![]() |
|
Состанок за излегување |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
Јордан Шумарот ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не видов доаѓам 15 мин порано....а во цел западен свет е онаа поговорка : 15 мин. порано е на време, на време е доцна, а 15 мин. покасно е неприфатливо....
ппаппаап шо ти е менталитет.. пс. балканишен шајзен....лолл о о л о л о л |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
иххх 2 пати...а а тебе 4 недели
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
ja imam i ja cekano nekolku pati
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Почесто јас него ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Mrazam da cekam i da me cekaat...... sekogas sum duri i 5 - 10 minuti pred vreme spremna ili na dogovorenoto mesto.....gi pocituvam lugjeto so koi izleguvam i ocekuvam i tie da me pocituvaat mene .... |
|
![]() |
|
SABINA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
pa sekogas kasnam .... no zatoa podobro e da si go vikate doma da ne smrzne vo ova ladno |
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
никогаш не сум каснела....затоа и мразам да чекам повеќе од 10 минути.
|
|
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
се обидувам што е можно повеќе да сум точен. не сакам да доцнам, ама понекогаш ми се случува, што да правам...најчесто сум точен
![]() чудно е што кога се чекаме на некое место вака надвор, и одма идеме, не само што сум точен туку во 90% од случаите, прв доаѓам, и тоа порано од договореното. ама слабост ми е кога треба да дојдам не само кај неа, секаде. кога треба да одам дома и кај неа, и кај другари, секогаш каснам...понекогаш знам и цел саат да дојдам покасно.... ![]() ама и тоа се трудам да го сменам на подобро ![]() Изменето од str8up - 10.Ноември.2007 во 15:27 |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...i jas...kakva slucajnost...se smrznav..ako bide vaka,gotovo...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
nikogas ne kasnam..toa mi e kako stres...
bas deneska cekav eden prijatel ama kasnese, pa si otidov...smrznav, ladno e ne e za cekanje. |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
The wolf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Bog da cuva,od zena i od smrt ne mozes da pobegnes!!!lol
Acelera od sega i jaske se pogoduvam so maskarata vo oko ![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
..
Изменето од ACELERA - 17.Март.2010 во 11:51 |
|
![]() |
|
The wolf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
a zasto nema toj odi 15 min porano kaj nejze i ja ceka dodatni 20 min od tocno dogovorenoto vreme??????ne glasam!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |