IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 196197198199200 213>
Автор
Порака Обратен редослед
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 16:47
A be sto ima da pisuvaam koga miroslav pisuva mesto mene

Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Ај ок,мада знам дека џабе е муабетот,џаболебар работник тешко да бидеголема%20насмевка

Razmisli dobro te molam pred da napises nesto.

Spored tebe:
dzabolebar = posten covek, a rabotnik = lopov
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 15:45
Ај ок,мада знам дека џабе е муабетот,џаболебар работник тешко да бидеголема%20насмевка
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 15:32
dobro druze , me razubedi ... kraj ... konec ... za denes ... moze li utre da prodolzime ? голема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 15:30
Плачете вие!!!!!!!!!!!!! за некоја вештачка творба што неможе да опстои по никоја логика а јас само сакам да се почитувате кои сте и што сте.Знам дека е тешко да се биде Македонец но тоа е дар од бога а не проклетство,само најјаките опстојуваат тоа е законот на природата и  мајка Македонија.Подобро помалку да сме ама јаки и сложни да сме отколку многу а сите плачипички да сме.Проклетството Југословенско го живеевме повеке од 100год и доста беше,редно е да бидеме сами,способни и јаки самите за себе,доста бевме робови на сите останати,доста плукаме самите по себе и изиграваме некаква самодеструктивност-никоја земја без крв и зној не останала да постои така и Македонија нема ако не се потрудиме да ја живееме нејзината мака.Кога сељак ке падне од лежење на мотика знам дека му е тешко ама судбината на сељаците се мотиките а не креветите,нема ништо лесно во живототнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 15:22
druze големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 15:21
dobro , ne placi големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 15:20
Веке е разговарано на таа тема,Англичаните се повлекуваат и застануваат на страна на Грчкиот крал кој го прибраа у Англија,има ли Грција Крал сегазбунетост
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ јадни душички,јадни,јадни најјадни сте-браќа,крв ваша гинела а вие на нивен рачун се потсмевате.Абе така и ви треба плачете за Југославија,плачете за голи отоклутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 15:14
inace ce im ebevme mamata na grcite , anglicanite i amerite газење%20од%20смеење ... partal ce gi storevme ....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 15:12
НЕеееееееееее грешка си,Колишевски го предаде Ченто и браќата Македонци од Егеј и Пирин ги остави на милост и немилост.Македонскиот егзодус почна од Колишевски со амин на Темполутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 15:08
a be vo red ... samo kolisevski ja " lapna vardarska banovina " nazad ... a ovie drugive bi da e " cepaat " so nekoj drug голема%20насмевка razlika bolan , razlika голема%20насмевка
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 15:08
Originally posted by Neonic Neonic напиша:

[/QUOTE] Makedonija i den denes uvezuva pcenica od Srbija   [/QUOTE]

Добро е барем им текнало на нас..

Пола ЈНА им ја снабдивме со оружје за време на војната..доаѓаа како цигани све земаа, почнаа и сијалиците од бандерите да ги корнат..
Инаку трк по српските форуми да видиш што ќе те направат тебе

Изменето од Vladimir88 - 12.Февруари.2008 во 15:08
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 15:05
Па затоа и ти кажувам мислиш ли дека Колишевски е подобар од Љупчо или Бранко-Глигорче со ФИРОМ не го ни спомнувам да не се замараме со него,тој е приказна сам за себеголема%20насмевка&gcy;&acy;&zcy;&iecy;&njcy;&iecy;%20&ocy;&dcy;%20&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 14:59
vidi ljuBco kako sakase da ne " cepa " 2001 - ta газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 14:58
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Нееееееееееее јас да бев на место на Циле ке гласав со сите четири за распад на Југославија а не да се мислам што Словенците и Хрватите ке кажат.намигнување
Кажав јас вие немате сенс за нешто свое,за припадност и чувство за прогрес - погледнете колку ја фалите Југославија а сите знаеме какви беа првите 20-30 год. од ФНРЈ-СФРЈ,тогаш никој не се жалеше а види сега имаме своја сопствена земја-свои на своето сме а несакаме 20 год. да молчиме за да утре убаво живееме-или нашите деца да живеат убаво.Е тоа е разликата помеѓу мене и вас - јас и у Југославија бев Македонец и денес сум Македонец-и тогаш гледав за Македонија и денес гледам за Македонија,можеби себично но ако не сум себичен за сопствената татковина за кој да бидамзбунетост
Што заџабе пишувам знам дека вие тоа нема да го сватите,вие сте луѓе без татковина,без своја земја и тоа не го разбиратенамигнување

nasite deca ce ziveat ubavo , so vakvi politicari koj gazot mu go lizat kako komu ce stignat za da mozat da kradat i pljackosuvaat nekazneti , NIKAD A MOZDA NI TAD голема%20насмевка goli otok mu e majkata голема%20насмевка

Мислиш дека Колишевски бил подобар од Љупчо или Бранко,види у која територија КОлишевски го запишал Прохор Пчињски,види у Охрид колку стари градби урнал за да има вила.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ јадни сте,јаднитага
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 196197198199200 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.