![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 240> |
Автор | |
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Нашиот син докторе постојано си игра во песокот. Прави слатки од песок, прави кули од песок… Ќе го излекувате ли докторе?
- Па тоа е сосема нормално за едно дете! - И ние така мислиме докторе, но жена му бара развод. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Две прво одделенчиња разговараат за своите татковци. Првото вели:
- Мојот татко е голем плашливко, несака да спие сам. Кога мајка ми не е дома оди да спие кај сосетката. Второто вели: - А мојот татко е уште поголем плашливко, кога мајка ми не е дома собира повеќе сосетки во неговата соба, затоа што му е страв да спие сам. |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Млад човек е примен на работа во голем супермаркет и првиот ден го пречекува менаџерот, го поздравува срдечно и му вели:
-Твојата прва задача денес ќе биде да го избришеш подот. |
|
![]() |
|
alexa_1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 1378 |
Sto e vrv na recesija???
- vleguvas vo pekara i velis: samo razgleduvam.. |
|
Човек гледа добро само со срцето, најсуштественото е невидливо за очите.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Што фали на слика на фејсбук со 500 лајка?
- Облека. |
|
![]() |
|
zoranjanev1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Се среќаваат на улица двајца пријатели. Едниот од нив води со себе пингвин. По неколку дена, пак се среќаваат двајцата пријатели. Едниот од нив пак го води пингвинот со себе. |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Плачејќи жена ѕвони на вратата на својата мајка:
- Мажот ми ме претепа. - Зошто? Нели е на службено патување? - И јас така мислев .. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
Двајца студенти се напиле по една чашка повеќе и утрото кога се разбудиле едниот решил да се пошегува со другиот:
- 1-0 за мене… - Зошто? - Сношти бев толку пијан што те опнав по грешка… На другиот му се згрозило, но што да прави – ништо не се сеќавал па замолчел. После некое време дејството се повторува и утрото другиот студент вели: - 1-1… - Како бе 1-1? - Сношти и јас те опнав. - Ти луд ли си бе! Јас се шегував! Другиов се замислил малку и рекол: - 1-0 тогаш… |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
lele.. oooof mori majko ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
aj aj aj ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aaaa ova jako ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Се шета русокоса низ парк, забележува старец на една клупа и го прашува:
-Колку имате години, Господине? Тој: -88 долги години... Таа: -Па, јас не би Ви дала! Тој: -Јас не би ни можел. |
|
|
![]() |
|
Најкус виц за скржавец
-Комшија... -Немам! |
|
|
![]() |
|
Што се добива кога ќе се сретнат четири свештеника?
- Поп група |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |