|
Бисексуалци |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...MOE MISLENJE...HOMOSEKSUALCI?..DA..GI RAZBIRAM I PODDRZUVAM..ALI BISSEXUALCI?...TIE NE SE BOLNI..TIE SE BEZOBRAZNI
|
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema ni da znaes!
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poprvo bi ostanala sama za cel zivot otkolu da imam vrska so takvo NESTO.........
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЗА ВРСКА СО ТАКВИ....НИ НА ОНОЈ СВЕТ!!! Изменето од Eleni - 21.Ноември.2007 во 01:00 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ,НИКОГАШ
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас да!
|
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odgovorot na prasanjeto e NEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Изменето од Eleni - 19.Ноември.2007 во 23:33 |
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ako e zena!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e dobro so go napisa jas nemam niso protiv - drugacije orientiranite vo prostorot nitu gi sakam- nitu gi mrazam zapravo nerazmisluvam za covekot prema negovata sexualna orientacija ne e dobro so go napisa brate moj Изменето од Eleni - 19.Ноември.2007 во 23:37 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас па си викам баш на правото место, кај шо има многу хомофобија, со надеж дека ќе успеам барем малце да го сменам мислењето на луѓето во околу мене... со надеж дека ќе им го подобрам животот на геј и би луѓето во мкд.... Изменето од RebeL - 21.Јануари.2008 во 01:55 |
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се смачи веќе истово да го повторувам 50 милиони пати.... ама то ти е, таков сум, водолија, то ми е во карактер, сакам светот да го направам подобро место за живеење......
[/QUOTE] Tebe izgleda strkot te ispustil na pogresno mesto.............
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti..mene me gibna kaj sto ne treba...!!
ke im najdam jas 21 vek..da sum na vlast...!!!takvi se rodile...padnala krusa pod jabolknica..ma nemoj..!!!ake se strkala..moze...!!aaaa,za zivotnite...ne e vistina,i da ima takov slucaj,znaat sto gi ceka.!!!TOLKU...zasega...!!! Изменето од Eleni - 19.Ноември.2007 во 23:36 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах ме гибнавте кај шо не треба
Молим те немој да ми збораш за нормални работи во 21ви век. Не е нормално ни колите шо ги возиме, па ги возиме. Кое друго животно вози кола??? Колите не никнуваат од земја па да ги користиме ние. Природата не ги создала па пак ги возиме. Друг пример? Секс играчки. Природата не создава вибратори па многу СТРЕЈТ жени ги користат. Природата не создала КОНДОМИ па сепак се користат. Според природата, половиот акт е `измислен` -така да се изразам- за размножување. Кој од вас се секса само за да се размножи??? Мастурбацијата исто така не е природна (никое животно не мастурбира), па 90% од светската популација мастурбира. Уште примери можи?? Од друга страна, хомо и бисексуалноста ја има и кај сите животни, не само кај луѓето. Геј/би луѓето РОДЕНИ се со такви чувства, на никој не му текнува едно сабајле ко ќе стани „еј ај од денес јас ќе бидам педер, па другарите, родителите сите да ме понижуваат, да ме малтретираат, да ме омаловажуваат, да ме праат ненормален и болен“. Ми се смачи веќе истово да го повторувам 50 милиони пати.... ама то ти е, таков сум, водолија, то ми е во карактер, сакам светот да го направам подобро место за живеење...... Изменето од RebeL - 21.Јануари.2008 во 01:54 |
|
|
Alexandar Mak
Сениор Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sestrata na eden moj drugar posle edna godina brak mazoti i i priznal dodeka bile vo intimnost, deka go onadel negoviot kum, ona mislela deka idele pivo da se napijat drugarive... oni...
...gadotii... use deca trebalo da napravi.... sabajleto otisla na advokat da pobara razvod, i pravilno Изменето од Alexandar Mak - 17.Ноември.2007 во 23:01 |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |