IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 186187188189190 295>
Автор
Порака Обратен редослед
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 12:34
Ова може и на ЛП, да не спамираме по темите.
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 12:27
Originally posted by tanas _ _ _ tanas _ _ _ напиша:

Originally posted by Мигаре Тактика Мигаре Тактика напиша:

Шо ти е толку интересно да дебатираш со македонци????

Ке ти кажам макар и да не сом должен!
Прадедо ми е бил помошник воевода во четата на Тодор Хаджикостадинов от ВМРО во пиринска Македониа, човекот умре на 93 години и за тоа го помна многу добро! Когато во Пиринска Македониа за известен период ВМРО даже са се собирали даноци.Држава во држвата! На ова Бугича му вика македонското востание против бугарите во което е участвувал и дедо ми!
Та малце ми е наследствена диагнозата!

E pa ti ako ne ja razbirash razlikata izmegu Makedoncite i Bugarite, togash shto pravime za drugite, a? Samiot kazhuvash deka tvojot dedo se borel PROTIV BUGARITE, i bil Makedonec, i shto treba ushte sega da se diskutira ponatamu? збунетост

Кон врв
tanas _ _ _ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Мај.2009
Поени: 105
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tanas _ _ _ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 12:15
Originally posted by Мигаре Тактика Мигаре Тактика напиша:

Ке ти кажам макар и да не сом должен!
Прадедо ми е бил помошник воевода во четата на Тодор Хаджикостадинов от ВМРО во пиринска Македониа, човекот умре на 93 години и за тоа го помна многу добро! Когато во Пиринска Македониа за известен период ВМРО даже са се собирали даноци.Држава во држвата! На ова Бугича му вика македонското востание против бугарите во което е участвувал и дедо ми!
Та малце ми е наследствена диагнозата!
Кон врв
Мигаре Тактика Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 30.Јуни.2009
Поени: 39
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Мигаре Тактика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 12:07
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2009 во 11:01
Originally posted by anastea anastea напиша:

Originally posted by Popi Popi напиша:

Nitu ovde ne treba da ima imuni na site navreduvachi na Makedonskiot narod i nacija!. намигнување

Попи, таков имунитет не постои, никаде и за никого на форумов.

Taka i treba da bide. големо%20гушкање

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2009 во 11:00
joze,..ovoj kako da ,.aludira na nekoj?,..збунетост...a, shto vikash?изненадување

Изменето од brza - 27.Јуни.2009 во 11:00
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2009 во 10:59
Originally posted by Popi Popi напиша:

Nitu ovde ne treba da ima imuni na site navreduvachi na Makedonskiot narod i nacija!. намигнување

Попи, таков имунитет не постои, никаде и за никого на форумов.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2009 во 10:57

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2009 во 10:51
a , zoshto?збунетост,..pa ubavo e koga ne brka,...ubavo chupe,...makedonsko,...намигнување....голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2009 во 10:51
ŠTAZI  ... kje ne najdes bez razlika kade sme голема%20насмевка

Изменето од miroslav_g8 - 27.Јуни.2009 во 10:53
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2009 во 10:49
И другпат кога планирате да “војувате“голема%20насмевка  на форум, најдете си ја темава и испукајте се тука, да не ве бркам по сите теми, ОК?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2009 во 10:47
ma , so takvite kako mene e lesna rabota ... kje izvojuvas pobeda kako sto toa go pravite i sega .... ne sotrevte na ekonomski plan ne do kolena tuku do gluzdovi ..... ocigledno deka zborot VOJNA se uste te asocira na BRNATO od skoro zavrsenoto detstvo .... vidi , toj maalski patriotizam ti vazi za maaloto vo koe zivees ..... razmisli ubavo PROTIV KOGO SE KJE TREBA DA VOJUVAS намигнување ... i dali VOOPŠTO kje imas sansa da " vojuvas " ............

Изменето од miroslav_g8 - 27.Јуни.2009 во 10:48
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2009 во 10:43
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

tuku , protiv kogo kje vodis vojna ? ..... toa nikako ne mi e jasno збунетост

Tuka protiv vakvite kako vas, "razumnite"...
Zavisi od poleto, kakvi uslovi takva vojna...

Miro, ako padnes u reka ke isplivas ili ke ostavis strujata da te nosi?

...Aj drugput ke "vojuvame", imam rabota...

Изменето од Neptun74 - 27.Јуни.2009 во 10:44
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2009 во 10:42
tuku , protiv kogo kje vodis vojna ? ..... toa nikako ne mi e jasno збунетост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 186187188189190 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.