![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 213> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne bea vo prasanje samo i edinstveno srpskite apetiti ..... gresis ..... imase pogolemi apetiti od srpskite ..... i toa go znaes ubavo ..... medjutoa , sfakjam i razbiram deka postojat temi na koi site se obiduvame da izbegneme da dademe odgovor onakov kakov sto e .......
|
||
![]() |
||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
sepak i krajot e del od edna prikazna ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
pa toa ti e toa ... amerikancite se umni ... koga se vo forma napagjaat , koga se izmoreni se povlekuvaat za da cekaat podobri vreminja...plus + tie imaat reseni nekoi zadaci pred mnogu godini za koi jugoslovencite nikako ne uspeaja da najdat resenija ... vo slucajot na jugoslavija imavme sprotivna taktika ... vo momenti na kriza na srbite im se razbudija tie apetiti koi gi imaa so vekovi ...
|
||
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
poradi ova te zamoliv da ne zapocnuvame nesto koe navistina nema da ima kraj ........... a dokolku ekonomskiot kolaps e edna od pricinite , togas sto kje kazes za ekonomskiot kolaps na usa i golem del od zapadnoevropskite ekonomii vo ovoj moment
![]() Изменето од miroslav_g8 - 07.Февруари.2009 во 23:21 |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
da i jas mislam deka za kavga se potrebni dvajca no kavga megju dvajca moze mnogu lesno da se resi ... problemot e sto vo taa kavga gi imase mnogu poveke od dva ... i ne bea pricina samo kavgite ... uste od deveestite jugoslavija veke bese pred ekonomski kolaps ... vo 1990 veke ja nemavme taa stara i silna jugoslavija ... i normalno deka nikoj nema da saka da patuva so brod koj za skoro vreme se ocekuvase da potone ... |
||
||
![]() |
||
|
za kavga se potrebnoi dvajca . ne bese samo toj samiot ... samo , te molam da ne pocnuvame i na taa tema ....... znaes i samiot , i poubavo od site koi se drugite potrebni za kavga
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
jugoslavija bila sila ... jas imam samo 23-24 godini i ne mozam do tolku da zboruvam za toa vreme no imam tolku znaenja za da zaklucam deka toa vreme bilo mnogu poubavo od denesnicata ... zamislete vie , moite uspeale cel fakultet da zavrsat so tolku pari kolku sto mene mi se potrebni za samo eden semestar ... no najgolemata crna tocka na Jugoslavija bese Milosevic ... toj ja unisti jugoslavija .... |
||
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
bese faktor Yugoslavija, zatoa sto ...pa pogledaj ja serijata koja odi na A1 sekoja sabota pa ke vidis i zosto bila faktor Yugoslavija za mnogu raboti
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
да не испадне сега дека вие го сакате времето во кое сте живееле, а не Југославија |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
tocno taka .... ne e bitno .......... znaes , postoi edna pogovorka ........ veli " so sila mozes samo da zemes , da dades nikako "
![]() |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
ne, jas bev del od toa sto go zboruvam,
vo sekoj slucaj nemase plata od 6000 , a smetki poveke od 10000 no, najnakraj ne e ni bitno Изменето од butel2 - 07.Февруари.2009 во 22:58 |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
и голема работа до врата ви доаѓале, да не ви ги бакнуваа нозете? и мене никој не ме лаже, вас ве лажел некој? Изменето од zabegan - 07.Февруари.2009 во 22:56 |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ова се обидувам макотрпно да ви го објаснам: не сум против Југославија, сакам да ви кажам дека не била ништо посебно, таа претходно мизерниот народ го снабдила со основни работи за преживување, и сега вие на тие основни работи се клањате? Југославија придонесе само една многу мала ронка за развојот на земјава, оставајќи многу работи нерешени. Плус уживајќи на убавите работи, заборавате на недостатоците на Југославија, поради кои и денес носиме последици Јас сум свесен за сите негативни работи во денешното општество, верувајте и мене воопшто не ми се допаѓаат, ама не признавам дека Југославија била утопија како вие што ја сметате, напротив би ја ставил на исто ниво со денешното општество вие сте биле од оние со стандард што ги кажувате постојано, па мислите сите биле како вас, се правите дека не постоело сиромаштија, дека се било бесплатно и не знам што друго, вие сте ги доживеале последните години од Југославија, не сте ни биле свесни за се што се случува околу вас, пола од Југоносталгичариве биле само деца кога се ослободила македонијаѓ не, не плукам јас по нашата историја, ама не ја третирам како боженствена која не извадила од сите црнила кои постоеле а чим веќе тоа е историја, и пред десет години е историја, вие плукате по таа историја? |
||
|
||
![]() |
||
|
jas ovde veke napisav deka tatko mi rabotese kako lozac na parno greenje vo edna institucija koja denes spagja pod ministerstvoto za zdravstvo , taka da ne bil ni direktor , ni sef, nitu na pozicija, a nitu bil clen na partija, ne go interesirase politikata, a so svojata plata, pokasno penzija, site doma ziveevme ubavo, nikogas ne bevme gladni, inkasatorite doagjaa na vrata da si naplatat smetki i nikogas ne bea vrateni.... plus redovno si gi otplakase ratite za barakata , taka da, koj tebe te laze deka rabotnicite nemale da se prehranat... mozebi saka samo da si gi opravda sopstvenite postapki kon negovite vraboteni denes... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |