![]() |
|
Машки парфеми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 161718 |
Автор | |
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
парфемче во темно плаво шишенце... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
закон е и црвениот дезодоранс нема што.. Дефинитивно ги обожавам цела палета на СТР8
![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
има парфеми, како нема
![]() ![]() ![]() Изменето од Ghost |
|
![]() |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Ghost ме превари, ама моево беше напишано на женски парфеми..но нема везе дезодорансот мене ми се свиѓа STR црвен... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ми се свиѓа Calvin - one... и не е темава ама STR дезодоранс црвен ми е мн добар-дури парфем немам најдено така добро да мириса... барем за мене...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
одлично, желбата на вени види вици е исполнета, со што еве јас прво ќе почнам, го користам црвениот и плавиот СТР8 парфем, и барем за сега немам намера да го менувам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Момци какви парфеми користите, каква колонска вода
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 161718 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |