![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 186187188189190 295> |
Автор | ||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ова може и на ЛП, да не спамираме по темите.
|
||
![]() |
||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
E pa ti ako ne ja razbirash razlikata izmegu Makedoncite i Bugarite, togash shto pravime za drugite, a? Samiot kazhuvash deka tvojot dedo se borel PROTIV BUGARITE, i bil Makedonec, i shto treba ushte sega da se diskutira ponatamu?
![]() |
||
![]() |
||
tanas _ _ _ ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 105 |
|
Ке ти кажам макар и да не сом должен! Прадедо ми е бил помошник воевода во четата на Тодор Хаджикостадинов от ВМРО во пиринска Македониа, човекот умре на 93 години и за тоа го помна многу добро! Когато во Пиринска Македониа за известен период ВМРО даже са се собирали даноци.Држава во држвата! На ова Бугича му вика македонското востание против бугарите во което е участвувал и дедо ми! Та малце ми е наследствена диагнозата! |
||
![]() |
||
Мигаре Тактика ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 39 |
|
Шо ти е толку интересно да дебатираш со македонци????
|
||
![]() |
||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
Taka i treba da bide.
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
joze,..ovoj kako da ,.aludira na nekoj?,..
![]() ![]() Изменето од brza - 27.Јуни.2009 во 11:00 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Попи, таков имунитет не постои, никаде и за никого на форумов. |
||
![]() |
||
|
Nitu ovde ne treba da ima imuni na site navreduvachi na Makedonskiot narod i nacija!. |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a , zoshto?
![]() ![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ŠTAZI ... kje ne najdes bez razlika kade sme
![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 27.Јуни.2009 во 10:53 |
||
![]() |
||
|
И другпат кога планирате да “војувате“
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ma , so takvite kako mene e lesna rabota ... kje izvojuvas pobeda kako sto toa go pravite i sega .... ne sotrevte na ekonomski plan ne do kolena tuku do gluzdovi ..... ocigledno deka zborot VOJNA se uste te asocira na BRNATO od skoro zavrsenoto detstvo .... vidi , toj maalski patriotizam ti vazi za maaloto vo koe zivees ..... razmisli ubavo PROTIV KOGO SE KJE TREBA DA VOJUVAS
![]() Изменето од miroslav_g8 - 27.Јуни.2009 во 10:48 |
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
Tuka protiv vakvite kako vas, "razumnite"... Zavisi od poleto, kakvi uslovi takva vojna... Miro, ako padnes u reka ke isplivas ili ke ostavis strujata da te nosi? ...Aj drugput ke "vojuvame", imam rabota... Изменето од Neptun74 - 27.Јуни.2009 во 10:44 |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
|
tuku , protiv kogo kje vodis vojna ? ..... toa nikako ne mi e jasno
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 186187188189190 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |