![]() |
|
Светот денес |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 46> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
веќе во нашата преса почти ништо не се пишува за тој случај . За еден месец уште и сè ќе се заборави . Атентаторот е уапсен и ако не го убијат во затворот веројатно че го осудат доживот . Според политиците тоа е атентат ,според обичните граѓани циркуз . И мелодијата на видеото што си го постирал кажува тоа . Единственото што знам дека е кажал атентаторот дека не жли за оваа свое дело . Тече истрага и ќе видиме што ќе се случи . ![]() |
||
![]() |
||
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
|
Мене ова не ми личи на мешталка! Дали има официјална полициска истрага, кадешто се потврдува ова што ти го изјавуваш? Зошто тогаш нема полициска постапка против оние што го организирале тоа? Што вели претепаниот атентатор? ![]() Можеш ли малку да решешираш? Вистинските Чеда БОЖЈИ ја обелоденуваат темнината на овој свет и при тоа не обрнуваат внимание и не протекториираат според национална, конфесионална, расна, класна, партијска, ... припадност! И не бидете соучесници во бесплодните дела на темнината, туку подобро: прекорувајте ги! Ефесј. 5:11 Изменето од spiros - 26.Јануари.2013 во 07:55 |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Лаже тој што требаше да биде ’’ жртва ’’ . За да си го крене рејтингот оти од 2 години ништо не се слушаше за него и беше политички мртвец . Ама не му успеа . На иљади фотографии покажаа дека пиштолот е газов и убиецот кога се качува кај него за да пуца се качува со незареден пиштол и таму на сцената се случи овој гаф . Пиштолот закочи
![]() Спирос , разбери во светот постојат луѓе од кои нема корист . Они само штетат . Исто како Али Ахмети за Македонија .Како две капки вода си наликуват. |
||
![]() |
||
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
|
Значи кој лаже сега: блгарите или блгарските турци? Изменето од spiros - 26.Јануари.2013 во 00:13 |
||
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
![]() |
||
|
така ти изгледа оти не си внатре во нештата ![]() |
||
![]() |
||
|
Мислиш? Мене баш не ми изгледа како театар и глума ! |
||
||
![]() |
||
|
Спирос , тоа што си го постирал беше театро .
|
||
![]() |
||
|
А бе Емиле, поарно молитва одколку ... |
||
||
![]() |
||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
|
а да се ставиме и ние двајца у власт, да го товариме магарето, за наредни 10 генерации наши потомци да бидат обезбедени, па после мамамд, анѓа, меси, брза, нинџа и др. нека не казнат со 8 год. да не сме власт со можност пак да бидеме на власт???!!!! така бива ли????
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...па малку ли се 8 години да не е на власт. Абе ,поголема казна од тоа зарем има... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
|
прво би замолил некој од шефовите тука да го премести муабетов на соодветно место што платил бе црни загоре за неговата кривица, со што платил, како платил????? па тоа што тој го има направено е национално предавство, во секоја нормална држава до сега ќе беше на доживотен затвор осуден, во УСА гарант на електрична столица ќе завршеше. и ти ми раскажуваш дека платил!!! тие што го потпишаа рамковниот извршија чин на најголемо национално предавство. со тој договор македонскиот народ го изгуби и она малку од достоинството што го имаше. |
||
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
..за атер на вистината,тоа го е направил..Бранко Црвенковски.И сега?.До кога тој е крив?.Крив беше,плати за тоа и сега е чист ко суза,што би рекол и ти самиот..така?.А и што се нафати НГ да ја оправа работата ако не се оправа?. ..да ти кажам право ,мене и не ми смета еднопартиски систем..ама еднопартиски(ВМРО ДПМНЕ)....без никакви придавки под ...кече.Ама,за пуста власт ја продадоа државата.Губитник е само македонскиот народ.Еве и на следните избори тоа ќе биде поизраито...појасно. ...а за референдумот..кој го потпиша Охридскиот договор?.Зошто тргнуваш од половина..не од почеток?. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
Светот денес....ochigledno deka bubuljichaviot i...svetot...go zagadil !
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
све се слагам што пишуваш, ама кој го това направи што би рекол Зинго???? кој го доведе Скопје да биде двојазичен, и не само Скопје туку и други општини во МК. кој ги прекројуваше границите на општините со цел вештачки Скопје да се направи двојазично. гласаше ли на референдумот против територијалната поделба на МК, или и ти беше меѓу оние кои во тоа време мислеа дека некои прашања не заслужуваат одговор????
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |