|
Мали поуки за животот |
Внеси реплика | страница <1 184185186 |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo za temava blue
Najdobra e merata! Spoznaj se sebesi! Grizi se za site! Zboruvaj togas koga treba! Otkazi se od omrazata! P.S.Ovie se taka po filozofski |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Верувај во љубов на прв поглед
-Никогаш немој да се потсмеваш на нечии сништа -Кога се чуствуваш добро, направи тоа да се види на твоето лице -Сакај длабоко и страсно. Можеби ке бидеш повреден, но тоа е единствениот начин да го живееш животот целосно. -Дисциплината одржувај ја со железна рака во кадифена ракавица. -Секоја есен собери ги паднатите лисја од дворот во куп, а потоа фрли се во нив со саканата личност. -Никогаш не ја пропуштај можноста да с еповозиш со детето во забавниот парк. -Секогаш на време потпиши го и испрати го гарантниот лист. Измисли некој знак кој ке го знае само твојата сакана личност така да и во преполна сала луге ке можеш со тој знак да и кажеш дека ја сакаш. -Никогаш немој прв да ја прекршиш семејната традиција. -Кога се караш, биди фер, никогаш немој да навредуваш. -За лугето немој да судиш според нивните роднини. -Кога одиш да позајмуваш пари облечи се како да ги имаш премногу. -Зборувај полека, но мисли брзо. -Запомни дека секој што ке го сретнеш има страв од нешто, има љубов кон нешто и има изгубено нешто. -Кога некој ке ти постави прашање на кое не сакаш да одговориш, насмевни се и прашај го -Зошто токму тоа сакате да го знаете? -Запомни ги трите П *Почитување на самиот себе *Почитување на останатите *Прифаќање на одговорноста на сите твои постапки. -Кога губиш, не ја губи и лекцијата од поразот која треба да ја научиш. -Немој да дозволиш мало недоразбирање да уништи големо пријателство. -На лугето давај им повеке од што очекуваат од тебе и прави го тоа со голема радост. -Кога ке видиш дека си згрешил, веднаш потруди се да ја исправиш грешката. -Кога победуваш не се фали -Кога губиш не си барај оправдувања -на љубовта и на готвењето приоѓај им безгрижно -Не ги заборавај оние ко и те сакаат -За време на празниците биди секогаш дома -Навивај за домашната екипа -Следија својата сопствена желба -Стој понастрана од човек кој мисли дека се знае -Кога треба да се премести пијаното, не се фаќај за столчето... А вие? Што ке кажете ? Некоја од баба дедо поука ако имате ајде да прочитаме.... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 184185186 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |