|
ОМИЛЕН СТИХ ОД МОЈАТА СВЕТА КНИГА |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 22> |
Автор | |
korisnik
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
или: што се буниш, што клоцаш против тие што ги боделе што се избодени ..! ц.ц.ц. каде бе избодени?
кои се тие што се бодени .. со што .. и каде? Изменето од korisnik - 28.Јуни.2007 во 15:29 |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Остен = еден вид на бодило
Исус во динамична смисла сака да му каже на Павле: "Не можеш со глава преку ѕид" (со денешно слободно изразување ) |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
korisnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne razbiram! |
|
korisnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osten? sto e toa?
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И кога сите паднавме наземи, чув глас кој ми зборуваше на еврејски јазик: "Савле, Савле, зошто Ме прогонуваш? Тешко ти е да клоцаш против остен!"
Дела 26:14 |
|
|
|
korisnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“And when we were all fallen to the earth, I
heard a voice speaking unto me, and saying in the Hebrew tongue, Saul, Saul, why
persecutest thou me? it is hard for thee to kick against the pricks.” (Acts
26:14)
aj prevedete mi go na makedonski .. ili napisete go na makedonski :) Bas sakam na Makedonski da go procitam ... brzo brzo . |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто Бог не Го испрати Својот Син во светот за да му суди на светот, туку светот да се спаси преку Него. Јован 3:17
|
|
|
|
ZakHay
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
19Ovo je Ivanovo svjedočanstvo: židovi poslaše svećenike i njihove pomoćnike iz Jeruzalema da upitaju Ivana tko je on.
20On je otvoreno priznao: 'Ja nisam Krist.' 21'A tko si onda?' pitali su ga. 'Jesi li Ilija?''Nisam 22'Pa tko si onda? Reci nam da možemo odgovoriti onima koji su nas poslali. Što imaš reći o sebi?' 23On im odgovori: Jovan
|
|
Marina_21
Нов член Регистриран: 21.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не осудувајте други, па и вие нема да бидете осудувани. (Матеј7:1)
|
|
Се што се случува, Бог ќе го насочи така што да испадне на добро за оние што го сакаат Бог.
|
|
Marina_21
Нов член Регистриран: 21.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта долго трпи, љубовта е милостива, љубовта не завидува, не се фали, не се вообразува, не се однесува непристојно, не го бара своето, не се раздразнува. Не држи сметка за зло.(1Кор.13:4-6)
|
|
Се што се случува, Бог ќе го насочи така што да испадне на добро за оние што го сакаат Бог.
|
|
Ангелче
Група Регистриран: 20.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто Бог толку Го возљуби светот што Го даде Својот Единороден Син, за секој кој верува во Него, да не загине, туку да има живот вечен! Јован 3:16
|
|
1 2 3
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BI TREBALO DA SI PAR ... SO EDNA SENKA ZA DAR....
Dima: 16:38 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исус одговори: "Ти велиш дека Сум Цар. Јас се родив за тоа и за тоа дојдов на светот, за да сведочам за вистината. Секој кој е од вистината, го слуша Мојот глас."
Јован 18:37
|
|
|
|
ZakHay
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum Alfa i Omega,veli Gospod Bog.kojsto e,i kojsto bil i kojsto doagja.Semokniot! Откровение 1:8 |
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |