IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Реклами
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Реклами

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 33>
Автор
Порака Обратен редослед
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2008 во 02:18
ubedlivo najlosha reklama e za dormeo dushecite za spienje koga decata pravat vreva a nivnite roditeli spijat
faster then light :D
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2008 во 01:26
Ubedlivo naj...odvratni se site na Zdravje-Radovo....болен

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
misseli4ka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misseli4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 20:21
Па има повеќе грди реклами...ама мене најгрда ми беше една...незнам точно за шо беше...„Можеби не сме најдобри, но сме најефтини“...Па добро луѓево имаат ли мозок
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...     
Кон врв
Keri Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 574
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Keri Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 16:45
Letni, letni bubamaro donesi ni prolet....Uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaas! Koga ke ja vidam taa grdata tipka na drvo kacena, magarica cela bubamara ke se prai...Glasot na taa sto pee-katasrofa! Ja mrzam reklamava mnooogu!

Изменето од Keri - 29.Јули.2008 во 16:46
Кон врв
An4i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај An4i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 16:37
edna od losite reklami e i reklamata za maks zacinite
koga mazite gledaat fudbal,a zenite go probuvaat jadenjeto
glupava e do ful
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...

Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D
Кон врв
tiijas Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2008
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tiijas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 01:47
о.к станбени кредити на стопанска банка
запази фаца на типот кога се во детската соба
Кон врв
_ani Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Јули.2008
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај _ani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 23:24
najlosa definitivno taa za rama margarin koga tatkoto prai stoi na race i babata doaga na vrata a site peat rama rama rama hahahhaha
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 23:13
Vecerva na A1 dali bese vo vesti ili pred vesti nema vrska,ja gledav reklamata za A2 i ne ja razbrav porakata-vo mashko vece so pisoari stojat i mochkaat/oprostite/ zensko i mashko normalno i zenskoto stoejki i potoa se pojavuva ispishano A2!Da bese zenskata podebelka ke pomislev deka e Boki no vaka....
mnogu za mene GLUPAVA najava na nov TV kanal.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 13:46

Онаа на Дејан Лилиќ......нафурај се..................
    мене секогаш ми се слуша.....нафурај се на ...крек......тага
    а денес ....по стоти пат ја слушнав........изненадување
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 08:37
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 01:11
G-dja Lila Filipovska...ili koja e sega...vo reklamata
za suvomesnati,ono koga gi prevrtuva ochiteхипнотизиран

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 01:10
Najmnogu mi se svigase reklamata za Nektar plus antistres,koga dve drugarki sedat i na ednata i se ispusta deka bila so deckoto na drugata....E Dusane,Dusane......I skoro site za koli
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 00:55
Onaa za prasokot na Maja panceva,stvarno ne mozam da ja gleda,isto i taa so cudovistata na Cif i Domestos,ovaa na cosmofon so kalugerkite,site reklami na hedis,i vo ponovo vreme taa za edno kafe so sekretarkata koga i se krsi stiklata,vi teknuva? a i mnogu drugi
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 23:28
site reklami za Orbitлутина
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.