме изеде и прднав и таа (избега бидејќи водата стана токсична )Арно ама откако се избистри водата ајкулата се врати и mi go izede palecot...
|
|
|
|
igeto
Нов член Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сурфајќи на брановите наидов на ајкула,која беше огромна со страшни забиии,неизмиени,остри,сакајќи да сурфа со мене и јас не прифатив зошто ми беше страв.Во тој моментвидов еден делфин и тргнав(кон него)таман навреме кога ајкулата сакаше да дојде да ме изеде и прднав и таа (избега бидејќи водата стана токсична )Арно ама откако се избистри водата ајкулата се врати и....
|
|
DarlinG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сурфајќи на брановите наидов на ајкула,која беше огромна со страшни забиии,неизмиени,остри,сакајќи да сурфа со мене и јас не прифатив зошто ми беше страв.Во тој моментвидов еден делфин и тргнав(кон него)таман навреме кога ајкулата сакаше да дојде да ме изеде и прднав и таа (избега бидејќи водата стана токсична )Arno ama...
Изменето од DarlinG - 19.Ноември.2008 во 21:31 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |